Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Nielsen Light lamper

Vår danske leverandør Nielsen Light har massevis av lamper med et skandinavisk twist - noe for enhver smak. Du kan alltid finne ny lamper til hele huset fra danske Nielsen Light - samtidig får du det vi alle søker, nemlig gode lamper til en skarp pris. Det er også Nielsen Light som har produsert de populære Trafikk gulvlamper som er super populære - det er også Nielsen Light som står bak de flotte Nice lamper - som veldig mange velger i kobber.

Ta en titt her i nettbutikken - og oppleve gleden ved alle de flotte lamper fra Nielsen Light.

Les mer

1-51 of 121

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 121

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Billige Nielsen Light lamper

God belysning er alltid i fokus hos Nielsen Light som setter en ære i å by på høy kvalitet i deres lamper og at de alltid leverer god belysning til ethvert behov. Nielsen Light er uten tvil en av våre minste leverandører i antallet av varer, men ikke i salg, da de har det riktige sortimentet til riktige priser. Likeledes er deres selv-valg kjempestort, så hold øye med at du selv kan designe din egen lampe fra Nielsen light ved f.eks. å velge lampeskjermer i nøyaktig den fargen du vil ha eller kanskje velge lampe rammen i en farge som passer best til din stil. Kjøp dine Nielsen Light lamper i vår nettbutikk, og få like stor glede av deres lamper som vi har. Vi har alltid fornuftige priser og gode tilbud på Nielsen Light lamper.

Det at Nielsen Light produserer billige lamper - er altså ikke den eneste grunn til at du skal velge en Nielsen Light lampe. Det klassiske design på disse lamper kan du nå se i boliger i hele Skandinavia - dette særlig takket være det Skandinaviske design som Nielsen Lieght har bygget videre på samtidig som de fastholder de billige priser. I tillegg har Nielsen Light valgt å produsere lamper som er super moderne - samtidig som de passer inn i det enkle design, selvfølgelig med fokus på at prisen blir holdt nede. Dette gir dem en stor fordel og også en stor glede for oss til å selge billige Nielsen Light lamper.

Populære lamper fra Nielsen Light

En morsom detalje med Nielsen Light - er at de har flere forskjellige og svært populære lamper - også lamper som har et navn som mange kjenner. Allikevel, til tross for de mange og kjente lampedesigns - har Nielsen Light som merke ikke det helt store kjente brand. Med dette i tankene er Nielsen Light faktisk blant våre mest solgte lamper. De kjente klassikere som deres kulelamper eller også den populære trafikk Gulvlampe er en lampe som veldig mange kunder kjenner til - også fordi den har eksistert i mange år, også fordi mange har et forhold til disse lamper.

Den mest opplagte årsak til at lamper fra Nielsen Light er så populære - er naturligvis at det er lamper som alle kan betale. Her er fokus nemlig det å produsere gode lamper som passer inn i vår Skandinaviske stil - selvom de absolutt flytter litt på våre ideer til de klassiske lampers farger og materiale. Dette betyr at det også er stor fokus på billige lamper til hele huset, noe som gjør Nielsen light lamper ideelle til den mest basic belysning i hele huset, i alt fra vegglamper til taklamper.

Historien om Nielsen Light

Tilbake i 1995 begynte familien Nielsen deres design og salg av lamper med blikk for det Skandinaviske lampe design. Deres suksess blev stor, traff det flotte og klassiske design med godt lys. Det var først senere at navnet Nielsen Light kom - faktisk først i 2004, noe som helt sikker er bakgrunnen til at du ikke kjenner disse lamper så godt? I dag eies Nielsen Light av EG Nordic - som selger mye mere enn kun lamper, men fortsatt med passion og lidenskap for flotte lamper til en billig penge.

For Nielsen Light har nemlig funnet noen utrolig fine klassikere som de fleste av oss kjenner i dag. Her kan vi nevne den populære Trafikk gulvlampe, som i dag leveres i utallige farger på fot og lampeskjerm. Ja - faktisk kan du designe din helt egen Trafikk gulvlampe her. Også de flotte arkitekt lamper og mange andre flotte og kjente lamper er design som i dag er solgt av Nielsen Light.