Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LEDvance LED pærer og lamper

Visste du at LEDvance tildligere var en del av Osram? I løpet av 2019 ble LEDvance et selvstending firma under det store belysningsselskapet MLS Co., LTD med kontor i over 50 land og forretningsvirksomhet i over 140 land. Dette for å sikre historen om at LED i er i fokus hos LEDvance. I dag finner du flere LEDvance produkter som du tidligere kunne finne under Osram - noe som igjen betyr et stort utvalg i både LEDvance pærer og LEDvance lamper. Men også Smartlys, som du finner i serien LEDvance Smart+

Les mer

1-51 of 65

1-51 of 65

Hva er LEDvance?

Det er ikke sikkert at du har hørt om LEDvance tidligere - men LEDvance er faktisk det kjente merke som du garantert har hørt om før - nemlig Osram. Navnebytte er for å sikre oss at alle forstår at deres første prioritet - er nettopp LED pærer og lamper, og LED er noe som LEDvance er veldig gode til. Her hos LampeGuru har vi solgt LEDvance produkter i flere år - også dengang de gikk under navnet Osram.

De fleste LEDvance produkter produseres som veldig mange andre merker, i østen. Men LEDvance har et sikkert øye for den kvalitet som sendes fra fabrikkene, slik at produktene fortsatt har det samme høy kvalitet som vi kjenner fra Osram. Det er derfor alltid en skarp kontroll på alle LEDvance produkter, som i dag teller både LED pærer og lamper til innendørs og utendørs bruk.

LEDvance LED pærer

I alle de år vi har drevet LampeGuru, har vårt mål vært at vi skulle forsikre oss om at vår hjemmeside skulle være forståelig - for helt alminnelige forbrukere. Dette betyr at vi helt unngår for mange produkter som minner om hverandre - dette betyr ikke at vi i dag ikke har så mange LEDvanse LED pærer i vårt store utvalg av LED pærer, men det betyr slett ikke at vi ikke har noen.

Vi har et utvalg av LEDvance LED pærer som vi mener vi ellers ikke har i vårt sortiment, men faktisk har LEDvance LED pærer flere smarte funksjoner som mange av våre konkurrenter ikke kan tilby i dag. Det er derfor du i denne kategori finner en rekke LEDvance LED pærer som eksempelvis automatisk tenner når det mørkner, eller ved bevegelse. I tillegg finner du også smartlys som smarte LED pærer med fjernkontroll.

LEDvance LED lamper

Vi har naturligvis også mange lamper fra LEDvanse i vårt store utvalg av lamper som vi helt klart mener er relevant for deg som forbruker. Til dels er LEDvance lamper faktisk noen utrolig smarte lamper, og de funksjoner som du finner i disse lamper, er ofte funksjoner til mer praktisk bruk. For oss er LEDvance LED lamper den optimale allmennbelysning i gang og trapperom, på kjøkkenet samt soverom.

Motsatt har LEDvance muligens litt mindre fokus på det smarte design - dette er mere praktiske lamper, som kan være fordelaktig, da du kan være helt sikker på at du får et lys som fordeles godt i det rommet hvor du monterer en LEDvance LED lampe. Helt ærlig fra en lampe selger, så er LEDvance LED lamper helt perfekt til god allmennbelysning - som er så utrolig viktig, her anbefaler vi absolutt LEDvance LED lamper til deg.

Har du spørsmål om LEDvance LED lamper og belysning - kontakt oss gjerne. Vi sitter klar på chat, e-post og telefon