Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Herstal gulvlamper - flott design og funksjonalitet

Herstal er kjent for sin gode belysning og sitt moderne og klassisk design. Dette er ikke noe unntak når man tar en titt på deres utvalg av gulvlamper. Herstal har mange vakre gulvlamper til gode priser, som alle kan ha råd til, så enhver innredning har mulighet til å ha et behagelig lys og stilig design. Det er bare å gå på jakt i vårt sortiment og finne gulvlampen som passer for deg og ditt hjem.
Med en Herstal gulvlampe blir du ikke skuffet hva angår lys eller design. Dette er også grunnen til at vi vet at gulvlamper fra Herstal ikke bare er til pynt, den er både vakker og funksjonell pluss at det er arbeidet seriøst med alle detaljene.

Les mer

9 artikler

9 artikler

Herstal gulvlampe, leselampe og stålampe for enhver smak

En gulvlampe, som noen vil kalle en stålampe, har så mange bruksområder at det nesten bare er fantasien som setter grenser. Dette kan også være grunnen til at en gulvlampe er en foretrukket form for belysning og at den derfor finnes i så mange hjem. Noen trenger en gulvlampe som skaper en koselig belysning for å lyse opp de mørke hjørnene om kvelden i de mørke månedene, mens andre mer har behov for en gulvlampe til hverdagsbruk for å drive med håndarbeid eller lese, hvor et fokusert, men behagelig lys er viktig.
I dette tilfellet kan en Herstal gulvlampe med fleksible armer være en veldig god idé. For å få flere typer lys og for å skape mer variasjon i innredningen kan du også kombinere en gulvlampe fra Herstal med en vegglampe eller bordlampe, så er du garantert flott design og funksjonell belysning i alle hjørner og høyder.