Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Herstal bordlampe - enkelt og elegant lys til interiøret

En bordlampe fra Herstal gir et fint og elegant lys uansett hvor du setter den - kanskje i vinduskarmen, i bokhyllen eller på skrivebordet? Over tid har Herstal bordlamper utviklet seg sterkt, spesielt med hensyn til deres design. Herstal har nemlig en lang historie med klassiske og moderne bordlamper som passer i alle hjem og alle interiør.

For Herstal er det et spørsmål om ære å ha bordlamper for enhver smak og til priser som alle kan betale, uten å gå på kompromiss på design og kvalitet. Det er også grunnen til at du hos oss vil finne et stort utvalg av bordlamper fra Herstal, som kan brukes både i hus og hytter, og kan ha mange funksjoner på grunn av sitt elegante design og behagelige lys.

Les mer

7 artikler

7 artikler

Bordlamper til hverdag og jobb

Mange velger bordlamper fra Herstal for å spre hygge i hverdagen, mens andre velger å bruke bordlampen som en bordlampe til jobb. Her er det viktig at bordlampen gir et godt lys ned på nettopp det du jobber med. Det fokuserte lyset er perfekt til å lyse ned på papiret eller ned på tastaturet, noe som også reduserer belastningen på øynene. De fleste skrivebordslamper har også et justerbar hode, noe som klart er å foretrekke. Hvis du har mindre plass kan en vegglampe muligens være en god løsning. Uansett hva, så ta en titt her på vår side, og kle ditt hjem i enkelt og elegant belysning som egner seg for enhver moderne og stilfull innredning.