• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Herstal lamper - smarte skandinaviske designlamper

Herstal lamper er laget med fokus på detaljer og godt lys, og kanskje er det også derfor Herstal over tid har utviklet seg til en virkelig stor aktør i lamper og belysning. Suksessen er ikke bare aktuelt i Danmark, men har også spredd seg til utlandet. Dette er til tross for at Herstal design ofte er inspirert av skandinavisk stil, hvor rene linjer, et balansert utvalg av farger og enkle design går igjen fra lampe til lampe. Kort sagt tror vi her på LampeGuru.no at Herstal står for god design, gode lamper og gode priser, som alle kan betale. Det betyr at alle kan nyte Herstal kvalitetslamper, som vi tror vil passe i ethvert hjem, enten stilen er klassisk, kul eller casual.

Les mer

45 artikler

45 artikler

Herstal er et dansk og klassisk design som holder i mange år

Det skal ikke herske noen tvil om at vi hos LampeGuru.no er ganske glad i lampene fra Herstal. Det skyldes ikke bare deres stilige og funksjonelle design, men også at Herstal fortsetter å utvikle seg og dermed aldri slutter å designe nye, vakre lamper. Etter hvert er Herstal også begynt å designe boligtilbehør, der den skandinaviske og enkel designstilen går igjen. Til tross for at Herstal fortsetter å utvikle seg og innta nye markeder så er utviklingen av lampene langt fra stoppet. Herstal har faktisk mer fart enn de har hatt lenge når det gjelder utvikling og design av nye lamper. Her tenker vi særlig på at de utvikler stadig nye kolleksjoner på grunnlag av den klassiske, kule og avslappede stilen. I tillegg er Herstal i stor grad begynt å tenke den energisparende teknologien inn i sitt vakre lampedesign. Dette betyr at med en eller flere lamper fra Herstal får du ikke bare vakre lamper i god kvalitet, men også lamper laget med tanke på miljøet. Sparepærer og LED-lamper har ekstremt lang levetid, samtidig som muligheter for å spare strøm multipliseres i forhold til å bruke vanlige lyspærer - og dette uten at du må gå på akkord med god belysning. Du har nå derfor muligheten til å kjøpe Herstal lamper, hvor flott design, funksjonalitet og strømbesparelse går opp i en høyere enhet.

Trenger du en spesiell lampe fra Herstal?

Vi prøver der det er mulig å ha alle Herstal lampene i vårt sortiment og på vårt lager – men hvis vi ikke har nøyaktig den lampen du leter etter så send oss en forespørsel på produktet eller reservedelen! Vi kan lett få alt fra Herstal hjem innen en uke til 14 dager hvis Herstal har lampen på lager! Men du kan også ta en titt på det store utvalget vi har av Herstal lamper, og så vi er sikker på at du nok finner noe som passer ditt hjem og den type belysning som du leter etter.

For å gjøre det mer overkommelig for deg å navigere i vårt brede utvalg av lamper fra Herstal har vi delt opp Herstal kategorien etter de lampetypene som du kan finne hos oss:

Herstal pendler er hengelamper til taket. De gir et behagelig lys når du går inn i et rom. Herstal takspots gir en mer fokusert belysning, noe som gjør at takspots fungerer bra på kjøkkenet eller i gangen hvor du er avhengig av en god og skarp grunnbelysning. Herstal bordlamper kan fungere for å skape kos i bakgrunnen eller gi arbeidslys på bordet, mens vegglamper og gulvlamper kan brukes som nattbordlamper på soverommet eller f.eks. leselampe på stuen. Herstal retrolamper er en kul serie av lamper som minner om de gode gamle designårene fra 1920 til 1970-tallet. Lampene fra retro-serien skaper hygge og atmosfære i hjemmet med sin god belysning, gode utseende og snev av nostalgi. Herstal har med andre ord et stort og unikt utvalg av kvalitetslamper som passer ditt hjem enten din stil og innredning er klassisk, kul eller casual.