Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Herstal lamper er dansk design

Herstal lamper er produsert med fokus på detaljer og godt lys, og kanskje er det også derfor Herstal over tid har utviklet seg til en virkelig stor aktør i lamper og belysning. For oss er Herstal lamper et klassisk og gjenkjennelig design, gode lamper og gode priser som alle kan betale. Er du klar til Herstal lamper?

Les mer

44 artikler

44 artikler

Kjøp Herstal lamper på nett

Det skal ikke herske noen tvil om at vi hos LampeGuru.no elsker Herstal lamper. Det skyldes ikke bare deres stilige og funksjonelle design, men også at Herstal fortsetter å utvikle seg og dermed aldri slutter å designe nye, vakre lamper. Etter hvert er Herstal også begynt å designe boligtilbehør, der den skandinaviske og enkle designstilen går igjen. Til tross for at Herstal fortsetter å utvikle seg og innta nye markeder så er utviklingen av Herstal lamper langt fra stoppet. Herstal har faktisk mer fart enn de har hatt lenge når det gjelder utvikling og design av nye lamper. Her tenker vi særlig på at de utvikler stadig nye kolleksjoner på grunnlag av den klassiske, kule og avslappede stilen.

I tillegg er Herstal i stor grad begynt å tenke den energisparende teknologien inn i sitt vakre lampedesign. Dette betyr at med en eller flere lamper fra Herstal får du ikke bare vakre lamper i god kvalitet, men også lamper laget med tanke på miljøet. Sparepærer og LED pærer har ekstremt lang levetid, samtidig som muligheter for å spare strøm multipliseres i forhold til å bruke vanlige lyspærer - og dette uten at du må gå på akkord med god belysning. Du har nå derfor muligheten til å kjøpe Herstal lamper, hvor flott design, funksjonalitet og strømbesparelse går opp i en høyere enhet.

Nye Herstal lamper

Du husker muligens Herstal lamper fra den gang de produserte lavvolt spotlights til tak - eller fra de kjente Ballon lamper som hang så fint i mange hjem - nå vil du helt sikkert også like de nye Herstal lamper som blir produsert i dag. Det er skjedd endel på design siden av disse lamper - vi er helt sikre på at du vil gjenkjenne designlinjene i de nye Herstal lamper. Det klassiske og vakre matthvite glass som Herstal lamper hele tiden har vært gode til - vil du fremover komme til å se enda mere av.

De nye Herstal lamper fra 2019 og 2020 er produsert med fokus på dansk design som fra dengang de startet i danmark, samtidig også et nytenkende design som lar deg se de de muligheter i at Herstal i dag produseres på egen fabrikk i Sverige, en fabrikk som eier Herstal. Det er faktisk det at Herstal selv har mulighet for å være tett på deres egen lampeproduksjon som gjør at du får lamper som er mere modige i designet - samtidig også i kvaliteten som vi kun kjenner fra mere dyre lamper.

Hvilke Herstal lamper leter du etter?

Vi forsøker så langt det er mulig å ha alle Herstals lamper i vårt store lampesortiment å lager - er det en lampe som du søker, og som du ikke finner i vår nettbutikk, kontakt oss! Vi vil gjøre det vi kan for å fremskaffe den lampe eller reservedel som du søker. Normalt kan vi fremskaffe alle Herstal lamper eller reservedeler i løpet av 1 uke til 14 dager, hvis altså Herstal har lampen eller reservedelen på lager. Se også i vårt store utvalg av Herstal lamper - vi er helt sikre på at du finner en lampe som passer til ditt hus - og akkurat den belysning du søker.

For å gjøre det litt lettere for deg å navigere i vårt store utvalg av lamper fra Herstal - har vi delt Herstal kategorien opp etter de lampetyper du kan finne hos oss:

Herstal lamper på tilbud

Herstal lamper er klassiske lamper som taklamper, bordlamper, gulvlamper mm. De flotte lamper gir alle et godt lys når du kommer inn i rommet. Herstal lamper gir en fokusert belysning, det gjør spotter i tak perfekte på kjøkkenet eller i gangen, hvor du er avhengig av en god og skarp allmennbelysning. Herstal lamper som bordlampe fungerer perfekt som hygge eller bakgrunnsbelysning - eller som arbeidsbelysning, mens en vegglampe og gulvlampe kan brukes som sengelampe på soverommet eller som leselampe i stuen. Herstal lamper en serie av lamper, mange av lampene defineres som retro lamper - som leder tankene tilbake til de gode gamle designs fra 1920 årene og fram til 1970.

Våre Retro lamper skaper ikke kun den gode stemning og belysning med deres flotte design og streif av nostalgi. Herstal har nemlig et stort utvalg av kvalitetslamper som passer til de fleste hus og hytter, uansett om ditt interiør og stil er klassisk, cool eller casual. På tross av dette - er Herstal lamper ofte inspirert av den skandinaviske stil - hvor rene linjer og et avbalansert fargevalg og det litt enkle design går igjen fra lampe til lampe. Kort sagt mener vi her hos LampeGuru at Herstal står for et flott design, gode lamper og skarpe priser - hvor alle kan være med.

Herstal Lysekrone i moderne stil

Vi elsker lysekroner - med de fine detaljer og det elegante design du finner i en lysekrone. En lysekrone finnes i mange forskjellige variasjoner hvor alle har sitt eget utrykk. Du kan finne en lysekrone i den mere slott og herskaplige stil, hvor det er de prektige, store og ofte elegante lysekroner med mange fine glass prismer. Du finner også de mere neutrale og stilrende lysekroner uten prismer og for mange detaljer, som enkelt kan settes sammen med den skandinaviske stil. Til sist finner du de fargerike og morsomme lysekroner som enkelt skaper liv og humør i huset. De enkle og rolige lysekroner vil ofte være med til å sette stilen i interiøret. Her hos LampeGuru har vi mange forskjellige lysekroner - dog vil jeg si at våre 8 armet lysekroner er de mest populære lysekroner da disse rent størrelsemessig passer godt inn som eksempelvis en lampe over spisebordet.