• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Iris Lights lyskjede med fargede kuler

På LampeGuru.no elsker vi de fargede lyskjedene fra Iris Lights fordi de gir en fantastisk stemning; et nydelig lys og koselige farger i hjemmet enten stilen er nordisk, bohem eller noe annet. Med de fargede lyskjedene fra Iris Lights vil det live opp enhver stemning og skape personlighet i alle rom - det gjør tiden hjemme mer moro hvis du spør oss.

Les mer

26 artikler

26 artikler

Lyskjede fra Iris Lights med 20 eller 35 kuler

De fargede lyskjedene fra Iris Lights er laget av bomull og er tilgjengelig i to størrelser med enten 20 eller 32 kuler. Uansett hvilken størrelse du foretrekker, er begge lyskjedene laget slik at ledningen starter nede ved støpslet, kjører rundt i en sirkel og ender tilbake i støpslet. Det betyr at lyskjedene ikke er en klassisk lang lyskjede som har en begynnelse og en slutt i hver ende.

Lyskjedene fra Iris Lights er imidlertid utformet som en sirkel eller en dobbelt-kjede om du vil. Den lille modellen har 20 fargede kuler, mens den større modellen har 35 fargede kuler. Dessuten fins det et vell av flotte fargekombinasjoner som gir deg mange muligheter til å pynte med vakre lysende kulene slik at de passer perfekt til fargetonene i hjemmet ditt. Du kan også velge å kombinere flere lyskjeder på en gang for å skape en enda mer unikt og personlig uttrykk. Hvilke lyskjeder som er finest vil vi la deg bestemme – vi har bare sørget for å ha et stort utvalg av ulike Iris Lights kjeder. Så enten du liker ensfargete eller flerfargete lyskjeder, fargerike eller uten farge, så vi har en lyskjede fra Iris Lights som passer til deg og din stil. Hvis det er noen fargekombinasjoner som du tror vi mangler, så skriv til oss. Hvis du foretrekker å dekorere med pendellamper, så kan du også finne Iris Lights pendellamper hos oss.

Kontakt oss dersom du trenger mer inspirasjon, eller hvis du sitter inne med noen gode ideer og forslag til hvordan man kan sette kulør på hverdagen med de fargede lyskjedene fra Iris Lights. .