Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lyslenker fra Happy Lights - få et fargerikt og personlig interiør

Her hos LampeGuru er vi helt ville med de fargede lyslenker fra Happy Lights, helt enkelt fordi de gir en fantastisk stemning, et fint lys samtidig som du skaper den koseligste stemning i huset, om stilen er nordisk, boheme eller noe helt tredje. Med de fargede lyslenker fra Happy Lights kan du enkelt få litt mere farge i huset og skape personlighet i alle rom. Dette gjør det hele litt mere morsomt - altså hvis du spør oss:)

Les mer

26 artikler

26 artikler

Lyslenker fra Happylights med 20 eller 35 kuler

De fargede lyslenker fra Happylights er laget av bomull og er tilgjengelig i to størrelser med enten 20 eller 35 kuler. Uansett hvilken størrelse du foretrekker, er begge lyslenker laget slik at ledningen starter nede ved støpslet, kjører rundt i en sirkel og ender tilbake i støpslet. Det betyr at lyslenken ikke er en klassisk lang lyslenke som har en begynnelse og en slutt i hver ende. Lyslenken fra Happylights er imidlertid utformet som en sirkel eller en dobbelt lenke om du vil. Den lille modellen har 20 fargede kuler, mens den større modellen har 35 fargede kuler. Dessuten finnes det et vell av flotte fargekombinasjoner som gir deg mange muligheter til å pynte med vakre lysende kuler slik at de passer perfekt til fargetonene i huset.

Du kan også velge å kombinere flere lyslenker på en gang for å skape et enda mer unikt og personlig uttrykk. Hvilke lyslenker som er finest vil vi la deg bestemme – vi har bare sørget for å ha et stort utvalg av ulike Happylights lenker. Dette betyr at enten du liker ensfargete eller flerfargete lyslenker, fargerike eller uten farge, så vi har en lyslenke fra Happylights som passer til deg og din stil. Hvis det er noen fargekombinasjoner som du tror vi mangler, så skriv til oss. Hvis du foretrekker å dekorere med pendellamper, så kan du også finne Happylights pendellamper hos oss.

Kontakt oss dersom du trenger mer inspirasjon, eller hvis du sitter inne med noen gode ideer og forslag til hvordan man kan sette kulør på hverdagen med de fargede lyslenker fra Happylights

Lysslynge fra Happy Lights med fargede kuler

Vi har valgt å legge en lysslynge fra Happy Ligghts med røde og gullfargede kuler på ryggen av vår sofa. Her gir lysslyngen fra Happy Lights de fineste lys - når vi ser tv. I tillegg er dette en fin bakgrunnbeslyning om kvelden - hyggestemning om dagen, eller hva med å bruke lysslyngen som nattlys i om natten? De fargede lysslynger fra Happy Lights gir utallige muligheter i forbindelse med dekorasjon, som eksempelvis pynt i en glasskål, langs med sengen på barerommet eller på spisebordet som pynt til hverdag eller fest. Det er helt opp til deg - mulighetene er nesten uendelige. 

Kontakt oss gjerne hvis du har behov for mere inspirasjon - eller hvis du sitter med noen gode ideer og forslag til hvordan man kan sette farge på hverdagen med de flotte og fargede lysslynger fra Happy Lights.