• 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

HAPPY LIGHTS LYSLENKE MED FARGEDE KULER

Kjøp de fine lyslenkene med fargede kuler fra Happy Lights her på Lampeguru.no. Når vi sier farger, så mener vi mange flotte farger! Som Happy Lights elsker vi også farger og det betyr ikke at du kun finner lyslenker med skikkelig sterke farger, for vi digger kombinasjonen av farger, og de kan like gjerne være jordfarger. Derfor kan du alltid finne et kjempeutvalg av Happy Lights lyslenker med fargede kuler hos oss, og skulle det være en farget lyslenke fra Happy Lights du ikke finner i nettbutikken (se for eksempel hjemmesiden deres på http://www.happylights.be – åpner i nytt vindu), gi oss beskjed og så skaffer vi den.
Du kan bruke de fargede lyslenkene fra Happy Lights på mange måter i din innredning, det er faktisk kun fantasien som setter grenser.

Les mer

35 artikler

35 artikler

35 artikler

35 artikler

FINN HAPPY LIGHTS BIG LAMPER PÅ LAMPEGURU.NO

Nå har vi også fått inn de fine Big lampene fra Happy Lights. Lampene består av store bomullskuler i farger med lyspærer inni, som er håndlaget av kvinner i Thailand. De sitter daglig og lager de flotte Big lampene som skaper lys og glede i verden.
Happy Lights Big lampene finnes som pendler (hengelamper), som klyngependler, bordlamper og gulvlamper med fargede kuler. De er super fine og virkelig dekorative å ha i hjemmet hvor enn du plasserer dem. Mange bruker de store lampene (som fås i opp til Ø40 cm) som barnelamper, men også som lamper over spisebordet, over sofabordet eller som en dekorativ, fargerik sofalampe.

DESIGN DIN EGEN HAPPY LIGHTS LAMPE I KLYNGE

Du kan naturligvis også designe din helt egen HappyLights lampe av fargede kuler som kan henge ved siden av sofaen og skape liv og lys. Du kan sette sammen kulene i mange kombinasjoner med dine favorittfarger for å lage din helt egen Happy Lights klynge.
Akkurat nå har nettbutikken kuler i mer enn 18 ulike farger som du kan lage en stor lampe av, eller hvorfor ikke en Happy Lights klynge med 2 fargede kuler eller en klynge med 3 kuler!
Prøv å lage din egen lampe med de fargene som passer i ditt hjem. Vi elsker Happy Lights og er sikre på at du også vil gjøre det.