Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Iris Lights lyslenker med fargede kuler

Iris Lights lyslenker stammer fra de kjente Happy Lights som lager de flotte og fargerike lyslenker med kuler og LED lys. Disse lyslenker gir både et flott detalje i interiøret - samtidig et lekkert og fint lys som skaper både kos og stemning. Du kan kjøpe de fine Iris Lights lyslenker med fargede kuler her på nett hos LampeGuru.no

Les mer

25 artikler

25 artikler

Irislights lyslenker med fargede baller

Uansett hvor du plasserer din Irislights lyslenke - om det er på reolen, hengende ned fra tak eller i en glasskål, som pynt på et bord eller i en vinduskarm, gir disse flotte lyslenker fra Irislights liv til huset. Når vi tenker på Irislights med farger - mener vi massevis av flotte farger! Vi elsker altså Irislights her hos LampeGuru - dog betyr ikke dette at du kun kan finne lyslenker fra Irislights med pang farger - neida, vi elsker nemlig kombinasjonen av farger, som like gjerne kan være jordfarger som pang farger. Derfor kan du alltid finne et stort utvalg av Irislights lyslenker med fargede baller eller naturfarger her hos oss, skulle det være en lyslenke eller en farge fra Irislights som du mener vi mangler i vårt sortiment av lyslenker, kontakt oss gjerne - så fremskaffer vi den Irislights lyslenke du mangler.

Alle de flotte og fargerike baller håndlaget på det flotteste vis. Dette gir ikke kun et godt resultat - men også jobb til en gruppe kvinner i Thailand. Disse kvinner har nemlig laget baller lenge før Irislights. Dette krever øvelse - men gir også det flotteste resultat, når man setter de fine Irislights baller på en lyslenke. Du finner baller til lyslenkene i mere enn 40 forskjellige farger med inspirasjon fra hele verden.

Er Iris Lights og Happy Lights Lyslenker det samme?

Hvis du er litt forvirret over forskjellen på Iris Lights og Happy Lights lyslenker - les mere her. Helt kort oppsto Iris Lights av nød - helt enkelt fordi Happy Lights var blitt så populært at fabrikken ikke kunne følge med på den store etterspørsel det var etter Happy Lights Lyslenker. Av denne grunn valgte et svensk firma å ta opp kampen - og produserer nå de flotte lyslenker som vi elsker, bare med en bedre kvalitet på selve LED lyslenken. I tillegg så sørger de for, at de alltid har mange av disse fotte lyslenker på lager - til alle butikker som bestiller dem.

I dag har vi massevis av Iris Lights lyslenker - slik at du får de fleste varianter av lyslenker med enten 20 eller 35 baller - i de flotteste farger og med en LED lyslenke som ikke går i stykker. Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Iris Lights som det er i dag, og ser fram til ennå flere flotte lyslenker fra denne produsenten.

Det er heller ingen hemlighet at vi er lykkelig over at vi har Happy Lights lyslenker i vort utvalg av lyslenker med fargede baller. Faktisk har vi ventet lenge, for når en vare er så populær som Happy Lights lyslenker - kan vi neste ikke levere nok til våre kunder. Den store suksess som det lille belgiske firma har møtt i markedet er stor. De håndlagede og flotte stoffballer i de flotte farger gjør seg utrolig godt de fleste steder.

Happy Lights Big Balls lamper

I tillegg til de utrolig flotte lyslenker fra Happy Lights, kan du også finne de flotte Happy Lights Big lamper her på Lampeguru. Disse lamper består av store og flotte bommullskuler som igjen er laget av kvinner i Thailand. Disse kvinner sitter daglig og produserer de flotte Happy Lights Big Balls lamper som gir det flotteste lys, og skaper den fineste stemning til alle i hele verden. Big Balls lamper finner du som pendellamper, klyngependel, bordlamper og gulvlamper med fargede kuler. Disse lamper er flotte og super dekorative i huset. Mange bruker disse store lamper (opp til Ø40 cm) som barnelamper, som lampe over spisebordet, sofabordslampe eller som en dekorativ og farge frisk sofalampe. Du kan naturligvis kombinere Happy Lights Big Balls lamper i forskjellige farger og størrelser, slik at du får et fantastisk og unikt lys i ditt hus.