• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Halo Design-lamper til gode priser

Halo Design er et dansk merke som fortsetter å ha "de riktige prisene" på lamper og som samtidig også har et godt design. Lamper fra Halo Design er innovative og spennende og alltid med en klassisk touch som gjør at lampene fra Halo Design passer inn i ethvert hjem. Men i tillegg til et fint design sørger Halo Design også for en ordentlig belysning som er pakket i moderne dansk design. Det gjør Halo Tech-lamper til allsidige lamper for alle rommene og flatene i hjemmet. Vi har hele spekteret - så finn din nye gulvlampe, bordlampe eller pendel her.

Les mer

1-51 of 261

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 261

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lamper fra Halo Design i nordisk design

For oss er lampene fra Halo Design som skapt i LampeGurus ånd om å selge vakre lamper med godt lys - uten at det koster for mye. De mener at alle burde ha råd til flotte designlamper til hele hjemmet, og det bør være mulig å anskaffe nye uten å ha dårlig samvittighet over prisen. Det er omtrent på samme grunnlag at vi startet LampeGuru i sin tid, så Halo Design er en perfekt samarbeidspartner for oss.

Vi sørger for at nordmenn får lys og lamper til rimelige priser - og selvfølgelig med rask frakt slik at du ikke trenger å vente lenge på lampene dine. Vi har alle lamper fra Halo Designs sortiment, og hvis det er noe vi har oversett, gi oss endelig beskjed om den spesifikke varen som du leter etter. Vær imidlertid oppmerksom på at sortimentet skifter hele tiden, slik at lampen du leter etter, kan være uttgått av produksjon, men hvis den finnes, skal vi nok få fatt i den.

Rimelige lamper i dansk design

Halo Design samarbeider for tiden med flere danske designere. Det betyr ikke at du må betale ekstra for lampene, det betyr bare at du får muligheten til å kjøpe lamper hvor det er tenkt over at lyset må være godt og at du samtidig også får en pen lampe. De har nå et sortiment som er 4 ganger større enn da vi startet vår nettbutikk tilbake i 2010. Siden den tiden har de fortsatt flere klassikere i sortimentet.

Dette er lampene som på grunn av designet ikke er umoderne i morgen. Samtidig har lampene et lys som kundene har vært så glade for at de har kommet tilbake til disse lampene igjen og igjen. For Halo Design har det også vært viktig å lage store lamper hvor du kan kjøpe bordlamper, gulvlamper, vegglamper og pendler i samme serien. På den måten er det enkelt for deg å få lampene i ditt hjem til å se likedan ut. Vi er ganske fasinert av Halo Design-lampene og de er i det hele tatt ikke lette å overse - ta en titt på dem og bare la deg inspirere.

Colors By Copenhagen-lamper fra Halo

Halo Design lager også Colors By Copenhagen-lamper, som er en super smart serie av lamper til rimelige priser som alle har råd til, selv om du liker mange farger innpakket i et minimalistisk design. Colors By Copenhagen er et dansk varemerke som har mye sjarm og gode detaljer. Alle Colors By Copenhagen-lampene fra Halo Tech kan alltid kjøpes online hos LampeGuru.no til rimelige priser.

Colors By Copenhagen har taklamper, bordlamper, vegglamper, pendler og gulvlamper i flott design. Colors By Copenhagen-lampene har blitt veldig populære, og her på LampeGuru.no vet vi godt hvorfor! Har du et spesifikt spørsmål til Colors By Copenhagen- eller Halo Tech-lamper generelt skriv gjerne en e-post til oss, uansett om det du har på hjertet er stort eller lite. Har du et ønske om å kjøpe flere lamper fra Halo Tech er vi alltid klar med et godt tilbud til deg, slik at du kan få gleden av å dekorere hjemmet ditt med stilig og funksjonelt design som kan få humøret til å stige, uavhengig av hvilken lampe fra Halo Tech som passer best til deg.

Dallaslampene fra Halo Tech har en fin hvit glassskjerm og stilig kromramme. Det er en rimelig lampeserie fra Halo Tech som er tilgjengelig i mange vakre farger hvis du ikke er den typen som er redd for å sette farge på hverdagen. En rimelig Halo Tech-lampe kjøpt på nettet vil ikke skuffe deg, men hvis du ikke er helt fornøyd, så send bare lampen tilbake til oss og vi finner en løsning. Det er altså helt enkelt og greit å kjøpe din neste lampe hos oss, kanskje fra Halo Tech?