Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Frandsen lamper - design klassikere - til rimelig pris

Muligens så sier ikke navnet Frandsen Lightning deg så mye - men det er nok ingen tvil om at du har sett endel av disse flotte lamper tidligere. Frandsen har mange kjente design, spesielt kjenner vi dem fra den flotte og trendy Ball serien. Frandsen har vært kjent for å ha lamper i god kvalitet, men likevel med rimelige priser. Deres maling er spesielt verdt å merke seg, den er knivskarp og det har en stor betydning - særlig i en verden hvor det blir laget mange lamper, veldig fort, men ikke så pent.

Les mer

33 artikler

33 artikler

Ball kule lamper fra Frandsen

De fleste av oss, kjenner nok Ball vegglamper og ball pendellamper - disse flotte kule lamper i forskjellige farger, helt enkle i designet. Det enkle design og uttryk, gir en ro i interiøret - samtidig som lampene setter farge i den minimalistiske stil. Selvfølgelig tenkes det også på at belysningen skal spille en stor rolle at belysningen i Frandsen Ball lamper skal spille godt sammen med selve desginet av lampene. Det er derfor du får en Ball vegglampe med et fint og fokusert lys, takket være metall lampeskjermene som konsentrerer lyset der hvor du vender åpningen.
Er det en farge du mangler, eller en lampe - kontakt oss gjerne, enten på chat, e-post eller telefon.

Da vi først så "lyset" i Frandsen lamper - var det de klassiske og fantastiske gulvlamper vi først falt for. Disse gulvlamper finnes i forskjellige lamper, som både er retro og moderne samtidig. En av de mest kjente og populære lamper gulvlamper fra Frandsen er den kjente Ball Double Gulvlampe, som består av 2 Ball lamper på selve stangen, hvor du selv kan bestemme retningen på lyskilden. For oss er Ball Double Gulvlampe den optimale leselampe i stuen. Ofte ser vi at kunder velger flere av de andre flotte Ball lamper i samme rom - det får eksempelvis stuen til å henge bedre sammen.

Andre Frandsen lamper

Det klassiske og runde design elskes av mange lampe elskere - har du ikke allerede falt for Frandsen lamper, har Frandsen flere forskjellige lamper som pendellamper og takpendler i unikke former og farger. Uansett om du er til glass lamper (som leveres i eksempelvis rosa og blå), eller du ønsker en metall pendel som Cohen taklampe er det mange forskjellige og flotte Frandsen lamper du kan velge i. Har du en café eller restaurant - kan du med fordel se på disse flotte metallamper. Flere Frandsen lamper er nemlig produser slik at de er enkle å rengjøre.

Vi har 50+ Frandsen lamoer - noe som betyr at du umiddelbart bør finne en lampe som passer i din smak og ditt interiør. Felles for alle Frandsen lamper - er at de er produsert i en super kvalitet, med god maling og flott avsluttning på selve lakkeringen. Noe som er svært viktig for Frandsen lamper - er at du får et godt produkt, noe som kan koste litt mere enn tilsvarende lamper som ikke er produsert i samme gode kvalitet. Det er derfor vi alltid vil anbefale lamper fra Frandsen lamper til deg som går opp i design og kvalitet.