Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Eglo lamper! Stor leverandør av lamper på nett

Vi har forelsket oss i de (mange!) flotte Eglo lamper som finnes. Det er absolutt noe for enhver smak. Eglo har nemlig en katalog med lamper som er større enn bibelen, hvis man da kan si det - stort er den i hvert fall, og det kommer bare mer og mer. Hos Eglo finnes det lamper som kan dekke hele behovet for huset ditt. Så uansett hvilke lamper du ønsker, kan Eglo hjelpe deg videre med flotte lamper til gode priser. 

Vårt kjennskap til Eglo, er at de leverer lamper av god kvalitet, men fortsatt med priser som passer for "alminnelige" mennesker - og det er akkurat det som vi falt for. Ta en titt på Eglo lampene og la deg friste!

Les mer

31 artikler

31 artikler

Trenger du flere Eglo lamper? Så spør bare

Vi har ikke alle Eglo lampene på hjemmesiden da katalogen rett og slett er kjempe stor! Men vi har forsøkt å finne de hullene vi har på siden og fylle dem ut med Eglo lamper. Så det vil altså fort kunne skje, at vi ikke har akkurat den lampen fra Eglo som du vet om, eller har sett i en butikk eller hos en annen - men skriv gjerne til oss og spør, for vi kan skaffe alle Eglo varer fra den enorme katalogen. Du kan både se katalogene samt alle varene på Eglo's egen hjemmeside.