Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

PineApple lampe - Dansk designlamper

En PineApple lampe er ikke kun flott design og et fantastisk lys - PineApple lamper er nemlig Dansk design og Dansk produserte lamper. I tillegg får du alltid din PineApple lampe samlet - noe som betyr at du enkelt kan montere din nye lampe. Du finner det komplette sortiment av PineApple lamper nedenunder.

Les mer

22 artikler

22 artikler

PineApple lamper finner du hos LampeGuru 

Vi har det komplette utvalg av PineApple lamper - som i dag finnes i mange forskjellige størrelser, farger og modeller. Muligens har du kun sett PineApple lamper som en type av lampe - dog finnes det altså mange forskjellige utgaver av disse lamper, som pendellamper, takpendler til gulvlamper og utelamper. Det er en fantastisk lampe - uansett hvor du har behov for belysning, noe som skyldes måten lampen er designet. Vi kan enkelt beskrive en PineApple lampe som en Ananas lampe eller en kongle lampe - altså dette mysterium med oppbygning av mindre plater forskutt - på samme måte som gamle skifer tak.

Når du monterer en design lampe på denne måte - betyr det at selv om lampen henger over spisebordet, vil du ikke bli blendet når du sitter ved den. Det er nemlig ingen steder i lampen, hvor du kan se direkte inn til selve lyspæren - bortsett fra hvis du henger lampen sp høyt at du kan se direkte opp i lampen nedenfra. Det er derfor mange velger å montere en PineApple lampe som en lampe over spisebordet, da PineApple lampen er velegnet nettopp til dette formål.

Du kan få Dyberg-Larsen PineApple i mange flotte farger og størrelser, fra XS Ø18 opp til Ø70 - slik at alle har mulighet for å pynte opp hjemmet med en lampe fra Dyberg-Larsen, i et utrolig flott design. Prisene på på PineAplle lampen er fornuftige - noe som også har hatt en stor betydning for den danske virksomhets enorme design suksess - for PineApple lampen passer inn i ethvert Skandinavisk inspirert hjem - hvor et enkelt og elegant uttrykk ikke er til å komme utenom.

PineApple lampe "Made in Denmark"

Selvom det nesten ikker er til å tro - er alle PineApple lamper faktisk produsert i Danmark. Alle PineApple lamper blir nemlig produsert på DybergLarsen's egen fabrikk på Fyn - hvor alle PineAppel lamper blir produsert ved at de skjærer baller til de forskjellige størrelser og farger, og deretter blir samlet på lampen før den samles og pakkes og deretter sendt til oss (og deg:).

Det at produksjonen av DybergLarsen's PineApple lamper produseres i Danmark har mange fordeler - bl.a betyr dette at de veldig raskt kan reagere på etterspørselen slik at lampene ikke blir utsolgt - eller hvis det kommer nye ønsker til produksjonen av disse flotte lamper. En annen veldig stor fordel - er at dette reduserer transporttiden fra fabrikk og hjem til deg. Noe som igjen betyr at dette er en lampe hvor man tenker på miljø og Co2 - da mange lamper i dag blir produsert i østen - og veien fra Kina til oss er veldig lang.

Det er jo ingen hemlighet at vi elsker disse flotte PineApple lamper - med den flotte fasong, en tidløs eleganse som allerede er en klassiker i lampeverden. Inspirasjonen er tydelig og lampen som lyser så flott - gir også en fantastisk steming uansett hvor du monterer lampen. I ettertid har etterføgerne i serien illumin blitt designet - til stor glede for oss lampe elskere. Oppbygningen av illumin er den samme - det er forandret noe i materialvalget, i tillegg skal du selv samle dine illumin lamper - noe som allerede er gjort fra Dyberg-Larsen på din PineApple lampe.

Kjøp PineApple lamper i alle modeller

Vi har som tidligere skrevet - et komplett utvalg av PineApple lamper. Dette betyr at du her på LampeGuru finner alle de flotte PineApple lamper som Dyberg Larsen har deres store utvalg av lamper. Hvis det er lamper fra serien som du ikke finner - kan dette bety at lampen er utgått - men kontakt oss gjerne, vi vil gjerne svare på dine spørsmål om disse flotte lamper.

Hvilke lamper finner i PineApple serien? Vi har listet dette opp nedenunder - men før dette vil vi gjerne fortelle at du kan bruke din PineApple lampeskjer i alle utgaver. Dette betyr at hvis du har en pendellampe i dag, som du ønsker som gulvlampe - kan du helt fint bruke skjermen fra en pendellampe og ettermontere på en gulvlampe. Du kan også sette lampeskjermen på gulvet - hvis du ønsker et mere personlig uttrykk.
Du finner PineApple lampen i følgende modeller:

  • PineApple pendellampe (takpendel)
  • PineApple bordlampe
  • PineApple gulvlampe
  • PineApple vegglampe

Til sist! Vi vil gjerne hjelpe deg med dine ønsker - også hvis du har behov for hjelpt til en spesial ordre. Det er nemlig mulig å få PineApple lamper i andre farger - hvis det er ønskelig, dog mot et mindre gebyr. PineApple pendellamper finnes også i flere størrelser - fra Ø18 - til Ø75cm.