• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

PineApple lamper fra Dyberg-Larsen

Dyberg-Larsen er et dansk designmerke, som har stormet frem på kort tid med flotte, vakre og funksjonelle designlamper med pen belysning. Dyberg-Larsen har blitt spesielt kjent for sine vakre PineApple pendler eller taklamper, som legger avstand til de flotte designikonene til gode priser som alle har råd til, uten å gå på kompromiss med et tidløs design. Idéen bak PineApple-lampene er ikke bare det flotte designet som deres ikoniske lamper har uten tvil, men deres lidenskap for å gjøre det annerledes driver dem. Vær også oppmerksom på at lampene produseres på egen fabrikk i Danmark.

Les mer

1-51 of 81

1-51 of 81

Vakre konglelignende lamper fra Danmark

Du kan få Dyberg-Larsens PineApple i mange vakre farger og størrelser fra XS Ø18 cm og opp til XL Ø70 cm, slik at alle har muligheten til å utsmykke hjemmet sitt med en lampe fra Dyberg-Larsen, som står for utrolig stilig og funksjonell design. Prisene er også på et rimelig nivå, noe som også har hatt en innvirkning på det danske selskapets massive designsuksess på Pineapplelampene, som passer i alle nordisk-inspirerte hjem hvor et enkelt og elegant uttrykk ikke kan ignoreres.

Klassisk Illumin lampe er også fra Dyberg-Larsen

I tillegg til den populære PineApplelampen fører Dyberg-Larsen også merket Illuminlamper, som er umonterte lamper som kan settes sammen på bare 11 minutter. Ja, det er faktisk riktig. Illumin kan settes sammen på 11 minutter, derfor også navnet i-11-u-Min. Allikevel er de designet etter nøyaktig sammen designstandarder som PineApple og de andre lampene i Dyberg-Larsen-familien.

På LampeGuru.no har vi valgt noen av de beste Illumin-pendlene til vår online sortiment, og vi synes absolutt at du skal vurdere dem, fordi de er verdt et besøk - og pass på så du ikke blir forelsket i dem alle sammen, med mindre du har god plass. Forresten fås Illumin både til barn og voksne, og uansett om lampen eller lampene fra Dyberg-Larsen vil bli brukt i soverommet, stuen eller barneværelset gir de en fantastisk belysning uansett hvor de benyttes.

Er det noe fra Dyberg-Larsen du mangler?

Hvis det er noe fra Dyberg-Larsen som du tror at vi mangler hos LampeGuru.no og som fortsatt er i sortimentet, men ikke tilgjengelig hos oss, så ikke nøl med å kontakte oss! Du kan ringe, sende e-post eller skrive til oss i chatten. Vi tar ofte inn nye varer i vårt sortiment, så du har noe forskjellig å velge mellom, og det er bare et pluss hvis utvalget også er basert på ønsker og behov fra dere.

På LampeGuru.no kan vi også tilby nesten alle Dyberg-Larsens produkter, både lamper, møbler og alt annet som de har. Bare kontakt oss hvis du har noen ønsker vi må sende til deg eller som du mener vi kan tilføye i vårt sortiment. Leveringstiden til en spesiell bestilling vil vanligvis være maksimalt en uke, men du kan alltid skrive og spørre oss, så finner vi raskt ut av det, slik at du kan bruke tiden din fornuftig mens du venter på ditt neste design fra Dyberg-Larsen.

Hvem er Dyberg-Larsen?

Grunnleggeren Thomas Dyberg-Larsen startet selskapet i 2011 med sin egen fabrikk i Nørre Aaby. De flotte designlampene ble laget i samarbeid med designeren Frank Kerdil, som har vært ansvarlig for de fleste design fra selskapet. Franks holdning til design er klar og grei: Et design bør alltid kunne litt mer enn det som allerede er tilgjengelig på markedet i dag. Hvis et nytt design bare er det samme som andre design er det ikke nødvendig å lage et nytt.

Frank Kerdil har designet alt fra lamper til kjøkkenutstyr og har for tiden egne produkter som produseres i Kina. I dag finner du lampene i flere land, ikke bare i Danmark. Flere land kommer hele tiden med, slik at du i dag finner DybergLarsen lamper i flere europeiske land.

Gå på oppdagelse i lamper fra leverandøren av de vakre PineApple- og Illumin-lampene fra begynnelsen med Magazinelampen, til i dag, hvor det finnes et bredt utvalg av vakre lamper.