• 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

PineApple lamper fra DybergLarsen

Dyberg-Larsen er et dansk designermerke som har stormet frem på kort tid med fantastiske og flotte designlamper med skjønn belysning. Dyberg-Larsen har blitt særlig kjente for deres vakre Pine Apple pendler som er på nivå med de store designikonene til gode priser. Tanken bak Pine Apple lampene er ikke kun det flotte designet som lampene uten tvil har, men også god belysning er i stort fokus.
Lampen blender deg ikke i øynene og er laget i den absolutt beste kvaliteten. PineApple pendellampene er dessuten produsert i Danmark hvilket optimaliserer kvaliteten ytterligere og sikrer en stabil levering av PineApple lamper. Du kan få PineApple i mange vakre farger og størrelse fra XS Ø18 cm og opp til Ø70 cm. Prisene ligger på et fornuftig leie, hvilket også har påvirket den enorm designsuksessen for PineApple lampene. 

Læs mere

42 artikler

42 artikler

Klassiske Illumin lampe er også fra Dyberg-Larsen

Men Dyberg-Larsen har også merket Illumin som er umonterte lamper som kan settes sammen på kun 11 min. Ja, det stemmer faktisk, Illumin kan settes sammen på 11 minutter, derav navnet i-11-u-Min og de er designet etter presis samme designstandarder som PineApple og de andre lampene i Dyberg-Larsen familien. Vi har valgt noen av de beste Illumin pendler inn i vårt online sortiment, og vi synes absolutt at du skal se dem.
Illumin fås både til barn og voksne og gir en fantastisk god belysning hvor enn de benyttes. 

Er det noe fra Dyberg-Larsen vi mangler?

Hvis det er noe fra Dyberg-Larsen vi mangler, som stadig er i sortiment, men ikke er å finne hos oss, så skriv en e-post! Vi kan nemlig skaffe alle varer - både lamper, tilbehør og alle andre ting de har. Leveringstiden vil normalt være på maks en uke.

Vennligst vent...