Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

PineApple lamper fra Dyberg-Larsen

Dyberg-Larsen er et dansk designmerke, som har stormet frem på kort tid med flotte, vakre og funksjonelle designlamper med lekker belysning. Dyberg-Larsen har blitt spesielt kjent for sine vakre PineApple lamper eller taklamper, som legger avstand til de flotte designikoner - til gode priser som alle har råd til, uten å gå på kompromiss med et tidløs design. Hvis du ser etter en annen klassisk lampe - hva med å se på en DL lampe som også viser dansk design med et flott og klassisk look.

Les mer

1-51 of 83

1-51 of 83

Lamper fra DybergLarsen

I tillegg til den populære PineApplelampen fører Dyberg-Larsen også merket Illumin lamper, som er umonterte lamper som kan settes sammen på bare 11 minutter. Ja, det er faktisk riktig. Illumin kan settes sammen på 11 minutter, derfor også navnet i-11-u-Min. Allikevel er de designet etter nøyaktig sammen designstandarder som PineApple og de andre lampene i Dyberg-Larsen-familien. 

På LampeGuru.no har vi valgt noen av de beste Illumin pedellamper i vår nettbutikk, og vi synes absolutt at du skal vurdere dem, fordi de er verdt et besøk - og pass på så du ikke blir forelsket i dem alle sammen, med mindre du har god plass. Forresten fås Illumin både til barn og voksne, og uansett om lampen eller lampene fra Dyberg-Larsen vil bli brukt i soverommet, stuen eller barnerommet gir de en fantastisk belysning uansett hvor de benyttes.

Mangler du DybergLarsen lamper?

Hvis det er en lampe fra Dyberg-Larsen som du mener at vi mangler hos LampeGuru.no og som fortsatt er i sortimentet, men som du ikke finner i vår nettbutikk, ikke nøl med å kontakte oss! Du kan ringe, sende e-post eller skrive til oss i chatten. Vi tar ofte inn nye varer i vårt sortiment, så du har noe forskjellig å velge mellom, og det er bare et pluss hvis utvalget også er basert på ønsker og behov fra våre kunder

Her hos LampeGuru.no kan vi også tilby alle Dyberg-Larsens lamper, både taklamper, vegglamper, takpendel og ellers belysning du finner hos DybergLarsen. Kontakt oss hvis du har lamper vi må sende til deg eller som du mener vi kan tilføye i vårt sortiment. Leveringstiden på en spesial bestilling vil vanligvis være maksimalt en uke, men du kan alltid skrive og spørre oss, så finner vi raskt ut av det, slik at du kan bruke tiden din fornuftig mens du venter på ditt neste design fra Dyberg-Larsen.

Hvem er Dyberg-Larsen?

Grunnleggeren Thomas Dyberg-Larsen startet selskapet i 2011 med sin egen fabrikk i Nørre Aaby. De flotte designlamper ble laget i samarbeid med designeren Frank Kerdil, som har vært ansvarlig for de fleste design fra selskapet. Franks holdning til design er klar og grei: Et design bør alltid kunne litt mer enn det som allerede er tilgjengelig på markedet i dag. Hvis et nytt design bare er det samme som andre design er det ikke nødvendig å lage et nytt. Frank Kerdil har designet alt fra lamper til kjøkkenutstyr og har for tiden egne produkter som produseres i Kina. 

Tilbake i 1997 startet Karin Larsen med et enkelt merke under vingene, noe som veldig raskt ble en suksess. Automatisk kom det flere og flere merker med deisgn i firmaet, og de fant ut av at de faktisk hadde et godt øye for det gode design og også kundenes smak. Senere i 2010 kom lampene fra Frank Kerdil med, og en massiv vekst fulgte. Lamper var et nytt kapittel for Dyberg-Larsen, og spiller i dag en veldig stor rolle i fimaet. Dyberg-Larsen eksporterer til mange land utenfor Europa - og utvider hele tiden med nye eksportmarkeder. Kvaliteten på lampene er ikke bare et mål - men et krav, og endel av den visjon Dyberg-Larsen jobber ut ifra.

I dag finner du altså disse vakre lamper i flere land, ikke kun i Skandinavia. Gå på oppdagelse i lamper fra leverandøren av de vakre PineApple- og Illumin-lampene fra begynnelsen med Magazinelampen, til i dag, hvor det finnes et bredt utvalg av vakre lamper.