Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Colors lamper er kult dansk design

Den danske lampe leverandør Halo Design har utviklet en hit av et merke, et merke de kaller Colors By Copenhagen som på meget kort til har blitt en kjempe hit. Deres lamper er veldig moderne og med massevis av farger og stil på designet som kun få kan si nei til. Colors By Copenhagen pendellamper er designet med tanke på at det skal være mulig for deg å ”designe dine egne lamper” som deres slagord sier. For dem er det frie valget viktig, så hvis du ønsker en blå og gul lampe – eller en rød og svart lampe – eller hva som helst annet, så kan det fås i Colors By Copenhagen lampeseriene. 
Kvaliteten er viktig for Halo Design så alle lampene blir kontrollert og lampene testes lenge før de settes i produksjon.

Les mer

27 artikler

27 artikler

Design din egen lampe fra Colors By Copenhagen

Hvis du selv vil bestemme ditt lampe-humør HVER DAG, så ta en titt på Skagen lampene. I en Skagen lampe får du nemlig Skjerm med 5 forskjellige farger med i hver lampe – så kan du selv velge hvilken farge lampe du vil ha i dag, og i morgen! Det er nemlig veldig at du ved Colors lamper elsker farger og flotte detaljer.

Store Lyspærer fra Colors er så populære!

Det er etterhvert blitt så populært å bruke Store lyspærer (store overdådige lyspærer, med flotte synlige glødetråder) sammen med flotte og dekorative sokkelsett med fargede stoffledninger. Og her er Colors med i fronten! De har nemlig et stort utvalg av store lyspærer så kanskje du også kan finne den dekorative lyspære som du vil falle for?

Kule designlamper med farger i dansk design til billige priser

Et annet kjennetegn ved Colors By Copenhagen må sies å være som overskriften sier. Det er dansk design, primært av Michael Waltendorff, men også av nye og ”upcomming” designere. For Colors By Copenhagen er det viktig at alle kan kjøpe lampene slik at så mange som mulig får glede av dem. Belysning og lamper skaper nemlig glede og liv, særlig i den mørke delen av året, da vi har mest bruk for lys, så hvorfor ikke velge en litt morsommere lampe?
Men du kan selvfølgelig også få mange andre superflotte lamper, så ta endelig en titt på dem alle sammen og mangler du noe, så skriv endelig til oss. Vi kan skaffe alle lamper fra Colors By Copenhagen!