Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Diablo lamper fra Belid

De kjente Diablo lamper fra svenske Belid er godt kjent i Norge og resten av Skandinavia. De flotte og klassiske lag på lag design lamper med flotte metallskjermer, gir både et flott lys, samtidig som du får et design som du ikke blir lei av. I dag finnes Diablo både som pendellamper, bordlamper, gulvlamper og vegglamper - samtidig er de produsert i forskjellige fargekombinasjoner. Vi har hele sortimentet av Diablo lamper - er det en Belid lampe vi mangler i vårt store utvalg av lamper fra svenske Belid, hører vi gjerne fra deg, enten på chat, e-post eller telefon.

Les mer

17 artikler

17 artikler

Diablo pendellampe i alle farger

Det største utvalg av farger finner du i de innovative pendellampe fra svenske Belid. Her har Belid produsert lamper i mange fargekombinasjoner - slik at det skulle være noe for enhver smak. Du finner ikke i dag, kun den klassiske fargekombinasjon med sort skjerm og rødt, for Belid har utviklet fargene slik at du kan finne alt fra de lyse farger til mørke farger og de mere fargerike modeller av Diablo pendellampe.

I flere år har du sikkert sett den opprinnelige fargekombinasjon sort/rød - da kobberlamper ble mere og mere populære, ble naturlig nok også denne lampen svært populær. I dag selger vi faktisk de fleste farger - det er ikke én lampe som er mere populær enn de andre farger, heldigvis! Med de mange forskjellige farger av Diablo lamper - ville det være trist å kun levere én av fargene. Er du i tvil om en fargekombinasjon - husk at vi alltid kan bytte til en annen farge, så ikke være redd for å prøve en ny farge Diablo pendellampe.

Diablo takpendel i 4 størrelser

I dag finnes Diablo takpendel i 4 forskjellige størrelser, fra en diameter på 20cm helt opp til 50 cm i diamter. Dette gjør at du kan bruke din takpendel til alle formål, om det skal være belysning hjemme eller i din virksomhet, og ikke kun over spisebordet - hvor den passer perfekt. Alle Diablo lamper er bygget opp på samme måte, med flere lag av skjermer - hvor de i de fleste tilfeller er hvite innerst med en farge på yttersiden. Nettopp denne fargekombinasjon gjør at man får mest lys ut i rommet - samtidig som det gir et flott design på lampen.

Hvis vi skal forsøke å anbefale hvor du kan bruke de forskjellige størrelser av Diablo takpendel - vil et forslag være:

  • Ø20 cm over kjøkkenbenken, vaskerommet eller i de mørke hjørner af stuen.
  • Ø30 cm over sofabord eller mindre spisebord eller f.eks. 2 stk over et større spisebord.
  • Ø40 cm er perfekt som spisebordslampe eller 2 stk over et større spisebord.
  • Ø50 cm er ideelt over mellom eller det store spisebord - er det plass til 2 av denne størrelse, ja, så ser det lekkert ut!

To størrelser Diablo bordlamper

Bordlampene i denne serie har faktisk ikke vært de mest populære - til Belid kom med de nye lampe modeller og farger. Vi her på LampeGuru er er helt ville med den lille utgave hvor den største lampeskjerm er 20cm i diameter. Denne bordlampe er helt perfekt på kommoden, som nattbordslampe eller på reolen. Den litt større modell av disse flotte bordlamper har en lampeskjerm med en diameter på Ø30cm - som er helt perfekt hvis du har en større skjenk eller et hjørnebord ved sofaen. Her gir lampeskjermen på Ø30 et helt fantastisk lys ned på et mørkt hjørnebord.

Du kan naturligvis også bruke en Diablo bordlampe på skrivebordet - husk at du muligens har behov for en kraftigere led lære i lampen - da du ellers ikke vil få nok lys ut av din bordlampe.

Gulvlampe i Diablo serien

En av våre favoritter i denne flotte lampe serie - er helt klart Diablo Gulvlampe. Selve gulvlampen har den helt perfekte størrelse, noe som gjør den både elegant samtidig som den gir et flott lys. Lampen er super til den minimalistiske stil - samtidig som Diablo gulvlampe gir en designmessig ro, noe som gjør den velegnet i de fleste hus.

I dag finner du Diablo bordlampe, pendellampe, takpendel og gulvlampe i alle de farger du kan ønske deg. Dette gjør at lampen er ennå mere etterspurt, i tillegg er lampen samlet fra start. Det eneste du skal gjøre er faktisk kun å sette lampeskjermen på lampefoten. Dette betyr endel for mange av oss, som ikke har lyst eller mulighet til å samle lampen selv.

Forskjellige vegglamper 

Vegglampen er nok den siste modell av Diablo lamper som mangler å komme ordentlig i gang. Men - med de flotte og flate modell vegglampe, som også kan brukes som taklampe - er jeg hel sikker på at disse Diablo vegglamper skal bli populære. I dag bruker de fleste vegglamper til pynt og hygge - da disse lamper er super fotte i designet, men ikke like ofte i bruk som eksempelvis en leselampe.

Belid Utelamper

I det store utvalg av lamper fra Belid - kommer vi ikke utenom de flotte utelamper,  vi har både Pullert og Utendørs Vegglamper i vårt store utvalg av Belid lamper. Flotte og stilrene utelamper som du kan montere ved hovedøren eller ved stier og gangareal. I tillegg til det fantastiske design som det er på alle Belid utelamper - er disse lamper svært energivennlig i drift, noe som gjør at du både både får noen lekre utelamper, samtidig som du sparer miljøet og strømregningen.

Belid utelamper leveres med innebygget led lyskilde - hvor levetiden er forventet opptil 20000 timer - ved 3 timer daglig bruk. Belid tenker langsiktig og bæredyktig, noe som gjenspeiler seg i alle de flotte utelamper.

Gode LED pærer til Diablo lamper

Et velkjent utfordring med Belid Diablo lamper - er at det kan være et problem å få nok lys ut av lampen. Dette kan du løse enkelt ved å velge den korrekte led pære til din Diablo lampe. Vi har valgt å legge lyskildene som anbefales til Diablo lampene i denne kategori - slik at det er enkelt for deg å finne de gode led pærer til Diablo lamper - på denne måte får du mest ut av dine lamper - uansett hvor du har behov for belysning.

Det som er et problem med mange led pærer - er at de ikke lyser hele veien rundt lyspæren - altså at den ikke lyser bakre del av led lyskilden opp. Du kan få en LED pære som lyser i 360 grader - dette betyr at du vil få lys i hele din Diablo pendellampe - slik at halvdelen av lampen ikke er mørklagt. LED pæren vi har tatt inn i vårt sortiment er Colors Backlight LED pære. Denne LED pære kan velges i flere watt. Du finner de forskjellige størrelser og watt av denne led pære hvis du klikker på lenken. Vi har valgt å anbefale en kraftig led pære til Diablo lampene.

Har du spørsmål til lyset i Belid Diablo lampene - kontakt oss gjerne. Vi er klar til å hjelpe deg på chat, e-post eller telefon.