Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Belid lamper på nett

De mest kjendte lamper fra Belid er deres Diablo lamper. Belid er et stort svensk merke som siden 1969 har designet og produsert lamper. Det spesielle ved Belid er at de produserer alt selv på egen fabrikk i Sverige. Belid har riktig høye kvalitetskrav, og derfor kan man forvente lamper i topp kvalitet. Lampene kommer stort sett samlet komplett fra fabrikken, og du slipper derfor for selv å streve med et samlesett. 

Les mer

1-51 of 82

1-51 of 82

Kjente lampeserier fra Belid

De mere kjente lampene fra Belid har vi selvfølgelig i sortiment her hos LampeGuru.no. Her har vi blant annet Diablo serien, som man kan gjenkjenne ved kombinasjonen av matt sort og den røde detaljen på skjermen. Diablo finnes både som vegglampe, gulvlampe, bordlampe og pendel.

Valencia og Covetto er også to lampeserier som vi har i sortimentet, som er meget populære. Valencia fås i flere farger og størrelser, og har 4 skjermer utenpå hverandre. Meget artig design. Covetto finnes både som pendel og gulvlampe i samme design. En lampe med en riktig flott lysfordeling.

Ellipse er nok den mest kjente fra Belid - En super flott og moderne og samtidig tidløs pendel som fås med enten krom eller kobberdetaljer. En "must have".

Savner du en Belid lampe som vi ikke har?

Vi er offisiell forhandler av Belid, og har derfor mulighet for å selge hele Belid sortimentet. De Belid lampene du ser på siden, er nøye utvalgte lamper som vi mener egner seg godt for det norske markedet. Vi tror det er bedre å ha et lite og gjennomtenkt utvalg med kort leveringstid.

Men har du sett en Belid lampe du godt kunne tenke deg, som vi ikke har i nettburikken, så ikke nøl med å kontakte oss, på enten e-post eller chat, så finner vi en pris og leveringstid til deg!

Se flere Belid lamper her.