• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Utendørs vegglamper med godt lys!

Det er alfa og omega at de utendørslampene vi selger, faktisk også gir et godt lys. For hva skal man ellers med vegglamper utendørs? 
Vi har fått inn en masse forskjellige utendørs vegglamper og det skulle visst være noe til enhver smak. De fleste vegglampene våre til utebruk, er sorte - eller mørk grå. Men det selges også hvite vegglamper og andre farger "til dem som tør" - og det krever mot å utfordre designet utendørs.
Vi har lagt pære-tilvalg inn på de lampene hvor det ikke allerede er en pære med, så du vil bli tilbudt en passende pære til din vegglampe.

Les mer

1-51 of 120

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 120

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vegglamper utendørs til det nordiske været

Det er ingen hemmelighet, at det været vi har her i norden er hardt mot våre havemøbler, hus og lamper. Så derfor er de utendørslampene vi har også testet for å bruke utendørs - også våre vegglamper, selv om de av og til henger rimeligvis tørt. Det er viktig at lampene ikke blir stygge eller slitte for raskt da det er en investering med utendørs vegglamper. Allikevel kan du ikke forvente at dine utendørs vegglamper holder like lenge som det vegglamper normalt gjør.

Velg LED utendørs vegglamper

Vi anbefaler deg til enhver tid å velge LED utendørs vegglamper. Hvorfor? Ganske enkelt fordi LED lys er som skapt til utendørs bruk. Det tenner straks og elsker kulde !
Hvis du ikke kan finne en lampe med innbygget LED, så gjør det ingenting, for du kan nemlig bare sette en LED pære i din utendørs vegglampe. De bruker i de aller fleste tilfeller helt alminnelige pærer og kan dermed bruke LED pærer også. Hvis det ikke er en pære med lampen, så vil du bli tilbudt en LED pære og vi anbefaler alltid LED pærer - du kan forøvrig finne alle våre LED pærer her.