Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Utelamper til vegg med godt lys!

Noe av det viktigste med utendørsbelysning - er at du får et godt lys. For hva skal man ellers med utelamper til vegg - hvis de ikke gir et godt lys?? Våre utelamper til vegg er ikke kun flotte men også funksjonelle - for hva skal man ellers med en vegglampe utendørs? Her hos LampeGuru.no optimerer vi hele tiden vårt sortiment - og har etterhvert fått flere og forskjellige utelamper til vegg - også med sensor, slik at det burde være noe for enhver smak. Har du en enkel og moderne smak - vil vårt utvlag av utelamper til vegg og utendørs vegglamper med sensor kunne pifte opp et hvert skandinavisk hjem - både utendfor og innenfor. 

Les mer

1-51 of 121

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 121

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Utelamper til vegg til det nordiske vær

Det er altså ingen hemlighet at vårt klima her i norden er tøft for våre hagemøbler, hus og belysning. Det er derfor våre utelamper til vegg er testet slik at de holder til bruk og montering på vegg utendørs. Også våre utelamper til vegg har det røft  - selv om de henger forholdsvis tørt og beskyttet. Det er viktig at de utelamper til vegg som monteres ikke blir slitt for hurtig - slik at du etter kort tid har behov for å kjøpe nye utendørs vegglampe og vegglamper med sensor. Du kan kan altså ikke forvente at dine vegglamper ute - med eller uten sensor, holder liker så lenge som utelamper til vegg som er montert i et beskyttet miljø. 

Leter du etter Lysstolper og Lyktestolper? - Du finner disse HER

Velg LED Utelys til vegg

Vi vil altid anbefale deg å montere LED utelys til vegg - hvorfor?? Det er faktisk helt simpelt - LED er som skapt til vårt klima og som utelys til vegg er det den helt optimale løsning. LED utelys til vegg tenner med det samme, samtidig som pærene elsker kulde. Hvis du ikke finner en lampe med innebygget LED betyr ikke dette det store - du kan nemlig enkelt sette en LED pære inn i din utendørs vegglampe. Som oftest benyttes helt alminnelige lyspærer til vegglampe utendørs - men du kan naturligvis også bruke LED pærer. Så snart det ikke er en lyspære med lampen, vil vi foreslå at du bytter til en LED lyspære til utelys til vegg  - vi anbefaler altid LED lyspærer - du finner alle våre LED lyspærer her. I tillegg til LED utelys til vegg - bør du også overveie om du ønsker utelys til vegg med sensor? Utendørs vegglampe med sensor gjør det Smart å komme hjem. Din utebelysning til vegg opplyser din innkjørsel når du kommer hjem - også når du går fra bil og carport - samtidig så avslører en vegglampe utendørs med sensor altid når du får gjester - slik at de er sikre på at de kan finne vei til din hoveddør, hvor du kan ønske dem velkommen!

Utebelysning til vegg med bevegelsessensor

Har du tenkt på om du skal montere utebelysning til vegg med bevegelsessensor? En bevegelsessensor er supert Smart - helt enkelt fordi dine utendørs vegglamper tenner når de registrerer bevegelse når det blir mørkt. Dette gjør at du ikke skal tenne din utebelysning til vegg hver gang det blir mørkt - og ennå bedre, du skal ikke bruke energi når det er lyst utenfor.

Vi har ikke en dedikert søke meny til utebelysning til vegg med bevegelsessensor - men du kan enkelt bruke den samlede søkefunksjon og søke på bevegelsessensor - du kan selvfølgelig også se på alle våre lamper, og lete etter det lille øye som sitter på alle lamper med bevegelsessensor. På utebelysning til vegg med bevegelsessensor kan du ofte justere mengden av lys som skal til før lampen tenner, samt også hvor langt vekk fra bevegelsessensoren du skal være før den reagerer.