Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Kjøp utendørsbelysning med sensor

Det er super praktisk med utendørsbelysning med sensor som tenner og slukker ved bevegelse når det er mørkt. Det er en enkelt og Smart måte å få utendørslys på, uten at du selv skal gå å tenne og slukke for lyset - og uten at du bruker unødig strøm. I tillegg er utendørsbelysning med sensor en god investering og sikring mot innbrudd. I denne kategori finner du alle våre utendørslamper med sensor.

Les mer

27 artikler

27 artikler

Utendørsbelysning med sensor fordi..

Utendørsbelysning med sensor er super praktisk av flere årsaker. Det er derfor vi gjerne vil vise deg de flotte utendørslamper med sensor som du kan montere på veggen - og som dermed sørger for at du har lys når du har behov for det utenfor. En av de meste åpenlyse fordeler ved å velge utendørsbelysning med sensor, er at du kun tenner lyset når du har behov for det. Lampen fungerer nemlig på den måte at den hele tiden er tilkoblet strøm. I utgangpunktet er lampen slukket, men så snart den kan se eller mærke bevegelse tenner lampen i et antall sekunder (som man typisk kan justere selv) før den slukker igjen. På denne måte bruker du ikke strøm - du har nemlig ikke lampen tent når du ikke har beov for den.

I tillegg er det en annen stor fordel, som vi aldri håper du får behov for - men som er viktig å ta med seg i overveielsene rundt utendørsbelysning. En utendørslampe med sensor vil nemlig kunne være med til å avskrekke og skremme en mulig innbruddstyv vekk fra diitt hus - ganske enkelt fordi den tenner når du nærmer deg lampen. Det siste en innbruddstyv ønsker seg, er nemlig den oppmerksomhet som en tent lampe gir - både naboer, deg selv og forbipaserende vil kunne se den mulige innbruddstyv.

 • Utendørslys når DU har behov for det
  sensorlampen tenner først når det blir mørkt.
 • Utendørslys med bevegelsessensor
  Lampen tenner først når den ser bevegelse
 • Redusér dine strømutgifter
  lampen trekker ikke strøm når den ikke er i bruk

LED utendørslamper med sensor

Vi anbefaler altid at du velger LED utendørslamper med sensor. Dette fordi en LED lampe sparer deg for en masse strøm hvis vi sammenlignber med de dyrere og gammeldagse lyskilder som glødepærer og sparepærer. Men også fordi LED utendørslamper med sensor er en perfekt kombinasjon da LED lyskilden tenner med det samme - motsatt gammeldags sparepærer som først skal varme opp før det er nok lys i dem.

I tillegg anbefaler både vi og produsenten av utendørslamper med sensor at det er en lyskilde som ikke tar skade av å tenne eller slukke mange ganger i løpet av den levetid de holder - en levetid som er opptil 25000 timer - svarer til ca 25 år med 3 timer om dagen. En LED lyskilde tåler å bli tent og slukket opptil 30000 ganger - noe som er optimalt hvis vi tenker på en utendørslampe med sensor som ofte tenner og slukker - enn hvis det var en alminnelig utendørslampe uten sensor, som du selv skulle tenne og slukke på en kontakt.

Gode råd til utendørslamper med sensor

Det er ikke fordi at det er så mange ting du behøv å ta stilling til når du kjøper utendørslamper med sensor - men et par overveielser bør du nok gjøre deg. Det hele avhenger av om du har behov for én eller flere lamper utendørs. Det er også et spørsmål om design og smak - dine utendørslamper med sensor skal jo passe til ditt hus eller hytte - de skal også passe sammen med eventuelle andre utendørslamper.

 • Flere utendørslamper med sensor
  Skal du montere 4 utendørs vegglamper, og disse skal monteres i serie  - skal du ikke velge alle 4 utendørs vegglamper med sensor. Vi anbefaler at du kun velger én av lampene med sensor, slik at denne lampe tenner for de andre lamper i rekken.
  Muligens ønsker du at alle dine lamper skal være med sensor - dette er noe du selv velger.
 • Kjøp sensor til dine utendørslamper
  Det er naturligvis mulig å kjøpe en bevegelsessensor som du setter i forbindelse med dine utendørslamper, istedet for å kjøpe en utendørslampe med innebygget sensor.
 • Kjøp lyspærer som kan tilkobles en sensor
  Har du allerede flotte og gode utendørslamper - men gjerne ønsker en bevegelsessensor til å tenne dem, skal du velge løsningen ovenfor, eller du skal velge å kjøpe lyspærer hvor du kan tilkoble utendørs trådløs sensor. 
  Dette betyr at du har behov for Phillips Hue pærer og en Phillips hue utendørs sensor. Vi anbefaler at du leser vår Philips Hue kom i gang guide først.

Er det langt fra lampen til det stedet hvor lampen skal monteres? De fleste lamper med sensor kan rekke opp til 15-30 meter, noe som er forholdsvis langt. Har du en lang innkjørsel, kan ikke lampen nå hele innkjørselen, og du har behov for en ekstram lampe. Bor du ved en vei med trafikk - bør du overveie nøye hvor lampen skal monteres, slik at den ikke tenner hver gang det kjører en bil forbi.