Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Utendørsbelysning du selv kan montere

Trykk "Les mere" for info om montering. Lavvolt utendørsbelysning du selv kan montere, motsatt alminnelige 230V lamper som kun kan monteres av autorisert.

Montér gjerne selv - Ingen elektriker!

Den primære årsak til at du skal velge lavvolt belysning er uten tvil at du selv kan montere og installere din utendørsbelysning. Lavspenningslamper er lavvolt (typisk 12v -24 V) og er utendørsbelysning hvor det ikke er krav om at en elektriker skal montere lampene - på samme måte som ved 220v utendørslamper. Monter din utendørsbelysning - sett ledningene sammen og pluggen i stikkontakten.

Denne kategorie inneholder også 220V lamper med helt alminnelig plugg som du selv kan montere.

Udendørslamper du selv må installere

Les mer

27 artikler

27 artikler

Utelamper du selv kan installere

En av de største hinder for mange som ønsker utendørsbelysning - er at det skal en elektriker til for å montere dem. Dette kan bety endel penger - i tillegg til prisen på selve lampen. Her i denne kategori har vi samlet alle de utelamper du selv kan montere og installere - dette betyr at du slett ikke har behov for besøk av autorisert når du skal montere lavvolt utendørsbelysning.

Det at du selv kan installere det hele - gjør at du sparer elektriker regningen som normalt vil koste flere tusen kroner i montering og timelønn. I tillegg er ofte prisen på lavspennings lamper lavere enn alminnelige utelamper. Dette gjør at du totalt sett får en stor besparele, både på selve kjøpet av din lavvolt utendørsbelysning samt også på installasjonen av dine utelamper. Det at du ikke skal gå på kompromi med kvalitet, design og lyskvalitet i hagen, på terrassen, balkong eller innkjørsel - gjør at overveielsene i forbindelse med nye utelamper i hagen blir mindre - eller elimineres.

Duracell lavspennings lamper

Duracell lavspennings lamper er veldig enkle å montere - du skal kun koble ledningene med lampene samt sette pluggen i stikkontakten. Se på tegningen nedenunder hvor enkelt det er!

Duracell 18V lamper - MONTER SELV!

 

Lavspenning utendørsbelysning til innkjørsel, sti, blomsterbed og vegg

Praktisk utendørsbelysning med lavspenning gjør at det er enkelt å montere utendørsbelysning - det er altså slett ikke vanskelig, alle kan være med! Du finner lavspennings utendørsbelysning i flere forskjellige typer av belysning - slik at du har både til vegg, innkjørsel og hagen. Lavspennings utendørsbelysning er nemlig produsert slik at du kan få alle de tradisjonelle typer av utelamper - i tillegg er de altså i lavspenning noe som gir deg den fordel at du bl.a kan installere dem selv.

Det eneste det krever av deg - er at du har en utendørs stikkontakt - da du har behov for strøm uansett hvilken utendørsbelysning du skal montere. Dette betyr at du har behov for en elektriker - men det er ikke den store jobben - slik at det i utgangspunktet ikke vil koste de helt store penger. Du kan også se i garasje eller carport - det kan jo være at du har en utendørs stikkontakt - slik at du kun skal trekke ledningen fra garasje eller carport.

Det er super viktig at du plasserer din trafo 30 cm over bakkenivå - dog bør ikke dette være et problem. Vi anbefaler at du gjerne monterer trafoen på vegg i nærheten av stikkontakten. Heretter begynner du å trekke ledning ut til den første lampe - og deretter til den neste. Grav gjerne ledningen ned underveis.

Hvad er forskellen på lavvolt utendørsbelysning og 230V?

Med lavvolt utendørsbelysning mener vi lamper under 230C - noe som ofte betyr 12V (ofte til campingvogn mm), 18V som våre Duracell utelamper, samt 24V og 36V som de fleste av Philips Hue Utendørslamper er. Du kan ikke montere 2 forskjellige produsenter av lampe i samme ledningsnett - men du kan gjerne montere forskjellige utgaver av lamper sammen - hvis de altså er fra samme produsent, som eks pillips Hue eller Duracell.

Lavvolt utendørsbelysning forbindes via plastikkledninger som er produsert til å være utendørs. Det er praktisk fordi du kan sette  dem sammen via de samlestykker som det er i hver sin ende av ledningene - når du ikke ønsker flere utendørslamper i rekken, setter du "propp" på og du er ferdig.

Lavspenning LED Lys i god kvalitet

Det at lampene er lavspenning led lys, betyr ikke at du får en dårlig kvalitet - hverken i materiale eller lys. Vi har nemlig noen utvalgte leverandører hvor du får god kvalitets belysning samtidig som du får materialer som er produsert til å være utendørs. Det er typisk aluminimum og plastikk som er beregnet til å være utendørs - du får også lavspenning LED lys i dine lamper - som er skapt til å være utenfor hele året. Dette beyr enkelt at du nå kan forvandle din hage til et lekkert lysparadis hvor du trives både sommer og vinter.

Har du flere spørsmål til vår utendørsbelysning eller montering? Kontakt oss gjerne - vi gleder oss til å høre fra deg.