• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Utendørs Pullert og stolper i god kvalitet

For oss er det viktig at du får noen lamper som du liker, du kommer nemlig til å se på dem i mange år.  Det er klart, at med det været vi har i Norden, ikke er det optimale for våre lamper, hagemøbler osv., men våre utendørslamper er faktisk laget til vårt klima. 
Vi har etterhvert fått et stort utvalg av utendørs pullert og stolper i en god kvalitet, som du kan bruke til opplysning av innkjørselen osv.
Husk selvfølgelig på at du ikke må installere utendørslamper helt selv, noe av arbeidet skal gjøres av aut. El-installatør - hør med din lokale elektriker om råd og tips.

Les mer

1-51 of 60

1-51 of 60

Finn hagelamper til hagen online

Hagelamper rundt i hagen ER altså bare hyggelig. Det gir en fantastisk stemning å se på alt lyset utenfor, og særlig flotte hagelamper gir hagen et super hyggelig løft, om du spør oss. En hagelampe er sånn sett ikke annerledes enn en utendørs stårlampe, men vi har skrevet begge ord her, så ingen er i tvil.
Du kan finne mengder av hagelamper hos oss, så prøv å se litt rundt i utvalget og la oss høre fra deg om du har spørsmål til en utendørs hagelampe (stålampe).

Velg LED utendørs hagelamper

Vi elsker LED - og LED elsker å være utendørs. Rett og slett fordi LED elsker kulde, så det er rett og slett simpelt, du bør velge LED hagelamper - eller LED pærer. 
Det kan være grunner til at du ikke ønsker LED pærer eller lamper, men vi tror ikke på mytene lenger, i hvert fall ikke hvis du velger ordentlige pærer og utendørslamper som f.eks. hagelamper fra Philips.
Husk at det i dag også finnes dekorative LED pærer, som tar seg super godt ut i de gammeldags-lignende utendørs hagelampene.