Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Utendørs Pullert og lysstolper i god kvalitet

For oss er det viktig at du får noen lamper som du liker, du kommer nemlig til å se på dem i mange år.  Det er klart, at det været vi har i Norden, ikke er det optimale for våre lamper, hagemøbler osv., men våre utendørslamper er faktisk laget til vårt klima. 
Vi har etterhvert fått et stort utvalg av utendørs pullert og lysstolper i en god kvalitet, som du kan bruke til opplysning av innkjørselen osv.
Husk selvfølgelig på at du ikke må installere utendørslamper helt selv, noe av arbeidet skal gjøres av aut. El-installatør - hør med din lokale elektriker om råd og tips.

Hvis du ønsker å montere hagelamper selv - har vi mange gode forslag til hagelamper som du selv kan og må montere i denne kategorien.

Les mer

1-51 of 52

1-51 of 52

Finn pullert til hagen på nett 

En pullert er en frittstående lampe som du med fordel kan montere flere av i hagen. Vi ser ofte pullert plassert i blomsterbedet - gjerne i forbindelse med innkjørsel og inngangsparti - kan med fordel også brukes som ledelys på parkeringsplassen. Husk på at en pullert ofte er 30 - 120 cm høy - har du behov for en høyere hagelampe har vi flere forslag og modeller blandt våre lysstolper og lyktestolper som du ser nedenunder. 

Montér gjerne flere pullert lamper rundt i hagen - det gir en fantastisk stemning å se på alt lyset utenfor, og særlig flotte hagelamper gir hagen et super hyggelig løft, om du spør oss. Når du skal montere din (e) pullert - husk et godt fundament. Mindre og lettere pullert kan monteres med jordspyd - litt større pullert bør monteres på et godt fundament av betong - gjerne opp til 1 meter nede i bakken, 
Du kan finne mengder av hagelamper hos oss, så prøv å se litt rundt i utvalget og la oss høre fra deg om du har spørsmål til en utendørs hagelampe (pullert og lysstolpe).

Velg LED utendørs hagelampe

Har du lest med oss her på vår nettside - forstår du sikkert at vi elsker LED - og LED elsker å være utendørs. Rett og slett fordi LED elsker kulde, så det er rett og slett simpelt, du bør velge en LED hagelampe - eller LED pærer. Det kan være grunner til at du ikke ønsker LED pærer eller hagelampe, men vi tror ikke på mytene lenger, i hvert fall ikke hvis du velger ordentlige pærer og utendørslamper som f.eks. en hagelampe fra Philips. 

Husk at det i dag også finnes dekorative LED pærer, som tar seg super godt ut i de gammeldags-lignende utendørs lysstolper og pullert - kombinasjonen av LED hagelampe og pullert er super fin - det er nemlig så utrolig mange flotte hagelamper at det nesten kan være vanskelig å velge hvilken hagelampe som passer til boligen.