Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Finn dine spotlight på nett!

Vi har et svært stort utvalg av utenpåliggende spotlights som dekker de fleste behov. Fordelen med takspots er det gode lys som du får fra dine spotlight. I tillegg gir det utrolig stor valgfrihet ved ved takspots, både når vi snakker om design av spotten, eller det lyset du får ut av dine spotlight. Spotlamper er svært anvendelig i eksempelvis gang eller entre, hvor det typisk ikke er plass til en stor hengelampe, og hvor du synes en plafond er kjedelig. Finn ut av ditt lys behov, og plassen du har til spotlight i gangen - finn deretter den spotlampe du liker best her hos LampeGuru.no. Hvis du ser etter Downlights/Innfelte Spotter - se her

Les mer

1-51 of 77

1-51 of 77

Spotlight - Utenpåliggende spotter til montering på tak og vegg

Spotlights er en utenpåliggende spot som monteres utenpå taket eller veggen, i motsetning til downlights eller innfelte spotter som bygges direkte inn i taket eller skråvegg. Spotlight kan dermed være flere typer av spotter, men du finner dem alle i denne kategorien. De fleste utenpåliggende spot kan justere lyset alt etter hvilken retning du ønsker. En viktig faktor i dine overveielser er om din spotlampe skal kunne dimmes. Det at din spotlight kan dimmes ved behov, kan være svært praktisk hvis du har spotten på soverommet, i stuen, eller i et kjøkken med åpen løsning inn til stuen.

Spotlights kan også være vegglamper (eller taklamper montert på veggen), noe som ofte blir brukt ved trapper eller som belysning i lange ganger, korridorer mm.

Spotskinne eller spotlampe med justerbart hode

De mest solgte typer av spotter, er disse vi kaller for spotskinner. Grunnen til dette er at disse er veldig enkle å regulere i lyset, noe som kan være fint hvis du ønsker å vinkle lyset inn de mørke hjørner i gang eller entré. Noen velger også bruke spotter som sengelamper, montér en spot eller 2 med 2 lamper i midten av sengen, slik at dere har hver deres leselampe - enkelte av disse 2 - spots spotskinner leveres også med dobbel av/på bryter. De fleste solgte spotter er med 3 eller 4 spotter - dette gir en  god mengde lys, og er velegnet til eksempelvis gang eller inngangsparti.