Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Spotter til vegg/tak og LED spotter

Benytt gjerne spotter på vegg og i tak. LED spotter er supre som sengelamper, allmennbelysning og gjerne som primær lys foran garderobeskapet, på kjøkkenet mm. Med en takspot kan du enkelt få et godt og fleksibelt allmennlys, eksempelvis i gangen, på soverommet eller badet. Mange spotter kan dreies og svinges, slik at du selv bestemmer lysretningen. Se gjerne etter LED spotter - og husk å benytte deg av sorteringsmenyen.

1-51 of 104

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 104

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Billige spotlamper - også LED takspot!

Hvis du spør oss, er takspot en fantastisk allmennbelysning. Det kan være at du har behov for å opplyse gangen tidlig om morgenen, eller sent om kvelden når det er mørkt utenfor. Takspot er også svært praktisk på kjøkkenet hvor det er viktig med gode lysforhold ved kjøkkenbenken når du lager mat. Spotter i tak eller på vegg er altså helt perfekt når vi tenker god og fleksibel allmennbelysning. En god allmennbelysning er super viktig både for huset, men også for familiens humør, det er de færreste som tenker på at dårlig belysning kan ha en uheldig innvirkning både på strømregningen og humøret.

Takspots er ikke lenger kjedelige og stygge. Her hos LampeGuru.no har vi masser av lekre og moderne spotter med et godt lys, som er de helt perfekte og ideelle lyskilder på hjemmekontoret, hos studenten med lekser, tidllig om morgenen og sent om kvelden. I tillegg til dette passer mange av våre spotter til et moderne og stilrent hjem, med rene linjer og smarte funksjonelle detaljer. Hvis du ser etter takspots med store energibesparelser, har vi også billige LED spotlamper og LED takspots, hvor du kan spare opp til 80 -90% strøm i forhold til dine gamle spotter. Dessuten er det en stor fordel med LED spots at de tenner med det samme, og ikke har behov for å varme opp på samme måte som sparepærer.

Vi elsker spotlamper, de gir både et lekkert og behagelig lys, i tillegg finnes de i et lekkert design som passer de fleste. Du skal ikke nøle med å velge en av våre spotlamper.

Spotter finnes i 3 forskjellige typer

Vi vil gjøre det så enkelt for deg som mulig å velge dine nye spotter eller LED spotlamper til tak eller vegg hjemme eller på hytta. Derfor har vi valgt å oppdele vårt utvalg av spotter i tre forskjellige grupper, som du finner nedenunder. Det gjør det enklere for deg å lete videre i den kategori av spotter som du søker i, og hvor du kan se hele vårt store utvalg av spotter og LED spotlamper i samme kategori på én gang.

            - Innfelte Spotter til tak eller vegg, leveres ofte inklusive pærer

            - Utenpåliggende Spot til tak, oftest uten pærer (bortsett fra LED).

            - Spotskinne med spotter gir en utrolig stor valgfrihet i design og pæretype

Bruk spotter i din innredning og få god LED beslysning

Uansett hvor du velger å sette dine spotter opp, er du typisk sikret et godt lys. Dette betyr at du kan se selv i de mørkeste hjørner. Hvis du velger spotter eller LED spots til gang eller entré, vil det være en god idé å se etter lamper hvor lampehodet kan vinkles, slik at du kan retningsbestemme lyset. Ofte har vi behov for å se en siste gang i speilet før vi går ut av døren. Her kan kan en spotlampe ved speilet være en god og funksjonell idé.

Utenpåliggende Spotter eller LED spots med hoder som kan justeres og vinkles, gir stor valgfrihet i i design og boliginnredning - med disse lampene kan du forstærke det uttrykk og den stemning du ønsker å vise. Spotlamper gir deg mulighet for å lyse opp selv i det mørkeste hjørne i stuen, hvor lyset fra lampen hjelper dem til å bli endel av rommet. Også i rom som soveværelser, tenåringsrommet mm vil spotlamper eller LED spots til vegg eller tak være super gode og funksjonelle. Her kan de gjerne plasseres foran garderobeskapet, slik at du har det optimale lys når du åpner skapsdørene, for å se hva som skjuler seg - også i de innerste hjørner og kroker.

Hvis du ønsker spotlights eller LED spots, som ikke kun sprer en funksjonell men også koselig stemning, kan du med fordel allerede i planleggingsfasen vurdere om dine lamper skal dimmes. Velger du spotlights eller LED spots som allmennbelysning på kjøkkenet eller i stue / spisestuen, er det en riktig god idé med godt lys når du lager mat eller gjør rent, men med mulighet for å dimme lyset når du sitter ned å slapper av eller spiser. Har du spørsmål til ditt neste kjøp av spotligts? - Kontakt oss gjerne! Vi svarar alltid med et smil, uansett om det du har på hjerte er stort eller smått.