Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Skap den koseligste steming med solcellelykt

Det som kjennertegner utvalget av solcellelykt her hos LampeGuru.no er vårt store utvalg av solcellelykt og solcelle bordlampe samt alle andre lamper basert på energi fra solen - er at alle disse fine lamper opplyser vårt uterom på den gode måte, og skaper samtidig den gode stemning som vi ønsker. 

Les mer

28 artikler

28 artikler

Solcelle bordlampe og solcellykt til ditt uterom

Som du helt sikkert er klar over, elsker vi her hos LampeGuru.no lamper, også solcellelamper! Hva er ikke mer koselig enn lys på bordet en sen sommerkveld? Nå tenker vi spesielt på de fine solcelle bordlamper, som finnes i mange forskjellige varianter, former og farger - og på den måte kan pynte opp på sin unike måte i din hage. Samtidig altså som de gir det gode lys som vi elsker! Allikevel er dette en blandet kategori - en kategori med mange superfine solcelle bordlamper, spesielt beregnet til ditt favoritt uterom, som virkelig er dekorative rundt i hagen og på bordet. I sær er de fine solcellelykter blitt populære, noe som enkelt skyldes at vi elsker å hygge - og selvfølgelig skal vi kose oss, også utenfor. Her hos LampeGuru.no har vi samlet et stort utvalg av solcelleykt og solcellelamper til hagen - noen som ligner små lysende sten, solcellykt som minner om dyr - eller andre fine solcellelykter som ikke passer inne i våre andre kategorier, men som selvfølgelig skal presenteres her på vår nettside.

Vi har i dag et av Norges største utvalg i solcellelamper - dog har vi ikke de billge 10 kroners solcelle bordlamper som går i stykker nesten med det samme. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du ikke finner den solcellelykt som du mangler - vi er klar til å hjelpe deg, enten på chat eller via e-post

Super fine figur bordlamper med solcellelys

Vi har også funnet flere, nesten litt fantastiske figur bordlamper med solcellys som du ikke kan unnvære. Her finner du nemlig den lysende snegle, eller den morsomme hagenisse med solcellelys - som muligens passer inn i din hage. Du kan fint bruke solcellelamper - selvom de ikke får direkte sollys, hvis du har et uterom eller hagebord som står i ly for den brennende sol, kan du fortsatt få lys i din solcellelykt - dog altså ikke på samme måte som ved full sol hele dagen.

Vi har også fått et par forskjellige Solarlykter som gir en skikkelig fin atmosfære. Med disse solcellelyktene får du både en dekorativ lykt, men også lys så du ikke trenger å huske det. Sett en Solarlykt foran døren eller på terrassen og få en meget god stemning ute hele året. I tillegg til den gode stemning en sen sommer kveld, får du med en solcellykt (eller 2) en dekorativ og fin solcelle bordlampe med et lys du ikke skal huske å slukke. Sett gjerne en solcellykt eller flere foran døren eller terrassen og og få enkelt en super god stemning hele året til glede for deg og dine naboer. Hvis du mener at det er en solcellelykt vi mangler i vårt sortiment - kontakt oss gjerne.