Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Solar vegglamper til hage og terrasse

Solcellelamper er den optimale belysning i hagen og på terrassen. Det finnes i dag mange forskjellige solar vegglamper som lyser når det blir mørkt. Du kan faktisk få solcellelamper som minner veldig om alminnelige utendørs vegglamper og bedlamper. Vi har valgt både morsomme, dekorative og hyggelige solcellelamper i en fin kvalitet til en god pris. En solcellelamper lyser ca 4 - 6 timer på full oppladning - har du for øvrig sett de fine LED flammelys???

Les mer

17 artikler

17 artikler

Utendørs solcellelamper - hele året

Her hos LampeGuru.no har vi et stort utvalg av lamper med solceller og solcelle hagelamper, fordi det er et super godt alternativ til den klassiske lampe som pynter i de forskjellige hager. Solcellelamper gir lys og pynter alle steder som i krukker og blomsterbed, ved båten og uterommet på brygga - eller til fast montering på vegg og terrasse. En hagelampe som baserer seg på den energi den får fra solen, kan samtidig gi lys til de områder som det ellers er vanskelig (og ofte dyrt) å belyse. Dette kan være fordi de kan flyttes igjen og igjen - eller fordi det er vanskelig og dyrt å trekke ledninger til området. Det smarte med solcellelamper til hagen og uterom er at solar lampen ofte tenner av deg selv i blåtimen - og har i løpet av dagen oppladet nok strøm til å kunne lyse i de mørke timene - alt etter størrelsen på selve solcellelampen.

Hvorfor solcellelamper - og hva er forddelene med solarlamper?

Solcelle hagelamper har den fordel at de opplades via solens stråler - og dermed belaster de heller ikke miljøet - ei heller din strømregning. LED Solcellelamper er belysning hvor all energi kommer fra solen. En anden fordel er at du slipper jobben med å grave ned ledninger - samtidig har du ikke behov for elektriker til å trekke kabler og koble dine utendørslamper. Solcellelamper er koblet sammen via ledninger - noe som gjør at det er enkelt å flytte solarlampene rundt i hagen etter behov.

Solcellelamper er altså både enkle å montere og billige i forbruk - men de lyser altså ikke på samme måte som alminnelige lamper. Du skal egentlig se på solarlamper som hygge belysning, som kan brukes både innendørs og ute, og ikke en belysning som du er avhengig av. Solcellelamper i hagen er super hyggelig om sommeren, når du kan sitte utenfor sent om kvelden - fordi solcelle hagelamper gir en belysning som er med til å spre stemning og hygge.

Solarlamper med farger 

Vi har også valgt noen modeller av solarlamper med farget lys - så alt ikke kun er hvitt. Det gir en god stemning på terrassen når du kan pynte og dekorere med solarlamper gjerne med form som dyr - noen lamper bytter farge, noen lyser i én farge og andre lamper beveger seg. Du kan helt sikker finne din første eller neste solcellelampe til hagen med farger her på nett hos oss. Her hos LampeGuru.no har vi et sort utvalg av solarlamper på nett. Vi har dessuten kort leveringstid og billig frakt. Hvis du synes at det er noen solarlamper eller hagelamoer som du mangler i vårt sortiment - kontakt oss gjerne. Det kan være at vi kan fremskaffe den solarlampe du mangler - eller forklare deg hvorfor vi har valgt de lamper og solarlamper vi har her på vår nettside.

Det er viktig for oss at vi har et stort utvalg av solarlamper, både med hvitt lys og også med farget lys - og også noen litt mere morsomme lamper. Vi har solcellamper som dyr, sommerfugl, hagenisse - det er svært mange muligheter i alle de forskjellige solarlamper du finner her på siden. Noen av de mere dekokrative solarlamper er de flotte solcelle lyskuler. Du kan få solcelle lyskuler som enkelte kuler - som du kan sette i blomsterbedet, på gresset eller i krukker. I tillegg har vi fått en mulitmodell med solceller - den kan nemlig settes på de medfølgende spyd langs en sti eller lignende, eller du kan fjerne spydet og bruke dem som lyslenker. Du finner disse nedenunder.

Kan man bruke solcelle lamper i Norge?

Du kan fint kjøpe og montere en solcelle lampe i her i Norge. Solcelle lamper får nemlig nok lys i løpet av dagen, slik at de avgir lys i løpet av kvelden. Det er selvfølgelig stor forskjell på lysstyrke og hvor lenge de lyser - alt etter hvor lang tid de har vært til opplading. Du kan heller ikke forvente at dine solcelle lamper lyser på samme måte her i Norge på samme måte som i Spania, hvor lyset er kraftigere enn her hos oss. Jo lenger nord vi kommer, jo mindre er den tid hvor solcelle lamper kan lades utenfor. Har du spørsmål om om solcelle hagelamper, kontakt oss gjerne - vi er klar her på chatten.