Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Solarlamper på Spyd 

Vi har samlet alle våre mange solcellelamper på spyd i én kategori. Vi har et stort utvalg av Solarlamper til å sette opp i hagen bare til å stikke i bakken. De er super dekorative og gir en veldig hyggelig atmosfære i hagen eller på terrassen.
Solarlamper på spyd er også en god gaveidé, f.eks. som en vertinnegave eller i stedet for en blomst til din kone. Du kan både få Solarlamper med spyd som lyser i hvitt eller med farget lys. Benytt muligheten med å finne de flotteste solarlamper her:

Les mer

1-51 of 62

1-51 of 62

Kjøp solcellelampe på spyd

Vi har samlet mange super flotte solcellelamper på spyd som du enkelt kan stikke med i jorden, og på denne måte gi din have et super fint og personlig uttrykk - både når det er mørkt og når det er lyst. En smart ting med solcellelamper på spyd er spydlampene som selv tender i blåtimen - noe som igjen betyr at de ikke står å bruker unødig batteri mens det er lyst, samtidig som du ikke skal ut å tenne lyset. Faktisk har vi de siste par år utviklet vår kategori med solcellelamper på spyd slik at vi har ommøblert vårt lager flere ganger. Vårt mål er at vi alltid skal være lagerførende i solcellelamper på spyd - slik at vi kan sende dem med det samme du har bestilt dine lamper.

En solcellelampe på spyd er ikke kun én bestemt modell lampe. Nei - det kan være alt fra den klassiske litt høye solcellelampe som du setter i blomsterbedet - til de mere dekokrative solcellelamper på spyd som vi har i lave utgaver og som dermed kan brukes som jordspotlights og helt lavt og dekorativ solar belysning.

Solar lamper med spyd

Vi elsker selv de flotte solar lamper med spyd som vi har stående alle mulige steder i hagen. Våre gjester synes noen ganger at det har tatt litt overhånd - men...vi synes altså at solar lampe med spyd er så fine i krukker og blomsterbed at vi ikke kan få nok av dem:) Vi har også solar lamper på spyd fordelt rundt i hagen - det er så fint i blåtimen hvor de begynner å tenne selv en etter en. Det er så flott å se på de mange solar lamper med spyd når man sitter utenfor - eller når man er inne å ser ut i hagen.

Vi bruker ikke solar lamper med spyd som den primære belysning i hagen - men som den ekstra belysning (og her der altså solar lamper med spyd helt perfekt) vi har behov for for å skape og oppleve vårt uterom på en ny måte. Heldigvis er solar lampe mer spyd også super fine om dagen, hvor du kan nyte fasongen av de forskjellige solar lamper med spyd. Bruk din fantasi - finn en ( eller to) av de flotte og morsomme solar lamper med spyd til din hage,

Bruk gerne solcelle lampe i blomsterbedet

Solcelle lampe i blomsterbedet er en super idé til deg som ønsker belysning i hagen, men som ikke har lyst eller mulighet til å bruke pengene på en elektriker. Det er super enkelt - du kan "skru" dem ned i terrassen eller en hageflise - eller enda lettere, ned i jorden med et spyd. Det er en enkel og billig måte å få belysning i hagen - samtidig som du ikke belaster strømregningen.

Det eneste du skal være klar over - er at en solcelle lampe i blomsterbedet ikke gir den samme belysning som som alminnelig utendørsbelysning i blomsterbedet, bruk gjerne din solcelle lampe som ekstra lys, stemingslys eller orienteringslys i hagen. Altså du kan godt (alt etter hvilken type du velger) se stien hvor du skal gå - men du skal ikke forvente at du ser alle de små steiner på veien. Hvis du tar hensyn til dette - så er solcelle lamper i blomsterbedet eller langs med innkjørsel er super god idé.