Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Oppladbar LED lamper

Her hos LampeGuru utvider vi løpende vårt sortiment i vårt utvalg av portable og oppladbar LED lamper. De oppladbare lamper lyser i gjennomsnitt 5 timer - enkelte lamper lyser i opp til 20 timer på en oppladning, det fine med de oppladbare LED lamper er at du naturligvis kan ta lampene med deg der hvor du ønsker.

Oppladbar LED lampe er helt perfekt til deg som har behov for ekstra belysning i hus eller hytte - uansett om det er en stikkontakt i nærheten eller ikke. Flere av de oppladbare LED lamper kan brukes både innendørs og ute. Felles for de oppladbare LED lamper som vi fører, er at de har innebygget oppladbart batteri som enkelt kan opplades via USB.

Bruksområdene er mange - du må jo gjerne ta med deg en oppladbar LED lampe som kose lys til mørke (og varme?) kvelder på terrassen, i hagen eller som supplerende lys et helt tredje sted hvor du ønsker å nyte de sene timer i selskap med familie og venner. Husk at du også kan bruke den oppladbare LED lampe som supplerende belysning eller som ekstra lys ved trappen ned til kjeller, utehus, lekehus, garasje eller carport.

Les mer

24 artikler

24 artikler