Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Party lyslenker og LED lysslynger 

Vi elsker lyslenker. Det er ikke noe som skaper en så god stemning som lyslenker og LED lysslynger:) Egentlig kan du bruke lyslenker både utenfor og innenfor - tenk bare på lyslenkene med fargede kuler som er super fine hvis de ligger i en skål, over døren eller langs reolen. Du kan skape den mest fantastiske belysning og en koselig stemning i hus og hytter med billige lyslenker og LED lysslynger.

Les mer

20 artikler

20 artikler

Party Lyslenker og LED Lysslynger

Skal det være fest? Så skal det også være belysning og fargede lyslenker. Vi har et stort utvalg av Party Lyslenker og LED lysslynger fra bl.a Sirius som er veldig populære. Sirius Party Lyslenker kan nemlig kjøpes i lengder fra tre meter opp til party lyslenker på 30 meter. Du bestemmer selv lengden på lyslenken - slik at den blir akkurat som du ønsker. Våre Party Lyslenker er svært populære og det er ikke uten grunn. Om festen skal være stor eller liten - er det supert med Party lyslenker med kuler i flotte farger.

LED lysslynger og lyslenker holder i mange år - samtidig er det en stor fordell med LED lysslynger, de tenner nemlig med det samme. Dette betyr at LED lysslynger ikke har behov for å varme opp - du får dermed en fin og varm belysning med det samme, noe som er en fordel i den lange og mørke årstid. Selvom LED Lysslynger sprer lyset med det samme, har de samtidig et svært lavt strømforbruk - noe som er fordelaktig hele året, ikke kun i de mørke vintermåneder. Har du virkelig behov for stemning og kos hjemme - får du en større værdi for pengene, og glede av belysningen i mange år - hvis du bestiller en LED lysslynge. Se også de fine Party Lyslenker vi har her i shoppen.

Party Lyslenker med hvite kuler

Faktisk er det litt synd å kalle den hvite party lyslenke for nettopp party lyslenke - den kan nemlig brukes til det hele! Hva med med en party lyslenke i matt hvit i havestuen eller i gangen? Selve lyslenken er super fin - litt røff i stilen - med et behagelig lys. Den hvite party lyslenke kan forlenges opptil 30 mete, på denne måte kan den brukes stort sett alle steder i boligen. De hvite kuler på party kyslenken er naturligvis LED - og i plastikk - noe som gjør at lyslenken ikke er så sårbar ovefor støt.

Party Lyslenke med klare kuler

En annen festlig lyslenke er party lyslenken med klare kuler fra Sirius. Den gir et superflott lys, og de klare kulene har et riktig flott utseende uansett hvor du vil bruke den. Den er som skapt til å sitte inne i drivhuset, eller på den overbygde terrassen, kan du se det for deg? Party lyslenken med klare kuler er også blitt ganske populær på cafèer hvor den er med til å skape en super stemning når mørket faller på om kvelden. Vi har dessuten solgt party lyslenker til flere store butikker og sentre i Oslo.

LED lyslenker fra Sirius m.fl.

Utover de festlige party lyslenkene, så har vi også en masse LED lys lenker fra Sirius m.fl. Vi forsøker alltid å ha en masse forskjellige slags lyslenker som du kan bruke til pynt og hygge, men også til de store sesongene er vi klare for. Derfor finner du alltid en masse jule lyslenker hos LampeGuru.no.
Men skal du bruke en lyslenke med farget lys, en LED lyslenke med varm hvitt lys eller noe helt annet, så kan du alltid finne en lyslenke med LED lys online hos oss!