Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

LED stripe | LED strips med fjernkontroll

Med disse LED strips medfølger det en fjernkontroll som er super praktisk til de steder hvor du ikke kan nå over / eller på for å slukke lyset. LED strips med fjernkontroll kan med fordel brukes over kjøkkenskapet eller i reolen. Vi har LED stripe med farget lys, hvitt lys til både innendørs og utendørs bruk. Se mere nedenunder

Les mer

19 artikler

19 artikler

LED stripes med farget lys

Som fortalt ovenfor, så har flere av våre LED stripes farget lys som skaper en super flott effekt. Kanskje du så tenker "jeg vil jo ikke ha et hjem med blå eller rød farger", men nettopp farger handler om så mye mere enn selve fargen, du skal nemlig tenke stemning! 
Forestill deg at du sitter ved spisebordet, og under kjøkkenskapene har du en varm Orange farge, nærmest som en solnedgang. Eller forestill deg at du sitter og ser på TV, og bak TV'n har du satt LED stripes som lyser sterkt grønt samtidig med at det viser fotball - det er da stemning, er det ikke? Det vi prøver å si er at LED stripes enkelt kan piffe opp stemingen, slik at selv en grå å triviell hverdag med jobb og planlegging kan bli litt mere morsom og fargerik - uansett hvor, hvordan og når - fordi LED stripes, bånd og lyslist enkelt kan settes opp når det passer deg.

LED stripes med fjernkontroll

Ønsker du lys der hvor det er litt vanskelig å komme til, typisk kan dette være under kjøkkenskapet, over kjøkkenskapet, inne i skapet - kan LED stripes eller LED bånd med fjernkontroll være en super god idé - samtidig som det er en billig og enkel måte å få lys på. LED stripes har også den fordel at båndet er svært fleksibelt - kan vinkles og bøyes i alle retninger. Noen LED stripes med LED lys har også farget lys, noe som gir en ennå bedre effekt - i tillegg er heller ikke dyre.

LED Bånd og Lysbånd

Kjært barn har mange navn. Det er derfor vi forsøker å beskrive dem alle her. For å forsøke å beskrive forskjellen - er det enklest hvis vi tar som utgangspunkt at LED bånd og LED Lysbånd er det samme. Vi forutsetter dette - da de er oppbygd på samme måte.

 • LED Bånd
  Du kan bruke disse smarte LED bånd stort sett alle steder i ditt interiør. De kan festes på kjøkkenskapet, over kjøkkenskapet, under kjøkkenskapet, inne i skapet mm. I prinsippet kan du feste LED bånd alle steder - hvor det altså er mulig å feste med dobbeltsidig tape.         
 • LED Lysbånd
  Det klassiske LED lysbånd blir ofte brukt innendørs - det at disse også kan leveres med fjernkontroll er ikke noe nytt. Hvis vi skal tenke på nyheter i denne forbindelse - må det være at lysfargen i dag er bedre enn den var på tidligere LED lysbånd. Du vil derfor enkelt kunne bruke lyset som endel av interiøret, og ikke kun til pynt. I dag er lysfargen på de hvite LED lysbånd i en pen og varhvit farge - som den også skal være.        
 • Lightstrip med sensor
  I dag kan du faktisk også få Lightstrips med sensor som kan monteres inne i skap, eller under sengen. Lightstrip med sensor er super smart da du egentlig ikke trenger å tenne eller slukke lyset. Lightstrip med sensor registrerer bevegelse - tenner og slukker lyset selv.            

LED Bånd som styres via mobil

Det nyeste innefor LED bånd og LED lysbånd er at du kan styre dem via din mobil. Det finnes i dag produsentert som har dette - og det er ikke kun LED stripes, som du finner i denne serien, men også lamper, lyspærer og tilbehør. De største aktører på markedet er Philips Hue LED bånd med Smart styring, som også er vår favoritt - spesielt deres flotte LED bånd. Hvis du klikker på linket kan du lese mere om dette. Den andre store spiller er Osram Lightify. Deres lys er ikke på smma enivå som Philips Hue - men absolutt en som bør overveies. Begge fungerer på den måte art du har behov for enb startpakke fra dem - som du deretter tilkoble ditt WiFi hjemme. Deretter kan du tilkjøpe de LED bånd du ønsker - i tillegg kan du nå styre ditt LED lysbånd via din smarttelefon - noe som er veldig Smart!

Dog skal du tenke på at LED bånd som styres via smarttelefon eller nettbrett - også krever at du har en HUB eller Bridge fra samme produsent.