Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lyslenke og LED strips

Vi elsker lyslenker! Du kan skape en fantastisk steming med lyslenker og LED strips. Bli inspirert av vårt store utvalg av lyslenker i forskjellige farger og utseende som kan brukes i innredningen året rundt. Finn den Lyslenke som passer din boligstil i en av de mange forskjellige modeller du finner her i nettbutikken.

Se også de flotte App styrte Lyslenker og Lysnett fra Twinkly som vi har samlet i kategorien Smart Julebelysning

1-51 of 103

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 103

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lyslenker med fargede baller

Lyslenker er faktisk gode til å skape hyggelig og god stemning i hjemmet. Vi har et stort utvalg av lyslenker med LED-lyspærer, som gir et deilig lys som kan lyse opp mørke hjørner, eller brukes til pynt i f.eks. i et stort fat. Særlig populære er lysslyngene med fargede kuler som er laget for hånd. Kulene er laget ved at man blåser en ballong opp og tvinner en snor rundt og lar den deretter tørke, så den holder den kuleformen den har fått.
Våre lyslenker fra Sirius er alltid levert i god kvalitet og med et flott lys som gir den optimale stemningen og lengst mulig holdbarhet. Du kan også finne inspirasjon til din lyslenke på vår blogg eller de flotte stemningsbildene med lysslynger vi har på noen av lyslenkene i nettbutikken. 

Lyslenker til enhver - klikk deg videre her:

LED Lyslenker er fantastisk energibesparende

I dag er langt de fleste Party lysslynger og lyslenker med LED lyspærer (se også dioder) - som både gir et flott lys som du kjenner fra de "gammeldagse" lyslenkene. Ofte er strømbesparelsen mellem 50% og 90% - samtidig er holdbarheten mellom 15.000 og 30.000 timer (ca 10 - 30 år). Med andre ord, kan det absolutt lønne seg å kjøpe LED lyslenker og passe på dem, så holder de i mange år. Det er ikke mulig å bytte lyspærer i en LED lysslynge, skulle denne gå - vil det være en reklamasjonssak og du kan dermed skrive til oss.

Søte og morsomme lyslynger til barn i alle aldre

Vi har fått fantastisk stor suksess med de riktig fine lysslyngene med fargede kuler med forskjellige motiver. Sirius har laget de søte lysslynger i 3 forskjellige modeller, alle bygget opp omkring en lysslynge med 16 fargede kuler, hver påsatt filt-pynt så de danner søte mønstre. Den første av lysslyngene heter Bolette Animals og er, som navnet antyder, en rekke dyr av forskjellige slag. Den andre heter Bolette Fairy Tales og er en rekke av H.C Andersens populære eventyrmotiv med hver sin kule. Den siste kalles Bolette Happy Faces og er bare så skjønn med hele 16 glade ansikter på en slynge. Du finner alle våre lyslynger til barn i her

LED Strips med eller uten farget lys

Vi har naturligvis et stor utvalg i de smarte og rimelige LED strips. Disse er selvfølgelig svært energibesparende, da de bruker LED lyspærer og så holder de i 15 - 30 år. LED strips leveres ofte med en fjernkontroll hvor du kan styre lysfargen (hvis du altså velger dem med farge) eller hvitt lys. De kan også settes til å blinke i forskjellige intervall og dempes via fjernkontrollen hvis denne medfølger. På baksiden er det tape/lim som gjør at du enkelt kan feste dem op vegg, unnder kjøkkenskap, oppå skap eller hvor du ønsker det. Skap massevis av stemning med de smarte LED strips fra enten Phillips, Brilliant eller Nielsen Light.