Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Uyuni LED lys med 3D Flamme

Aldri har vi sett så flotte LED lys som disse Uyuni LED lys med den fineste blafrende 3D flamme - så naturtro at vi faktisk gikk forbi dem på en messe den første gangen vi så disse flotte LED lys med flamme. Men Uyuni LED lys med 3D flamme er batteridrevet og helt utrolig naturtro  - så flotte at vi faktisk vil gi deg en garanti på LED lyset, noe du kan lese mere om nedenunder. 


Uyuni 3D LED stearinlys med flamme

Hvorfor er så Uyuni 3D LED stearinlys med flamme så fantastisk flotte? Det skyldes utelukkende den unike og patenterte 3D flamme som sitter på alle lys. Den blafrende flamme er unik for nettopp Uyuni stearinlys - i tillegg er teknologien heldigvis patentert. Så kan vi altså ikke komme fra at Uyuni 3D LED stearinlys med flamme utrolig naturtro. Samtidig med at den bevegelige flammen på disse Uyuni LED stearinlys gjør at lysene fremstår veldig flotte med en riktig flamme.

Det at lyset i Uyuni 3D LED stearinlys med blafrende flamme ikke beveger seg på samme måte som tidligere modeller av led stearinlys - gjør at batterilevetiden på alle Uyuni 3D LED stearinlys er ekstrem lang - faktisk helt opp til 400 timer. I tillegg har lysene innebygget timer slik at det er mulighet for styrig via fjernkontroll (dog ikke på Uyuni LED Telys Standard).


Uyuni 3D LED stearinlys


Du finner alle Uyuni LED stearinlys med 3D flamme nedenunder

Les mer

12 artikler

12 artikler

Uyuni Garanti: Fornøyd eller pengene tilbake!

Vi er nemlig så sikre på at du blir fornøyd med dine nye Uyuni 3D lys med blafrende flamme - at vi betaler for retur av lysene, hvis du altså ikke liker dem. Dette betyr at du får dine penger tilbake. Dette gjør vi fordi vi er helt sikre på at du vil elske disse fine LED lys på samme måte som vi gjør. Vi tror nemlig ikke at vi får noen Uynui LED lys i retur! Det eneste vi opplever er at kundene kommer tilbake til oss for å bestille flere Uyuni LED lys - noe vi selvfølgelig setter stor pris på!

Så - Hvis du kjøper Uyuni LED lys her hos LampeGuru - og du ikke er fornøyd med hvordan de ser ut, kontakt oss med det samme, enten på chat, e-post eller telefon - slik at en annen kunde kan få glede av dine lys. Det du skal huske på er at det gjelder for hele din ordre - ikke kun ét av de lys du har kjøpt (hvis man forøvrig kan få for mange Uyuni LED lys). Med denne garanti håper vi samtidig at du griper muligheten til å la deg forføre av det vakre lys i de flotte Uyuni LED lys.

Uyuni LED lys

Du finner Uyuni LED lys i mange forskjellige størrelser og utgaver. Felles for alle Uyuni LED lys er at du får denne fantastiske 3D flamme som gir det helt spesielle (og virkelig flotte) look som kun Uyuni LED lys har. Det er derfor mulig for deg å få Uyuni LED lys til alle dine lysestaker - om det er LED kronelys, LED Telys eller LED Kubbelys i forskjellige størrelser. Alle LED lys passer sammen på den måte - sett dem gjerne ved siden av hverandre eller i grupper - de har nemlig samme flamme, farge og lys.

Vi har renhvite Uyuni LED lys da vi selv synes at denne farge er helt perfekt til Uyni LED lys - i tillegg har vi noen få LED lys i naturhvit (elfenbenhvit) voksfarge. Vi lagerfører alle modeller - dette betyr at alle de Uyuni LED lys du bestiller her hos oss, passer sammen - og kan styres av den samme fjernkontroll.

LED lys med 3D Flamme

Det er ingen hemlighet at vi i mange år har lett etter det perfekte LED Stearinlys - uten at vi har funnet dette. I første omgang var LED starinlys noen lys med lysende flamme hvor voksen på selve lyset var forskjellig og ikke alltid veldig pen. Siden starten for mange år siden har vi forsøkt med mange forskjellige produsenter av LED starinlys - inntil nå har LED stearinlys med bevegelig flamme vært den mest populære - men altså inntil nå.

I dag er det nemlig mulig å få det helt perfekte LED lys med 3D flamme. Vi fant Uyuni LED lys med 3D flamme på en messe tilbake til februar 2019 - vi gikk faktisk forbi dem 2 ganger! Det mest pinlige er at vi ikke kontaktet leverandøren av Uyuni LED lys fordi vi trodde at det var ekte stearinlys - noe vi ikke selger her på LampeGuru.

Da vi så i ettertid ble kontaktet av kunder i forbindelse med de helt fantastiske LED lys med 3D flamme - gikk det et lys opp for oss! Uyuni LED lys er virkelig flotte og veldig naturtro - selve lyset med den blafrende flamme som beveger seg så fint opp og ned, gjør at disse LED lys med 3D flamme er de fineste LED lys på markedet i dag.
Vi har naturligvis kontakten produsenten av Uyuni LED lys - og har alle de fine LED kubbelys, LED Telys og LED Kronelys i vårt sortiment i dag.