Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED Kronelys til lysestaker

Vi elsker den koselige stremning du får med LED Kronelys. Det er sikkert både for barn og dyr, billigere enn å kjøpe alminnelige og tradisjonelle stearinlys, i tillegg er de altså ikke skadelige på samme måte som levende kronelys. I denne kategori finner du også LED kronelys med bevegelig eller blafrende flamme

Les mer

6 artikler

6 artikler

LED Kronelys

De siste år har vi utvidet vårt sortiment av LED Stearinlys til LED kronelys, altså disse lange lys til lysestaker som minner om ekte levende lys. Våre LED kronleys er veldig fine og sjarmerende, og kan brukes i lysekroner og lysestaker, da LED kronelys har samme størrelse som alminnelige kronelys med levende flamme. På samme måte som våre andre modeller av LED stearinlys - er disse lange lys også med blafrende eller bevegelig flamme. Dette betyr enkelt at flammen på lysene står og blafrer og beveger seg nesten på samme måte som du kjenner det fra de tradisjonelle og tidligere levende lys. Husk å alltid kjøpe gode batterier til dine LED Kronelys - så har du lyset fra disse flotte LED lys på batteri i lang tid.

LED kronelys er super koselig når de står i de fine lysestaker - i tillegg er de smarte! Med LED kronelys får du nemlig den fordel at det ser ut som om noen hjemme, hvis du setter dem i vinduet. De er jo ikke brannfarlige som de tidligere modeller av stearinlys med levende flamme - dermed er du ikke farlig hvis de står å lyser når du ikke i i huset.

LED kronelys med bevegelig flamme

Vi har lett lenge før vi fant de fine LED kronelys med bevegelig flamme - det er også noen som kaller disse lys for de lange lys. Vi har forskjellige modeller av disse lys, noen, hvor lyset vipper, beveger seg eller blafrer på en fin måte. Samtidig har disse fine LED kronelys en fin lysfarge. Våre LED kronelys er laget i parafin eller voks som tradisjonelle stearinlys. De forskjellige modeller av LED kronelys leveres i to farger, renhvit og natur / elfenbenshvit lysfarge. Som med alle andre LED kronelys som er laget av voks eller parafin, tåler de ikke direktre sollys. Dette vil nemlig gjøre at dine LED kronelys smelter eller skifter farge.

Elektriske LED Kronelys på batteri

LED Kronelys på batteri er en stor artikkel når det kommer til LED lys på batteri. Det er derfor vi nå forsøker med kun noen få modeller, som har hver deres fokus. Du kan i dag finne LED kronelys på batteri som er så naturtro at du nesten ikke kan se forskjell på disse og de tradisjonelle LED kronelys - men prisforskjellen på de gode og mindre gode produkter og modeller av LED kronelys er stor...
Vi har valgt våre LED kronelys med det mål at du selv kan velge hvilke modell av LED kronelys på batteri du ønsker - som du kan se ovenfor har vi LED kronelys på batteri med bevegelig flamme, blinkende flamme samt de flotte LED kronelys fra Uyuni med blafrende flamme. Vi håper naturligvis at du finner de LED kronelys på batteri som  du ønsker, og som du blir fornøyd med i mange år. Husk også å tilkjøpe gode batterier!