Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lyslykt & Lanterne med LED lys

Det finnes i dag mange fine Lyslykter og Lanterner med LED kubbelys som er super fine og gir den fineste og koseligste stemning i huset. Lyslykter er som oftest lavet til innendørs bruk - dog velger mange av oss å bruke disse fine lyslykter og lanterner utendørs, på denne måte aksepterer vi at levetiden blir litt kortere enn hvis de kun ble brukt innendørs.

Du kan finne flere forskjellige lyslykter og lanterner med kubbelys på batteri her hos oss, de er produsert i forskjellig materiale, og er helt perfekte til vinterkos i huset - eller tikl å forlenge sommer og vår kvelder på terrassen. Noen av våre lyslykter på batteri er med timer og tenner og slukker selv - mens andre igjen må du selv slukke og tenne.

Har du små lyslykter eller lanterner - kan det være at du har behov for LED telys.

 

Les mer

8 artikler

8 artikler

Batteridrevet LED lyslykt

Før LED slo helt igjennom - var de oppladbare lys i glass en stor vare hos oss. Nå er det andre LED lys som har overtatt - dog er ikke de oppladbare LYS i glass slett ikke meningsløse. For det første så slipper du å bytte batterier hele tiden - noe som kan være litt irriterende. Du får også et kraftigere lys når du velger de oppladbare led lys i glass som dun kan kan opplade om dagen, og deretter bruke igjen om kvelden og natten.

Du finner flere forskjellige lanterner og batteridrevet led lyslykt med kubbelys til batteri her hos oss, disse er laget i forskjellige materialer - og er perfekte til vinterkos eller om våren som stemningsskaper på terrassen eller i hagen. Enkelte lanterner eller LED lyslykter bruker batteri - og lyser så med timer - mens andre LED lyslykter skal du selv tenne og slukke for. Hvis du har en liten lyslykt kan det være at du har behov for LED teleys.