• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lanterner med elektriske kubbelys inni

Det finnes flere fine lanterner med elektriske kubbelys inni som faktisk er super hyggelige og gir en flott stemning i huset. Lanternene er som oftest laget til innendørs bruk, men mange velger å bruke lanternene med elektrisk lys utendørs - men må også akseptere en evt. kortere levetid. 
Du kan finne flere forskjellige lanterner med kubbelys med batteri hos oss, de er laget i forskjellige materialer og er perfekte til vinter-hygge i stuen, eller som vår-kos på terrassen. Noen av lanternene med batteri bruker timer og tenner og slukker selv, mens andre elektriske lanterner må du selv skru av og på.
Har du små lanterner som du skal ha lys i, kan det være nødvendig med elektriske telys.

Les mer

8 artikler

8 artikler

Oppladbare LED lys i glass

Før de elektriske kubbelysene ordentlig kom i gang, var de oppladbare lysene i glass en kjempe hit - nå har andre typer elektriske lys overtatt en del, men de oppladbare lysene i glass er slett ikke meningsløse! Dels så slipper du å bytte batterier hele tiden, som kan være litt irriterende å måtte gjøre. Men du får også et kraftigere lys når du velger de oppladbare LED lys i glass - lysene er rett og slett smartere, da de ikke trenger ta høyde for batteriskift. 
Derfor kan du altså få oppladbare lys i glass som du lader om dagen og bruker om kvelden/natten.