• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Elektriske telys med eller uten timer

En stor artikkel innenfor elektriske lys, er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet. Vi har alle sammen flere lysestaker som vi i dag bruker levende telys i, og langt de fleste av dem kan med fordel skiftes til telys med batteri. 
Det som de elektriske telysene gjør, er at de dels ligner riktig telys i mere eller mindre grad, men også at de står og "blafrer" som et riktig telys. Det vil ikke si at flammen beveger sig på telyset, men at selve lyset blinker på en måte slik at de elektriske telysene ligner på riktige telysene.
Vi har selv nøye utvalgt de telysene med batteri vi har, og derfor går vi god for lysene! Vær dog obs på at pris veldig ofte følger kvalitet!

Les mer

4 artikler

4 artikler

Elektriske «stearinlys» (kronelys) med batteri

«Stearinlys» med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys, så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan "hvert sitt" kan man si. Du kan finne elektriske «stearinlys» som ligner riktige lys i mere eller mindre grad, og prisforskjellen er stor. 
Vi har valgt disse fine elektriske kronelysene for å gi deg valget selv - tenk over hvor mye kronelysene skal brukes, og hvor mye de skal ses. Det er mulig å få «stearinlys» med batteri med vippende flamme, de er dog forholdsvis dyre i forhold til kronelysene med batteri vi har, som ikke har bevegelig flamme.
Vi håper at du finner noen elektriske «stearinlys» med batteri som du vil bli glad for i mange år fremover - husk gode batterier.