Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED telys på batteri m/u timer

En stor artikkel innenfor LED Stearinlys - er de fine LED telys som du med fordel kan bruke utallige steder i huset. Vi har alle sammen flere lysestaker som i dag brukes til levende telys - i de fleste tilfeller kan disse med fordel byttes ut med LED telys.
Det som gjør at LED telys i flere og flere tilfeller blir brukt der hvor vi tidligere brukte levende telys, er at disse nye LED telys minner mere og mere om riktige telys. Det betyr ikke at flammen beveger seg på LED telyset som flammen på levende lys. 
De nye LED telys på batteri har en flamme som blinker og blafrer - noe som gjør at de minner veldig om levende lys, ja faktisk er det mange som ikke ser forskjell på disse LED telys før de kommer helt tett på. Husk at LED telys med bevegeligflamme bruker mere batteri / strøm enn våre LED telys uten. 

Les mer

5 artikler

5 artikler

Elektriske «stearinlys» (kronelys) med batteri

«Stearinlys» med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys, så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan "hvert sitt" kan man si. Du kan finne elektriske «stearinlys» som ligner riktige lys i mere eller mindre grad, og prisforskjellen er stor. 
Vi har valgt disse fine elektriske kronelysene for å gi deg valget selv - tenk over hvor mye kronelysene skal brukes, og hvor mye de skal ses. Det er mulig å få «stearinlys» med batteri med vippende flamme, de er dog forholdsvis dyre i forhold til kronelysene med batteri vi har, som ikke har bevegelig flamme.
Vi håper at du finner noen elektriske «stearinlys» med batteri som du vil bli glad for i mange år fremover - husk gode batterier.