• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Elektriske kubbelys med batteri med flott lys!

Leter du etter kubbelys med batteri med flott lys? Da er du kommet på riktig sted, for vi har et stort utvalg av elektriske kubbelys med batteri med et superflott varmt lys - akkurat slik du kjenner igjen fra riktige kubbelys. Vi har testet en masse forskjellige elektriske kubbelys fra våre leverandører, og vi har valgt et sortiment som vi mener dekker de fleste behov for kubbelys med batteri. Husk også at vi har elektriske «Stearinlys» samt elektriske Telys.
Merk deg at elektriske kubbelys nesten alltid er laget av stearin eller parafin, og derfor ikke tåler å stå i direkte sollys!

Les mer

16 artikler

16 artikler

Kubbelys med bevegelig flamme

En av de mest populære kubbelysene i dag, er de med bevegelig flamme. De kubbelysene med bevegelig flamme som finnes, vil alltid være en anelse dyrere enn kubbelys uten vippende flamme - men det er de verd! Våre elektriske kubbelys med bevegelig flamme er laget i supergod kvalitet for gi det det beste resultatet, uansett om du skal ha dine kubbelys med batteri i en lanterne, eller om de skal stå fritt. 
Det er veldig viktig at du velger gode batterier til dine elektriske kubbelys for å få mest mulig ut av dine lys, samt for å få kubbelysene til å holde lengst mulig.

Store kubbelys med batteri til utendørs bruk.

Det er mange som bruker store elektriske kubbelys til lanterner utendørs, og det kan de selvfølgelig. De fleste lanterner er nemlig vanntette, så du kan selvsagt sette elektriske lys utendørs i lanterner, men det er dog ikke garanti på det! 
Faktisk har vi også lanterner med elektriske lys i, men vi har selv valgt her å ha fokus på de elektriske kubbelysene. 
Vi har selv 2 lanterner med elektriske kubbelys stående i gangen og de er bare superflotte- vi har valgt kubbelys med batteri med vippende flamme.