Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED Kubbelys på batteri med flott lys!

Leter du etter LED kubbelys på batteri og flott lys? Da er du kommet på riktig sted, vi har nemlig et stort utvalg av LED kubbelys på batteri med et superflott varmt lys - akkurat slik du kjenner det fra fra riktige kubbelys. Vi har testet en masse forskjellige LED kubbelys fra våre leverandører, og har valgt et sortiment som vi mener dekker de fleste behov for kubbelys på batteri. Husk også at vi har LED «Stearinlys» samt LED Telys.
Merk deg at LED kubbelys nesten alltid er laget av stearin / voks eller parafin, og derfor ikke tåler å stå i direkte sollys!

Les mer

15 artikler

15 artikler

Billige LED Kubbelys

De mest populære LED Kubbelys i dag, er LED kubbelys med bevegelig eller blafrende flamme. Kybbelys med bevegelig flamme vil alltid være noe dyrere enn kubbelys uten bevegelig flamme - men de er absolutt verdt prisen. Våre LED kubbeys med bevegelig eller blafrende flamme er i en super kvalitet med det beste resultat, om du ønsker dine LED kubbelys på battteri i en lyslykt eller om de skal stå fritt. Det er super viktig at du velger gode batterier til dine LED kubbelys, slik at du får mest mulig ut av dine lys, samtidig som LED lysene holder lenger.

LED Kubbelys med bevegelig flamme

Det er mange som bruker de store LED kubbelys i lyslykter utendørs, noe de selvfølgelig kan. De fleste lyslyker er vanntette, noe som gjør at du saktens kan sette dine LED kubbelys i utendørs lyslykter - dog er det altså ikke garanti på de LED lys som du setter i dine utendørs lyslykter. Faktisk har vi også lyslykter med LED lys - men vi har selv fokusert på LED kubbelys. Selv har vi 2 lyslykter med LED kubbelys i gangen - noe vi selv synes er super fint. I våre lyslykter har vi valgt LED lys på battteri med blafrende flamme. 

Det spesielle er jo ikke at det er batteri lys, heller ikke at det er LED lys i flammen. De fine med disse kubbelys er at flammen står så fint å blafrer, noe som gjør at lyset minner om de gamle og "riktige" kubbelys. Husk på at det er stor forskjell på kvaliteten på disse LED kubbelys som er på markedet i dag. Særlig kan du i lavpris butikker finne LED Kubbelys med bevegelig flamme - som ikker er flotte hverken i lysfargen eller i det bevegelige lys.

LED Kubbelys med fjernkontroll

Vi har et stort utvalg av LED kubbelys med fjernkontroll. Våre billge LED kubbelys med fjenkontroll er i en super kvalitet - og vi går etter lys med sjarme og med lys som i levende lys. De led kubbelys vi har, er med bevegelig eller blafrende flamme. Dette er altså LED lys med en flamme som enten står og vipper eller med en flamme som blinker og blafrer veldig fint. Alle våre LED Kubbelys er i parafin eller i voks - slik at de både ligner og dufter som levende lys - dog er de altså på batteri. Dette er super smart og i det lange løp billigere. Du kan i dag få LED kubbelys med fjernkontroll i både 2 eller 3 pakker - samt også hvor du selv velger størrelsen selv - opp til 50 cm i høyden. Vi har også LED kubbelys i farger - du kan se alle i denne kategori, er det noen du mangler - er vi klar på chat, e-post eller telefon..

Hvorfor LED kubbelys på batteri?

Det er mange årsaker til at du med fordel kan velge LED kubbelys på battteri - i stedet for levende lys. Du bestemmer selvfølgelig selv, det vi skriver nedenunder er kun et forslag

  • Levende lys avgir skadelige partikler i form av svevestøv og sotpartikler, noe som kan være skadelig for vår luftveier.
  • Har du barn eller dyr i huset, kan levende lys være farlig. LED lys på batteri er både barne og dyrevennlig.
  • Du kan også lese mere om levende lys hos LHL.no