Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Spotlights til bad

Spotlights til bad og våtrom passer utrolig godt til det moderne og minimalistiske hjem, hvor godt lys er i fokus. På badet må du gjerne montere alle typer spotlights, uten å ta høyde for IP klassifisering, så lenge spottene er montert 2,25 meter over gulvet. Monteres spotlights i en lavere avstand enn 2,25 fra gulv til tak, skal du forsikre deg om at de oppfyller reglene for spotlights til bad ( se forøvirg i kategorien Baderomslamper for mere info). Du finner de spotlights vi har til bad og våtrom sortert nedenunder.


 

Les mer

13 artikler

13 artikler

Innfelte downlights på badet

Innfelte downlights i forbindelse med baderom er utrolig smart og passer helt perfekt til det moderne og minimalstiske hjem, hvor vi ønsker godt lys i tillegg til at lampene ikke skal fylle så mye eller være veldig synlige. Det er endel du skal tenke på, når du skal velge innfelte downlights til badet - skal det være mulig å tilte spottene eller skal de være faste? Skal man selve kunne bytte lyspæren - eller er det bedre med innfelte LED downlights?

Innfelte downlights som kan tiltes kan være en fordel, hvis man kun ønsker downlights. Ved å tilte spottene kan du enkelt få en bedre belysning rundt selve speilet - da vi ofte ser at belysningen rindt speielet er mangelfull.

Downlights til våtrom

Det å innbygge spotter i taket på våtrom - er en løsning med mange fordeler. Monterer du downlights i våtrom - er du ikke avhengig av takhøyden på samme måte som tidligere - og du kan kan velge LED downlights som kan tiltes og dimmes - på denne måte kan du enkelt styre lysretningen. Er du allerede i gang med å renovere vil vi absolutt anbefale LED downlights som belysing på baderommet. Husk også på at du faktisk kan benytte baderoms spotter som lamper under utheng utendørs.

Spotlights på baderom - hvilke kan jeg velge?

Du kan montere nesten alle de spotlights du ønsker hvis avstanden fra gulv til tak er 2,25 meter. Dette betyr igjen at du kan vælge spotter til badet i nesten alle former og fasonger - uten at du skal tenke på at har en spesiell godkjennelse for bruk i våtrom - dette fordi de er montert så høyt at det er vurdert at de ikke kommer i kontakt med vann fra dusj og armatur.

Lamper som er klassifisert med IP44 eller høyere må kun monteres av autorisert installatør. Har du behov for ytterligere informasjonen om spotlights til badet er det viktig at du kontakter din lokale elektriker før du går i gang med å monteres spotter. Du kan nemlig risikere at du utfører oppgaver som ikke er lovlig å gjøre for uautorisert - som eksempelvis å trekke ledning til spotter på badet.

LED Spottlights på baderom

Vi elsker LED lys - og da alt annet enn LED i dag er utgått ( EU lovkrav) - er LED lys det eneste valg - heldigvis. LED spotlights på baderom er nemlig super populært, og det som vi til enhver tid vil anbefale deg å montere som belysning på badet. For det første er LED spotlights perfekte på baderom da de ikke tar skade av å tenne å slukke ofte - de har heller ikke noe imot fukt i tillegg som de gir et perfekt klart lys foran speilet.

Spotlights til baderom er enkelt - du bør holde deg til våre smarte og enkle Nordtronic spotter til baderom og samtidig tilkjøpe LED pærer - her anbefaler vi Philips LED pærer - da disse lyspærer gir et behagelig lys.

Har du behov for flere informasjoner - eller hjelp til å velge spotlights eller downlights til baderom - hører vi gjerne fra deg - kontakt oss gjerne på chatten.