Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Rimelige lamper på nett med beste service

Finn akkurat den lampe du søker på nett. Vi har p.t over 6000 forskjellige lamper, men ta´ det med ro, vi har sortert kategoriene (se nedenunder), slik at du ikke skal lete igjennom hver enkelt. Bemerk også at du kan benytte  "Filter" i kategoriene, som igjen gir deg mulighet for å søke på farger, størrelser, sokkel mv. På denne måte kan du enkelt finne akkurat de lamper som passe til dine ønsker.

Vi har forsøkt (og tror at vi har lykkes med det), tildels å beskrive lampene med tekst, i tillegg til mange flotte bilder av lampene. Er det fortsatt informasjon du mangler, skriv til oss! Vi er på chat eller e-post

Les mer

1-51 of 1771

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 1771

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Finn lamper på nett, med rask levering

Leter du etter lamper på nett til hjemmet eller fritidsboligen, så er det alltid masser av flotte lamper her hos oss. Ja - faktisk har vi så mange at det kan være vanskelig å velge akkurat den lampen du står å mangler. Vi har ikke kun én stil, men derimot lamper i alle farger og former, dermed burde det også være en til deg også! Hos LampeGuru.no finner du de lekreste lamper på nettet til fornuftige priser, og med super service. Vi skårer høyt på TrustPilot fordi vi går opp i det vi gjør. Vi har mange lamper i forskjellig prisklasser, søker du en lampe i gammel stil, eller noe mere highend og moderne, har vi også det. Kjøp lamper på nett med stor tilfredshet, og skulle du angre - Husk vi har 365 dagers angrefrist på alle lamper - også på lamper på tilbud,

Se også våre fantastiske gaveideer med lampe hvor vi har funnet gode gave ideer til gutter og menn, fine gaveideer til jenter og kule konfirmasjonsgaver.

Lamper i god kvalitet og rask levering

Våre lamper er i god kvalitet og vi har lamper fra Philips, Herstal, Brilliant, Halo Tech samt mange andre. Se f.eks. våre virkelig flotte Pineapple lamper fra DybergLarsen som produserer utrolig vakre lamper til gode priser. Vi har både pendel taklamper, spots, plafonder, vegglamper, bordlamper, gulvlamper og ja, kort sagt: alle de lamper du har behov for. Hvis det er en lampe du savner, så send oss en e-post og vi ser om vi kan skaffe den til deg. Våre leverandører har stort sett alt du har bruk for – også hvis du skal kjøpe mange lamper på nett og lamper som B2B kan vi hjelpe deg. Merk deg at mange av våre rimelige smarte lamper også er inkl. lyskilde, slik at de er klare til bruk når du får dem.

Over 2000 lamper på nett og mer enn 200 gode tilbud

Vi er dessuten meget gode både på vakre lysekroner med prismer, og de mer enkle lysekronene uten prismer og selvfølgelig i flere forskjellige farger. Våre lysekroner leveres uten pærer, så du står helt fri til selv å velge hvilken pæretype du vil bruke :-)
Langbordspendel er en utmerket lampe, mange spisebordspendler gir i dag svært god belysning over spisebord og kjøkkenbord og noen langbordspendler kan også dimmes. Kjøp rimelige lamper på nett med lekkert design på LampeGuru.no
Leter du etter en fin designlampe på nett til en god pris, så har vi også mange eksempler og alternativer her – Se deg litt rundt på siden, start f.eks. i menyen "Merker" og se om du kan gjenkjenne noen av våre mange lampe-leverandører!