Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lamper med ekstra funksjoner til soverommet

Soverommet er litt annerledes å innrede med lamper, fordi vi ofte opplever at det er svært forskjellige belysningskrav i et rom hvor vi for det meste bare skal sove. Men selvfølgelig guider vi deg til et godt lys, slik at du får mest mulig ut av soverommet ditt. Det første du må tenke på er hva slags lamper du ønsker. Skal det skal være klassisk med vegglampe eller nattbordlamper? Eller vil du ha litt ekstra stil og kanskje prøve å finne en ny måte å innrede soverommet med lys på?

De mest brukte soveromslampene er:


 

USB vegglampe til soverommet

En av de smarteste lampene, hvis du spør oss, er en USB vegglampe. De er perfekte til soverommet, da de fleste mobilladere har USB-kontakter, slik at du kan sette laderen direkte inn i lampen og ikke trenger å ha stikkontakt eller lignende. Flere av våre USB vegglamper har også en liten hylle slik at du kan legge fra deg boken, mobilen eller brillene og dermed unngå å ha et nattbord. I tillegg kommer en USB vegglampe i forskjellige farger, slik at du kan kan få det perfekte match i interiøret og din boligstil.

USB vegglamper til opladning af mobil

 


Taklampe med godt lys

Vi anbefaler at du sørger for å ha flere lyspunkter i soverommet. En idé kan være at du har en taklampe og 2 nattbordslamper, hvor taklampen brukes til å gi det generelle lyset og nattbordslampene gir deg leselys. Hvis du har et garderobeskap i soverommet kan det være lurt å ha spotter eller lignende lamper til å lyse inn mot skapet, da det ofte kan være ganske mørkt i garderobeskapet (les våre tips nedenfor).
Hvis du vil ha en mer dekorativ taklampe i soverommet anbefaler vi at du finner en takpendel (hengelampe) med godt lys.

Loft-spots i soveværelset


Vegglamper til regulerbar seng

Hvis du har en regulerbar seng kjenner du sikkert problemet med at lampen ikke kan følge med når du hever hodegjerdet. Derfor har vi lett etter en vegglampe med en lang arm, som du kan strekke ut og bruke selv om du har hevet hodegjerde eller regulerbar seng. I disse tilfellene anbefaler vi deg at du ikke tar de billigste lampene, for de kan ha problemer med å holde armen utstrakt. Det er noe vi har tatt hensyn til. Pris og kvalitet henger sammen!

Væglampe til elevationsseng


 

Lightstrip under sengen eller i skapet

Vi har 2 veldig smarte måter å få ekstra lys i soverommet på. Hvis vi starter med de smarte Bedlight, så er det en pakke med 2 lightstrips og 1 eller 2 sensorer. Meningen er at du skal lime de 2 lightstrips opp under sengen på hver deres side og da vil de slås automatisk på når du går ut av sengen og det er blitt mørkt. Lightstripen slås også automatisk av, og du kan justere lysstyrken slik at partneren din ikke våkner.

Den andre smarte lightstripen er den såkalte Closetlight som er en lightstrip med sensor som slås automatisk på når du åpner garderobeskapet. Det er veldig smart, da det ofte kan være ganske mørkt i skapet, men med denne lightstripen kan du få lys i skapet på en veldig enkel måte og uten at det trengs en kontakt.


Les mer

1-51 of 86

1-51 of 86

Smart lys i soverommet

Hvis du er ute etter et smart lys i soverommet har vi faktisk ganske gode forslag. Når vi sier smart lys, mener vi faktisk bare lys som kan litt mer enn bare å lyse. Det kan f.eks. være at du trenger å ha lys med en behagelig stemning, eller kanskje trenger du en kontakt ved nattbordet? Vi har svaret på begge deler. Og en ekstra fordel er at det ikke behøver å koste så mye som du kanskje frykter.

Vi har selv Philips Hue i hele huset, og det gir oss noen ekstra fordeler, fordi vi kan styre belysningen på mange måter. Men selv om du ikke har Philips Hue i hele huset, kan du ha glede av Hue-belysningen. Det kan f.eks. være en av nedenstående muligheter, men du kan også vurdere om du kanskje vil ha smart lys i soverommet eller i hele huset.

Få en ekstra dimmer eller fjernkontroll ved sengen

Vi har lagt merke til at noen av våre kunder spør om muligheten til å få en ekstra dimmer på soverommet. Det kan gjøres veldig enkelt ved å kjøpe en Philips Hue trådløs dimmer + LED-pære (klikk her), som gir deg ekstra muligheter for å styre lyset ved sengen. Det smarte er er at du kan sette lyspæren i din egen lampe, eller du er selvfølgelig også velkommen til å kjøpe en pendel eller en taklampe hos oss og sette det smarte dimmer settet i. Det krever ingen installasjon, du setter bare lyspæren inn i lampen, og så virker kontakten fordi den er trådløs. Hvis du har flere lamper du vil styre med fjernkontrolleren, så kan det også la seg gjøre. Du kan ha opptil 10 lamper / lyspærer på en dimmer.

Komfortabelt, farget lys i soverommet

Leter du etter et behagelig stemningslys i soverommet, hvor du både har lys når du trenger å lese, men også et dempet, avslappet lys når du ser på TV? Så det er faktisk veldig enkelt, for også her har Philips laget en genistrek! Med Hue Go fra Philips kan du få en oppladbar sengelampe, som du forresten kan ta med ut på hagebordet om sommeren, og det er helt uten å installere noe. Du setter bare lampen inn i kontakten, og i bunnen av lampen er det en knapp som lar deg bytte mellom de 6 forhåndsinnstilte lysfargene, som f.eks. svakt lys, leselys, stearinlyseffekt og flere andre typer farget lys.
- Hvis du blir begeistret for Hue Go er det mulig å få enda mer av det med Philips Hue Startpakke, da kan det hele kan styres fra din smarttelefon

Wake-up light lamper

Det har blitt populært med wake-up light, men de fleste gidder ikke å ha en lampe som står på nattbordet. Derfor har Philips innebygd en wake-up light-funksjon i sitt Philips Hue-lys, og her er en Hue Go perfekt. Men du kan også koble dine andre lyspærer i lamper til wake-up-systemet, noe som er ganske effektivt. Vi bruker wake-up light-funksjonen hver morgen, og det er derfor en mere behagelig måte å våkne opp på.