• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Kontorlamper med godt lys

Kontorlamper skal ha et godt lys, et lys hvor du skal kunne holde konsentrasjonen og hvor det er nok lys. Men hvis du samtidig bruker kontoret ditt til f.eks. gjesterom, kan det være upraktisk med et altfor sterkt lys. Men det fins smarte lamper, se nedenfor. Vi jobber jo selv på kontoret 8 timer om dagen, så vi vet at gode kontorlamper er svært viktige for å ha en komfortabel arbeidsplass, og spesielt fargen på lyset skal man ikke spøke med. En ting må du også tenke på og det er at du må ha flere lyspunkter på kontoret. Du må ha et godt grunnlys supplert med en skrivebordslampe og helst flere lamper.

Populære kontorlampetyper:


 

Skrivebordslamper med LED

En viktig del av kontorbelysningen er skrivebordslampen, fordi den står et veldig sentralt sted på kontoret. Det handler ikke bare om at du trenger lys, men den gir deg også et ekstra lyspunkt slik at øynene dine ikke blir så slitne som hvis du bare har lys fra skjermen. En god skrivebordslampe har et bredt lys, den kan ha en lang arm (slik at den kan nå over skjermen) og den er oftest med LED-lys. Og så bør din skrivebordslampe også kunne justeres, være fleksibel, slik at du kan snu den dit hvor du trenger lyset.

Skrivebordslamper med LED lys


 

Kontorbelysning med konsentrasjonslys

En av de viktigste tingene med belysning på kontoret er at du har en fornuftig mengde lys, men enda viktigere er lysets farge. Du må ha et hvitt lys på kontoret, det skal faktisk være mye mer hvitt enn du er vant til hjemmefra. Philips har laget en rekke lamper som har forhåndsinnstilling med 4 nyanser med hvitt, og du bytter lett mellom de 4 nyansene ved å trykke på de medfølgende fjernkontrollene/kontaktene.

Lampene er i lampeserien Hue Connected og de gir et fint lys. En praktisk ting er at du har både det helt lyse hvite lyset som hjelper deg med å oppnå bedre konsentrasjon, men også at du har et vanlig varmt hvitt lys i lampene. Dette gjør at du kan bruke dem i rom der du trenger fokusert lys for å jobbe, men også at du kan bruke lyset i lampene i gjesterommet etc. Høres det interessant ut? Finn Hue lampene her.

Ordenlig belysning til kontoret

Les mer

1-51 of 85

1-51 of 85

Belysning til hjemmekontor

Hvis du har et hjemmekontor kjenner du kanskje til å ha middelmådig belysning. Men du trenger ikke ha det slik, for det er ikke dyrt eller vanskelig å få god kontorbelysning slik at du ikke behøver å sitte i halvmørket eller i feil lys. Philips har laget sine Philips Hue Connected-lamper som er perfekte som kontorbelysning. Du får både et godt lys fra de innebygde LED-lyskildene, men du har også muligheten til å bytte mellom konsentrasjonslys og vanlig varm hvit belysning med ett trykk på den medfølgende kontakten.

For at du skal beholde konsentrasjonen din når du jobber er det svært viktig at du har riktig farge på lyset. I dag bruker de fleste lysfargen 2700 Kelvin, som er den samme fargen som du kjenner fra vanlige lyspærer, f.eks. glødepæren. Men visste du at du ikke burde arbeide i den lysfargen? Problemet med den lysfargen er at det er for mye "rødt" lys som gjør deg mer trett. På den annen side er det veldig praktisk når du skal slappe av etter jobben.

Når du arbeider trenger du lys som er rundt 4-5000 Kelvin, som er et betydelig mer hvitt lys enn du er vant til. Det kan virke litt rart i starten, men så snart du blir vant til det (vi snakker om mindre enn 10 minutter) vil du synes at 2700 K er en merkelig lysfarge - prøv selv :)

Kontorlamper med fint design

Vi har samtidig alltid hatt stort fokus på å finne flotte kontorlamper, helst i et design som er litt iøynefallende. Vi synes at et kontor ofte er litt humørforlatt og derfor elsker vi våre bordlamper med et design som er verdt å se på. Det er liksom med lysfargen, vi skal tross alt sitte og kikke på lampen i mange timer om dagen (noen dager lenger enn andre) :)

Derfor finner du i dag et stort utvalg av kontorlamper i et design som er verdt å lete etter, og det betyr selvfølgelig ikke at du må betale tusenvis av kroner for lampene. Fordi vi ønsker at lamperne vi selger er noen som de fleste har råd til, er våre kontorlamper derfor alltid til en fornuftig pris.