Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Utebelysning og lamper til hagen 

Det er mange muligheter til å skape en herlig og koselig stemning i hagen med utebelysning, det handler bare om å gripe muligheten. Vi har listet opp de mest populære lamper til hagen i denne kategorien med fokus på å skape en god stemning, mange lamper kan brukes både når det er vinter og sommer. For oss er det uten tvil viktig med utebelysning rundt i hagen, og vi har også mange alternativer hvis du ikke har gravd ledninger ned i hele hagen. Men du bør begynne med å gjøre det klart for deg selv om du trenger noen få lamper som eller om du har behov for utebelysning i hele hagen.

Populære utendørslamper er:


 

Lamper til terrassen

Vi synes at terrassen ofte er litt forsømt. Derfor har vi valgt å fokusere på å skape et koselig miljø på terrassen hvor du har både stemning og belysningen. For en av de enkleste måtene å skape en fantastisk stemning på altanen er å ha litt lys der ute. Ofte er det lys som du kan ha ute alltid slik at du også har et fint og koselig lys om vinteren hvis du ønsker det.

Vår absolutte mest foretrukne måte å ha lamper på terrassen på er å henge opp en utendørs lyslenke. Den gir både et flott lys, men den gir også en god stemning og den har også den fordelen at du kan kjøpe den i flere forskjellige lengder. Det er ganske praktisk, også fordi du har muligheten til å vri lyslenken rundt gelenderet, eller du kan henge den hele veien rundt altanen.

Udendørs lyskæder med kugler


 

Utebelysning med solcellelamper og solarlys

Noe av den flotteste utebelysning i hagen kommer fra de fine solcellelamper som du kan plassere hvor som helst i hagen. Det er en veldig enkel måte å ha lamper i hagen på, da de bare skal pakkes ut og settes ned i bakken, henges opp osv. Selv om vi ikke alltid har så mye solskinn kan utebelysning og solcellelampene fremdeles gi et fornuftig lys. Hovedregelen er at de kan lyse halvparten så mye som de får solskinn, og det passer perfekt med de mørke sommerkveldene hvor de kan stå og skinne så flott.

Skal du bruke lamper med solarlys har vi etter hvert samlet en rekke forskjellige, og det er fordi det er så utrolig mange flotte solcellelamper. Derfor bør alle kunne finne en solcellelampe som passer til deres smak, men husk at de kun er orienteringslys og hyggelys, de kan desværre ikke erstatte ordentlige utendørsbelysning.
 

Utendørslamper du har lov til å montere selv

Som du kanskje vet har du ikke lov til å installer utendørslamper selv, du trenger en autorisert el-installatør. Men det finnes faktisk lamper som du selv kan montere i hagen, og det opplagte svaret er solcellelamper, som du alltid kan montere selv. Dette skyldes det faktum at det ikke er sterkstrøm, men ulempen er at solcellelampene hovedsakelig er beregnet som hyggebelysningen. Flere modeller er imidlertid blitt laget slik at de ligner mye i stilen på de ordentlige lampene. Du skal bare ikke forvente at de gir så mye lys som vanlige utendørslamper.

I tillegg har vi noen 12V Philips Hue utendørslamper i sortimentet. Disse lampene går på svakstrøm, og du kan derfor montere dem selv uten å bruke en elektriker. Alt du trenger er en utendørs stikkkontakt slik at du kan få strøm på lampene. Hvis du ikke har det, må du ha en elektriker til å lage en stikkkontakt til deg.

Lavvolts udendørslamper du selv må montere

Les mer

1-51 of 109

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 109

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Flotte utendørslamper

Det er mange utendørslamper som både er pene og har et godt lys. Vi har utrolig mange lamper fra Philips og Nordlux, og vi har søkt etter lamper til hagen i alt fra svart til kobber og med et stadig fokus på det gode lyset. Spesielt Philips har i sine utendørs LED-lamper fokus på det gode lyset, og de har utviklet LED-lyset i lamperne slik at det lyser ned mot bakken i stedet for å bruke lyset rundt hele lampen.

Når du bruker utendørslamper skal du huske at du desværre ikke får lov til å montere dem selv. Du må ha en elektriker til å installere utendørslampene for deg, men når du har gjort det trenger du ikke å bruke penger på det igjen. Vi anbefaler at du ringer til din lokale elektriker og hører om det er noe du kan gjøre selv, f.eks. å grave ned i jorden rennen som ledningen skal ligge i.

Kjøp utendørslamper på nett

Noen kan kanskje tenke om man nå virkelig kan kjøpe utelamper på nett når man ikke kan se lyset. Men som det er i dag har vi veldig fine bilder av alle våre utelamper slik at du alltid kan få oversikten over hvordan lyset ser ut før du bestiller og før du har montert utelamper i innkjørselen eller hagen. En fordel ved å kjøpe utelamper er også at de faktisk har en preventiv virkning mot innbrudd. Det er fordi erfaringene sier at du bør ha lys på selv om du ikke er hjemme, og det samme gjelder også utelamper, hvor det kan se ut som om du er hjemme. Hvis tyvene er i tvil går de vanligvis ikke inn.

Hvis du mot forventning ikke liker utelampene dine, er du alltid velkommen til å sende dem tilbake igjen. Vi har ingenting imot at du ombestemmer deg, ikke engang på lamper til hagen. Men en måte å unngå å kjøpe mange utelamper og etterpå oppdage at du ikke liker lyset eller lampen kan være at du bare bestiller en lampe og ser den. Hvis du liker den kan du alltid bestille flere senere.

Utendørs spott m/u LED

En populær måte å lyse opp huset på er i dag å ha LED-spots i uthenget på huset. Det har den fordelen at du får et fint lys rundt huset, men også at du får lys opp til døren. Vi har primært valgt å ha spot uten LED-lyskilde fordi vi liker å få lov til å bestemme styrken på lyset. Det kan også være at du kanskje vil ha Smartstyring av utendørslyset ditt, og da kan du ikke bruke utendørsspot med innebygd LED-lyskilde.

Utendørsspotene som vi anbefaler er de samme som vi hører at mange elektrikere bruker, nemlig Nordtronic spots. De er veldig enkle å montere i utheng og kan ha alle former for LED GU10 lyskilde.