• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Lamper med godt lys til gangen

Et godt lys er veldig viktig i gangen, for du trenger lys når du kommer hjem eller må finne noe i skapene som ofte er i gangen. Men hva er godt lys? Det er for oss noe som passer til innredningen og så er det med funksjoner som du har bruk for. Derfor har vi samlet de mest populære lampene til gangen i én kategori slik at du kan se hva andre velger - men husk alltid å utfordre deg selv på det "normale". For du kan faktisk få både godt lys og flotte lamper hvis du bare bruker 5 minutter mere på å se på lamper til gangen.

De mest populære lampene til gangen er:


 

 

Entrélamper med dimmer

En funksjon som vi ofte blir spurt om ved entrélamper er om vi har dimmbare lamper. Dette skyldes trolig det faktum at entréen har flere funksjoner, hvor du noen ganger trenger mye lys, og noen ganger vil du bare ha et litt dempet og koselig lys. Derfor har vi i denne kategorien også fokus på lamper med dimmer, enten der hvor dimmeren er bygget inn i spotten eller lamper hvor du har mulighet til å dimme dem. Det fins altså disse typer lamper med dimmer:

 • Innebygget dimmer - via alminnelig bryter
  - Det fins lamper hvor du kan bytte mellom flere lysstyrker ved raskt å trykke på dine normale kontakter. Dette gjelder for eksempel Kile Spots
 • Lamper som kan dimmes med bryter
  - Bruk "Filter" -funksjonen til å lete etter lamper som kan dimmes i kategorien du ser på lamper i.
 • Dimmersett med én LED-pære og én trådløs kontakt
  - Smart Philips-sett med LED-pære og trådløs dimmerkontakt som du kan sette i dine egne lamper, se settet her, se settet her.

Se lampene her:


 

Stor fin lampe til entré/hall

Hvis du har en stor hall eller éntre i hjemmet ditt, er det flott å ha en stor pendellampe hengende. Det skaper et fint rom og et hyggelig miljø når det er en stor pendel i entréen. Vi er personlig veldig fornøyde med pendler opptil 70-100 cm i diameter, de er veldig pene, og hvis du har plass til en slik pendel i entréen din bør du overveie å velge en slik. Husk at du kan søke etter størrelse i Filter når du er i lampekategorien.

Men du kan også velge lysekroner i entreen, som gir både en herskapsstil og samtidig et flott lys. Vi synes at lysekroner har et fint utseende og er en fin måte å ønske gjester velkommen inn i gangen din. Det fins nemlig også mange forskjellige lysekroner i forskjellige former, størrelser og farger.

Store lamper til entre hall

Les mer

1-51 of 100

1-51 of 100

Finn din lampe til entréen online

Vi har et stort utvalg, og vi vil si at det er umulig ikke å finne en lampe til entréen hos oss. Vi har bestrebet oss på å finne både plafonder, takspots og andre typer lamper til gangen, som både gir et godt lys og en hyggelig stemning. Det flotte med entrélamper er at de ofte må gi mye lys, så det er absolutt ikke vanskelig å finne en slik lampe, men det kan være vanskelig å finne en som du synes er fin.

Men med hundrevis av entrélamper bør det ikke være et problem å finne en som du liker, for vi har jobbet hardt med å finne lamper i et design som gir deg valuta for pengene og samtidig et fint lys .

Belysning entré inspirasjon

Er det vanskelig å bestemme seg for belysning i entréen? Så la oss hjelpe deg. Du kan f.eks. sende et bilde av entréen din, slik at vi kan komme med vårt forslag, selv om det naturligvis er "farlig" når vi kanskje ikke har samme smak. Men det kan være at vi kan hjelpe deg på vei, om ikke annet kan vi kanskje hjelpe deg med hva slags type entrélampe som det kan være bra for deg å ha.

Som vi vanligvis sier, prøv å ha et åpent sinn. Vi elsker lamper og vi elsker belysning, derfor har vi selvsagt prøvd mange forskjellige ting, men en viktig lærdom vi har fått er at du må være modig. Du bør våge å prøve de annerledes lampene i stedet for det trygge valget. Det vil gjøre at du får en lampe som du blir mere glad i . Selv i entréen er det viktig å ha en lampe som du ikke bare skal bruke som belysning, men at du i stedet får en lampe som du faktisk orker å se på i mange år - en som er litt bemerkelsesverdig.