Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Lamper med godt lys til entré og gang

Et godt lys er super viktig i entré og gang, for du trenger lys når du kommer hjem eller må finne noe i skapene som ofte er i entreen. Men hva er godt lys? Det er for oss noe som passer til interiøret og så er det med funksjoner som du har bruk for. Derfor har vi samlet de mest populære lampene til entré og gang i én kategori slik at du kan se hva andre velger - men husk alltid å utfordre deg selv på det "normale". For du kan faktisk få både godt lys og flotte lamper hvis du bare bruker 5 minutter mere på å se på lamper til entré og gang

De mest populære lamper til entré og gang er:


 

 

Taklampe i entreen med dimmer

Du kan med med fordel montere en taklampe i entreen med dimmer. Entreen har ofte flere funkjsoner, det er her du låser deg inn når du kommer hjem - og hvor det naturligvis vil være en fordel med en taklampe med dimmer. Det er også her her hvor du har behov for et koselig lys - gjerne supplert av LED Starinlys for kosens skyld. I denne kategori  har vi fokus på lamper med dimmer, enten der hvor dimmeren er bygget inn i spotten eller lamper hvor du har mulighet til å dimme dem. Det finnes flere forskjellige lamper som kan dimmes

 • Innebygget dimmer - via alminnelig bryter
  - Det finnes lamper hvor du kan bytte mellom flere lysstyrker ved raskt å trykke på dine normale kontakter. Dette gjelder for eksempel Kile Spots
 • Lamper som kan dimmes med bryter
  - Bruk "Filter" -funksjonen til å lete etter lamper som kan dimmes i kategorien du ser på lamper i.
 • Dimmersett med én LED-pære og én trådløs kontakt
  - Smart Philips-sett med LED-pære og trådløs dimmerkontakt som du kan sette i dine egne lamper, se settet her, se settet her.

Se lampene her:


 

Stor fin lampe til hall og trapperom

Hvis du har en stor hall eller trapperom i huset, er det flott å ha en stor takpendel hengende. Det skaper et fint rom og et hyggelig miljø når det er en stor takpendel i hallen. Vi er personlig veldig fornøyde med pendellamper opptil 70-100 cm i diameter, de disse er veldig pene, og hvis du har plass til en slik takpendel i trapperommet bør du overveie å velge en slik. Husk at du kan søke etter størrelse i Filter når du er i lampekategorien.

Men du kan også velge lysekroner i hallen, som gir både en herskapsstil og samtidig et flott lys. Vi synes at lysekroner har et fint utseende og er en fin måte å ønske gjester velkommen inn i gangen din. Det fins nemlig også mange forskjellige lysekroner i forskjellige former, størrelser og farger.

Store lamper til entre hall

Les mer

1-51 of 98

1-51 of 98

Finn dine lamper til entréen på nett

Vi har et stort utvalg, og vi vil si at det er umulig ikke å finne lamper til entréen hos oss. Vi har bestrebet oss på å finne både plafonder, taklamper, spotter og andre typer lamper til gang og éntre, som både gir et godt lys og en hyggelig stemning. Det flotte med entrélamper er at de ofte må gi mye lys, så det er absolutt ikke vanskelig å finne en slik lampe, men det kan muligvis være vanskelig å finne en som du synes er fin.

Men med hundrevis av entrélamper bør det ikke være et problem å finne en som du liker, for vi har jobbet hardt med å finne lamper i et design som gir deg valuta for pengene og samtidig et fint lys .

Tips og ideer til lamper i gang og trapperom

Er det vanskelig å bestemme seg for lamper til gang og trapperom? Så la oss hjelpe deg. Du kan f.eks. sende et bilde av din gang eller trapperom, slik at vi kan komme med vårt forslag, selv om det naturligvis er "farlig" når vi kanskje ikke har samme smak. Men det kan være at vi kan hjelpe deg på vei, om ikke annet kan vi kanskje hjelpe deg med hva slags type lampe som muligens kunne passe i din gang eller trapperom.

Som vi vanligvis sier, prøv å ha et åpent sinn. Vi elsker lamper og vi elsker belysning, derfor har vi selvsagt prøvd mange forskjellige lamper, men en viktig lærdom vi har fått er at du må være modig. Du bør våge å prøve de annerledes lampene i stedet for det trygge valget. Det vil gjøre at du får en lampe som du blir mere glad i. Selv i trapperom er det viktig å ha en lampe som du ikke bare skal bruke som belysning, men at du i stedet får en lampe som du faktisk orker å se på i mange år - en som er litt bemerkelsesverdig.