• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Belysning basert på din innredning

Hvis du finner det vanskelig å finne ny belysning til hjemmet ditt, så prøv å søke etter belysning utifra rommet du trenger det i. Vi har sortert lampene til rommene, innredningen eller de funksjonene som du trenger dem til. Av denne grunn kan du finne lamper blandet sammen, avhengig av hvor de kan brukes - bare HUSK at dette ikke er alt, du kan jo velge å bruke de lampene du vil, hvor du vil. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp kan du alltid få fatt på oss på chat, e-boks eller telefon. Innred hjemmet med god belysning.

Finn inspirasjon til belysning basert på innredning

Lamper til Spisebord

Lamper til Stuen

Lamper til Kjøkken

Lamper til Soverom

Lamper til Baderom

Lamper til Kontor

Lamper til Entréen

Lamper til Hagen

Lamper til/med USB

Lamper med Smart Belysning

Montering av lamper

Les mer

1-51 of 777

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 777

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Leter du etter belysning til et bestemt rom?

Så la oss guide deg videre i søket. Vi har forsøkt å samle belysning basert på hvor i hjemmet ditt du skal bruke det. Det betyr ikke at lampene vi viser deg er det endelige svaret, men det vil forhåpentlig guide deg videre og hjelpe deg med å finne den belysningen, som du trenger hjemme. Samtidig guider vi deg gjennom jungelen av lamper som du kan bruke, for kanskje det ikke alltid er en fordel å se alle lampene samtidig? Vi viser deg derfor det beste forslaget på lamper til ditt hjem, hvor du kan velge selv, om du vil se alt i en bestemt kategori eller om du bare vil se de 100 mest solgte til rommet du ser på.

Finn spennende innlegg på vår belysningsblogg.

Hjelp til å finne belysning til hjemmet

Virker det uoverskuelig å finne belysning til hjemmet ditt? Det trenger det ikke å være i det hele tatt. Hvis du ser på kategoriene våre nedenfor, finner du belysningen som vi anbefaler mest til de spesifikke rommene du ser. Dette betyr ikke at du ikke kan bruke andre lamper, det betyr bare at vi har valgt de lampene som passer best til rommene, hvor du leter etter lamper. Vi har selvfølgelig gått etter å finne de bestselgende lampene, så du ser bare det beste til rommene i hjemmet, hvor du trenger lys. Vi vet nemlig hvor viktig det er med korrekt belysning i hjemmet, og du får du lov til å velge utifra det. Men samtidig har du linker til ulike kategorier, slik at du selv kan velge en lampe blant de mange i kategoriene som du finner på vår nettside.

Det beste lyset i huset

På LampeGuru.no gjør vi alt for å finne de beste lampene til huset eller leiligheten. Du kan finne et bredt utvalg av spennende og utfordrende belysning som er litt annerledes til din innredning. Vi hjelper deg med å sørge for at du har lamper som passer til din innredning, slik at du kan tenke på innredning allerede fra starten, når du velger belysning til huset.

Et skikkelig interiør med god belysning er ikke noe man bare gjør, men det er heller ikke rakettvitenskap. Vi guider deg videre og sørger for at du kan finne de lampene du trenger til huset eller leiligheten din, og hvis du trenger et par tips til oppsettingen hjelper vi deg. Vi er absolutt ikke interiørarkitekter, men vi kan hjelpe deg med tips og triks for å finne den riktige belysningen med korrekt lys til din innredning, slik at du får mest mulig ut av lyset og din innredning hjemme.

Start forfra - Finn lamper fra forsiden av LampeGuru.no