Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Hvilken type lyskilde leter du etter?

 

Les mer

1-51 of 88

1-51 of 88

Bredt utvalg av lyspærer

Her på LampeGuru.no har vi et stort utvalg av lyspærer; for hva hjelper det med en lampe, hvis det ikke er lys i den? Vårt utvalg av lamper er riktignok fint og vakkert å se på, og vi tror at de passer i nesten alle hjem akkurat som de er. Men vi tror også at våre lamper først og fremst bør tjene som lyskilder når solen og det naturlige lyset har gått på hell eller når du bare trenger litt ekstra belysning, og det er her at du kan få bruk for våre lyspærer. Hos oss kan du nemlig handle alt, slik at du sparer tid ved ikke å måtte til nærmeste byggmarked uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dette er selvfølgelig alltid til en god pris.

Den rette pæren gjør hele forskjellen

Vi har mye forskjellig her på Lampeguru.no, og det er intet unntak når det gjelder lyspærer. Hos oss er vi spesielt glade for Philips, og mange av oss bruker dem selv hjemme. Det er viktig for oss at det vi anbefaler våre kunder er noe vi har erfaring med, for hvis vi ikke kjenner våre egne lyspærer kan vi heller ikke anbefale dem til deg. Philips gir god belysning, og et godt lys i lampen er selvsagt veldig viktig; ikke bare for belysning i hjemmet, men også for at lampen som du har kjøpt og er glad i vil se best mulig ut i hjemmet ditt. Derfor bør du velge pærer som har et bredt lys til hele lampen, fordi det sikrer deg best mulige belysning i hjemmet ditt.

3 FORSKJELLIGE TYPER LYSKILDER

Det er 3 forskellige typer pærer; du kjenner sikkert alle, men det er fordeler og ulemper ved dem

 • Philips LED-pærer
  - Vi anbefaler nesten alltid LED-pærer. De sparer 90% strøm og tenner straks og holder i mange år.
 • Philips sparerpærer
  - Sparepæren anbefales ikke så ofte, den er mere treg i opptenningen, men sparer fremdeles mye strøm.
 • Philips halogenpærer (EcoClassic)
  - Halogenpærer har den fordelen at de ALLTID kan dimmes og kan fås i høye watt, men besparelsen er liten.

I tillegg er det selvfølgelig:

Finn lyskilder på nettet til gode priser

Vi er klar over at lyspærer ikke kan være det mest sexy å kjøpe, men allikevel gir det deg enormt mye når du kjøper den riktige lyskilden til hjemmet ditt. En god belysning i hjemmet er nemlig viktig for ditt velvære, så ta deg tid til å se på vårt utvalg av lyspærer eller ta en prat med oss, slik at du kan få svar hvis du har spørsmål.