Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lommelykt med LED lys

En lommelykt er alltid en god ting å ha for hånden, slik at du alltid kan se hva du gjør både dag og natt. Enten du trenger mer lys enn dagslyset kan gi deg, men også når du trenger ordentlig og fokusert lys på et sted hvor det er mørkt. Det kan være at du trenger en lommelykt når du kommer sent fram på hytta, en mørk høst eller vinterkveld, eller  det kan være at du ønsker å være forberedt hvis lyset går ut.

Uansett hva du er på jakt etter av belysning fra en lommelykt kan vi garantere deg at på LampeGuru.no kan du velge fra et bredt og variert utvalg av lommelykter og LED-lykter. Så vi har altså en lommelykt for deg som ønsker å ha det praktiske utstyret i orden og til deg som trenger en hodelykt, fordi du vil ha hendene fri når du arbeider eller trener. Vi har også en lommelykt for deg som ønsker å glede barnet ditt med en lampe som ikke er kjedelig og praktisk å se på, men som har en barnslig, barnevennlig og fargerikt design samtidig som den sikrer at du eller barnet ditt får nok lys og ikke mister humøret i mørketiden.

Les mer

9 artikler

9 artikler

Hodelykt med kraftig lys

Hvis du leter etter hodelykt, har vi et stort utvalg. Aller først skal du overveie hvordan du skal bruke din hodelykt. Hvis du skal bruke din hodelykt utendørs - i skogen eller på fjellet, er det viktig at du finner en hodelykt i god kvalitet - på denne måte får du det gode og korrekte lys. Hvis du kun skal bruke din hodelykt innendørs, eksempelvis hvis du skal på loftet eller i kjelleren - betyr ikke kvaliteten på hodelykten det helt store.

Alle våre hodelykter kan strammes - slik at den passer akkurat til deg. Bruker du hodelykten i forbindelse med sport som løp, går på ski eller sykler, anbefaler vi at du kjøper en hodelykt i god kvalitet.

Husk at din hodelykt har behov for batterier, og gjerne batterier i god kvalitet - hvis du velger batterier i mindre god kvalitet kan det være at du ikke får det samme utbytte av din hodelykt som forventet. Vi har Phillips batterier i god kvalitet, du finner våre batterier her.

Suprabeam LED lommelykt i dansk design og kvalitet

Vi har fører det danske merke Suprabeam, som siden 2001 har levert LED lommelykter i god kvalitet og et lekkert design. Suprabeam LED lommelykter er produsert i høykvalitets aluminium med det ormål at LED lommelykten skal tåle røffe forhold - og dermed blir brukt. De forskjellige modeller av Suprabeam LED lommelykter er kompakte i designet og gir et godt og jevnt lys.

Suprabeam LED lommleykter er litt "nerdet" - du kan dermed finne masse informasjoner om deres LED lommelykter på hjemmesiden (åpner i et nytt vindu) - hvis du har behov for supplerende informasjoner om de proffe LED lommelykter fra Suprebeam. Vi har i tillegg lastet opp videoer av allem våre LED lommelykter slik at du selv kan se den gode kvalitet i disse fine lommelykter.

I tillegg er altså Supreabeam LED lommelykter laget slik at de også passer til det proffesjonelle marked. Hvis du går på jakt, er vekter, eller har et jobb hvor det er viktig med en LED lommelykt i god kvalitet - er Supreabeam LED lommelykt en lommelykt som også passer til deg. Se vårt store utvalg - har du spørsmål, eller en LED lykt som du ikke finner, kontakt oss på e-post, chat eller telefon.

LED Lommelykt til det hele

Her hos oss finner du et stort utvalg av LED lommelykter, slik at det alltid er en LED lommelykt som også passer til deg og ditt behov. Vi har lommelykter fra små nøkkelringer med lommelykt, til LED lommelykter som kulepenn - til de alminnelige LED lommelykter - i tillegg har vi også hodelykter. Du vil finne LED lommelykter til alle formål hos oss - vi kan faktisk dekke alle de behov du har for LED lommelykt. En LED lommelykt er en super ting, om du skal på jakt, ferie, camping, hyttetur, fisketur, tur med hunden mm. Muligens vil du gjerne at det ligger en lommelykt i bilen, eller hjemme som ekstra belysning hvis uheldet er ute. For oss er gode LED lommelykter ert "must" - både i skogen, på camping eller altså til hjemmebruk i diverse situasjoner. Et godt råd er at du skal bestille din LED lommelykt i tide - slik at den er for hånden når du har behov for den!

Philips LED lommelykter

Vi har et stort utvalg av stilige LED lommelykter i ulike former fra Philips. Philips er kjent for sin gode kvalitet både i form av lamper og lyspærer, og vi lover deg at disse LED lommelykter ikke er noe unntak. Med LED teknologien er du garantert høy ytelse og kvalitet,  LED lyset er opp til fem ganger sterkere enn andre lys. Du får også en LED lommelykt med noe lengre levetid på batteri, fordi LED også er kjent for å bruke mindre strøm. Faktisk er levetiden opp til 10 ganger lenger enn med vanlige lyspærer, og det synes vi at du bør ta med i betraktning når du er på utkikk etter en ny lommelykt.

En viktig ting i opplevelsen av LED lommelykter er nemlig at du har god belysning rett for hånden i en lengre periode, fordi de fleste lommelykter er batteridrevet. Det betyr også at vi anbefaler at du bør sørge for å kjøpe gode batterier til din LED lommelykt. Det kunne være Philips' egne batterier. Selvfølgelig er det ikke slik at lommelykten ikke fungerer, hvis du setter mindre gode batterier i, men du vil kunne oppleve dårligere eller svakere lys og kortere levetid på lommelykten. Derfor anbefaler vi alltid å investere litt ekstra når du kjøper batterier, fordi vi vet av erfaring at det bare gir en bedre totalopplevelse både på kort og lang sikt. Hvis du har spørsmål, kontakt oss gjerne, eller skynd deg å gå på jakt i vårt store utvalg av lommelykter.