• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lommelykt gir deg lys rett for hånden

En lommelykt er alltid en god ting å ha for hånden, slik at du alltid kan se hva du gjør både dag og natt. Enten du trenger mer lys enn dagslyset kan gi deg, men også når du trenger ordentlig og fokusert lys på et sted hvor det er mørkt. Det kan også være at du trenger en lommelykt fordi du ønsker å være forberedt når du trenger å se i mørket, enten fordi lyset har gått på en stormfull natt eller fordi du vil ha godt og varmt lys på veien når du er ute og trener en kald vinterkveld. Uansett hva du er på jakt etter av belysning fra en lommelykt kan vi garantere deg at på LampeGuru.no kan du velge fra et bredt og variert utvalg av lommelykter og LED-lykter. Så vi har altså en lommelykt for deg som ønsker å ha det praktiske utstyret i orden og til deg som trenger en hodelykt, fordi du vil ha hendene fri når du arbeider eller trener. Vi har også en lommelykt for deg som ønsker å glede barnet ditt med en lampe som ikke er kjedelig og praktisk å se på, men som har en barnslig, barnevennlig og fargerikt design samtidig som sikrer at du eller barnet ditt får nok lys og ikke mister humøret i mørketiden.

Les mer

12 artikler

12 artikler

Lommelykter til ethvert formål

Her hos oss vil du finne et stort utvalg av lommelykter, slik at vi sikrer at det alltid er mulig å finne et lys som passer dine behov. Vi har alt fra små nøkkelringer med lys, lommelykter i kulepennstørrelse og til lommelykter i "vanlige" størrelser og i tillegg fører vi også hodelykter. Det er lommelykter for alle formål hos oss, og vi kan dekke nesten alle behov. Lommelykter er en god ting å ha hvis du går på jakt, skal på leir med skolen eller på fisketur tidlig en morgen. Kanskje vil du gjerne ha en lommelykt i bilen eller hjemme for ekstra belysning; enten dersom en ulykke skulle skje eller hvis du vil fortelle en nifs historie. Vi mener at gode lommelykter er et must både i en mørk skog, på telttur med familien eller hjemme i ulike situasjoner. Så bestill din lykt i tide før du plutselig står og trenger den.

Philips lommelykter med LED

Vi har et stort utvalg av stilige lommelykter i ulike former fra Philips. Philips er kjent for sin gode kvalitet både i form av lamper og lyspærer, og vi lover deg at disse lommelyktene er ikke noe unntak. Med LED-teknologien sikres optimal ytelse og LED lyset er opp til fem ganger sterkere enn andre lys. Du får også en LED-lommelykt med noe lengre levetid på batteri, fordi LED er også kjent for å bruke litt mindre strøm. Faktisk er levetiden opp til 10 ganger lenger enn med vanlige lyspærer, og det synes vi at du bør ta med i betraktning når du er på utkikk etter en ny lommelykt. En viktig ting i opplevelsen av lykter er nemlig at du har god belysning rett for hånden i en lengre periode, fordi de fleste lykter er batteridrevet. Det betyr også at vi anbefaler at du bør sørge for å kjøpe gode batterier til din lommelykt. Det kunne være Philips' egne batterier. Selvfølgelig er det ikke slik at lommelykten ikke fungerer, hvis du setter mindre gode batterier i, men du vil kunne oppleve dårligere eller svakere lys og kortere levetid på lykten. Derfor anbefaler vi alltid å investere litt ekstra når du kjøper batterier, fordi vi vet av erfaring at det bare gir en bedre totalopplevelse både på kort og lang sikt. Hvis du har spørsmål, så skriv endelig til oss, eller skynd deg å gå på jakt i vårt store utvalg av lommelykter.

Håndplukket utvalg av hodelykter her

Som du sikkert vet, kan vi på LampeGuru.no tilby litt av alt når det gjelder belysning. Men den belysningen vi har er ikke nødvendigvis noe som må festes på veggen eller i taket. Nei, her på LampeGuru.no har vi nemlig også et utvalg av belysning som er "montert" på deg. Vi mener selvsagt ikke i bokstavelig forstand; men vi har et håndplukket utvalg av belysning så som hodelykter og hodelamper, som jo er "montert" på deg ved å sitte rundt pannen din med et slags elastisk bånd. Du tenker kanskje at det er en merkelig form for belysning til å ha her på LampeGuru.no, fordi en hodelampe og hodelykt ikke er belysning for hjemmet, hverken innenfor eller utenfor. Men hvis du spør oss, kan man ikke se bort fra at en hodelykt, som faktisk er den samme som en hodelampe, er en form for belysning som du kan bruke både inne og ute, hvis du vil. Det synes vi i alle fall, så derfor har vi et godt utvalg med hodelykter her på siden.

Bredt utvalg av hodelykt i god kvalitet

Vårt mangfoldige utvalg av hodelykter kan brukes innendørs og utendørs. Det er også grunnen til at våre hodelykter er i god kvalitet, fordi de må kunne klare all slags vær. I Norge kan det være mye dårlig vær og til tider med svært mye regn, og derfor er mange av våre hodelykter laget av materialer som gjør dem holdbare og vanntette slik at de kan brukes i all slags vær. I denne sammenheng er pannelykten fra Duracell en av våre farvoritter. Den er solid og har en rekkevidde på 27 meter, som gir deg et godt og langt syn praktisk talt i all slags vær, når du trenger å se i mørket. På samme tid kan du stille inn lyset avhengig av dine behov. Vi er faktisk ganske begeistret for Duracell hodelykt, som til og med har en holdbarhet på opptil 32 timer, og det gjør den til en perfekt følgesvenn når du går på jakt, skal på telttur eller jogge i mørket.

Enkelt belysning med mange muligheter

Lys fra en hodelykt har mange formål, men det er spesielt opplagt å bruke den, når det er mørkt. Det er også grunnen til at mange velger det som en del av løpeutstyret når det er vinter. Da kan det nettopp være vanskelig å se, selv om det er tidlig på dagen. Andre har også hodebelysning liggende i hanskerommet i bilen, slik at det alltid er lys i mørket. Det fine med en hodelykt er ikke bare fokusert belysning, men også det at du har hendene fri hvis du trenger hendene til å arbeide i mørket. Vi kan i alle fall når som helst anbefale deg å ta en nærmere titt på vårt utvalg av hodelykter, fordi det er en enkel form for belysning som gir deg mange muligheter i mørket.