Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Plisseskjermer i klassisk dansk design

Vi har plisseskjermer i alle størrelser og er det en størrelse skjerm du mangler, så skriv til oss. Vi har nemlig en dansk leverandør av plisseskjermer i pvc og stoff. Våre plisseskjermer er formet og laget på dansk fabrikk. Våre plisseskjermer er i beste kvalitet og gir et kjempe fint lys i lampen. Plisseskjermer er superklassiske og er en meget solgt type lampeskjerm. Lampeskjermer er en enkel måte å piffe opp din lampe på og plisseskjermen vil gi din lampe nytt liv. En plisseskjerm egner seg fint til sparepærer og led-pærer.

Les mer

15 artikler

15 artikler


Våre plisseskjermer finnes med enten holder til pæren, men også med skjermring. En skjermring sitter på et stativ, hvor plisseskjermen så kan settes på. Kjøp dine plisseskjermer online hos LampeGuru.no til de beste priser, med den beste service.
Våre plisseskjermer passer til gulvlamper, vegglamper, bordlamper og andre lamper du har til plisseskjermer. Du skal dog selv samle våre plisseskjermer, det skjer for å skåne dem under forsendelsen, så du får flotte plisseskjermer uten feil, buler og uten at skjermen er skjev.
Vi har også billige skjermholdere og skjermstativer.