Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lampeskjerm i stoff, farger og plissé

- Også de fineste Retro lampeskjermer

Vi hjelper deg gjerne med å finne din neste lampeskjerm nedenunder (er teksten skjult, trykk "les mere")

Finn den riktige skjermstørrrelse til din bordlampe

En god grunnregel er denne: Bordlampens høyde x 0,75 = Høyden på din lampeskjerm.
Eks: Bordlampen er 30 cm i høyden. Lampens høyde målt fra bunden og opp til sokkel.
Din utregning vil da være: 30 x 0,75 = 22,5 cm skjerm (ca. mål og tall)

lampeskjerm til bordlampe


Hvordan monteres en lampeskjerm på lamper?

Lampeskjermer kan monteres på forskjellige måter - vi vil forsøke å guide deg igjennom prosessen nederst på denne side. Her vil du finne de forskjellige måter en lampeskjerm kan settes på din lampe. Vi anbefaler deg at du først finner en lampeskjerm i den korrekte størrelse, og som du selvfølgelig synes er fin og som passer til din lampe. Deretter skal du se hvordan din lampe er satt sammen

Til sist - se nederst på denne side, her finner du guidlines hvordan du kan montere din lampeskjerm

Les mer

1-51 of 52

1-51 of 52

På denne måte monteres Lampeskjermer

Nedenunder finner du de muligheter du har for å montere våre lampeskjermer. Hvis du er i tvil, kan du gjerne sende oss et bilde av din lampe, slik at vi kan hjelpe og guide deg.

Lampeskjerm med klypefeste til lyspære

Dette er den med alminnelige monteringsmåte til lampeskjermer på mindre lamper. Fordelen her er at du kan bruke disse skjermer på nesten alle bord og gulvlamper, da skjermens klypefeste kun skal presses ned over den lyspære du bruker på lampen.

Lampeskjerm med klypefeste


Lampeskjerm med ringfeste

Et ringfeste krever at din lampe har et stativ montert på selve lampen, som ringfeste legges ovenpå. På billede her vises dette med våre skjermholder stativ - på skjermholder til E27 sokkel, kan du enkelt feste en ny lampeskjerm på din lampe. Det kan jo være at din lampe allerede har en skjermholder, noe du helt uproblematisk kan bruke til din nye lampe.

Lampeskjerm med ringfeste og skjermholder til e27


Lampeskjerm med skjermholder og ringfeste

En lampeskjerm med skjermholder og ringfeste, har egentlig kun skjermholderen montert direkte på lampen. Du har ikke behov for annet tilbehør enn at din lampe har en sokkel, hvor du kan bruke ringen fra sokkelen, sette skjermholderen på og deretter skru ringen fast igjen. Hvis ikke din lampe har denne sokkel - anbefaler vi deg at du velger en lampeskjerm med klypefeste (som vi har vist tidligere).

Lampeskjerm med skjermholder og ringfeste


Lampeskjerm med takfeste

Dette er en liten ring som du finner i toppen på lampeskjermen, og som skal skrus direkte på din lampe med E27 sokkel (stor sokkel). Her hos oss brukes denne typisk til våre Swing eller Sakselamper - hvor lampens arm kommer ned direkte ovenfra i skjermen. Du kan også bruke lampeskjermen til vegglampe og pendler (Hengelamper), og kan ikke benyttes til bordlamper, da lyspæren så ville komme ut av skjermens topp.

Hvis du har en sakselampe hvor armen kommer ned fra toppen av skjermen, kan du også godt bruke denne, plissé skjerm til vegglamper

Lampeskjerm med takfeste


Lampeskjerm til gulvlampe

En lampeskjerm til en gulvlampe - er nok den av de meste søkte skjermer, og det er faktisk ikke helt lett. En gulvlampe er nemlig utrolig mange ting - det er ikke kun det å finne den første og beste skjerm, for det er altså ikke alle lampeskjermer som passer til din gulvlampe. Det første du skal gjøre er å finne hvilken type skjerm du har behov for. Skal skjermen til gulvlampen settes på ved å bruke klypefeste over lyspæren - eller den skal legges på via en skjermholder som er et stativ til din gulvlampe?

Uansett hvilken monteringsmåte du skal bruke til din gulvlampe - har du behov for en lampeskjerm som passer til. De fleste gulvlampe skjermer har det vi kaller for et ringfeste. Et ringfeste er en del av selve stativet / skjermholderen til lampen, og er en stor metallring som passer over skjermholderen som er montert på gulvlampen. Vi har forsøkt å finne et godt utvalg av skjermer til lamper - slik at du har noe å velge imellom. Hvis du har noen spørsmål kontakt oss gjerne - vi sitter klar til å hjelpe deg på chat, telefon og e-post.

Skjerm til bordlampe

Hvis du leter etter en skjerm til bordlampe - er det faktisk ikke så ofte et spørsmålet om monteringsmåte til din bordlampe, som oftest er det et spørsmål om størrelsen på skjermen til din lampe! Hvor stor lampeskjermen skal være. Akkurat dette spørsmål er vanskelig å svare på, dimensjonene og mål er ofte et spørsmål om smak og behag. Har du allerede en skjerm på bordlampen - er det praktisk å gå etter dette mål, men har du ikke det - anbefaler vi at du forsøker å måle deg fram til en ønsket størrelse på skjermen med en tommestokk. 

Et tips kan jo være at du lager en mal av papir, på denne måte kan du få et mere korrekt bilde av størrelsen på lampeskjermen.

Billig lampeskjerm til lampe

Lampeskjermer kan virke dyre, og faktisk også i alle mulige farger. Pagodeskjermer og Organzaskjermer som leveres fra Nielsen Light, har alltid mange forskjellige størrelser, varianter og farger. Så har vi naturligvis også Trafikkskjermer, som passer til de flotte Fotgjenger gulvlamper og Trafikk gulvlamper. Disse passer naturligvis også til helt alminnelige gulvlamper og bordlamper - det gode ved våre lampeskjermer er at de leveres i over 20 forskjellige farger.