• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LAMPESKJERMER I MASSEVIS – SPESIELT FRA NIELSEN LIGHT!

Vi har dessverre ikke så mange av våre lampeskjermer på lager. Men de gode nyhetene er at vi har noen veldig snille leverandører som sender oss lampeskjermer i ekspressfart når det kommer bestilling på dem. Vår leverandør Nielsen Light er en av de leverandørene som kan levere flest mulige skjermer til dere! Så dersom vi ikke har akkurat den lampeskjermen du leter etter kan du godt sjekke Nielsen Light sin egen hjemmeside, gi oss beskjed og så får vi bestilt den til deg!
Følg denne linken, så får du også se hva vi kan tilby av tilbehør til våre lampeskjermer.

Les mer

1-51 of 58

1-51 of 58

LAMPESKJERMER I ALLE FORMER

Pagodeskjerm, plisseskjerm, organzaskjerm, trafikkskjermer og en hel mengde andre skjermer, vi kan skaffe dem alle! Vi kan også skaffe de i veldig mange farger. Med unntak av plisseskjermer, de har vi kun i hvitt. Men hvitt passer jo derimot til absolutt alt og gir et veldig stilrent og lyst design til ditt hjem.
Pagodeskjermer og Organzaskjermer får vi levert fra vår leverandør Nielsen Light, som alltid har mange ulike størrelser, varianter og farger på sine lampeskjermer. Og så har de selvfølgelig også Trafikkskjermene, som passer ypperlig til deres flotte Fotgjenger og Trafikk gulvlamper. Disse fås naturligvis også til helt vanlige gulvlamper og bordlamper og en av de fine tingene med de, er at de kommer i over 20 ulike farger!
Merk at alle våre plisseskjermer og rosetter er produsert i Danmark med øye for kvalitet.
Så sett deg godt til rette, drøm deg bort blant flotte lampeskjermer og bestill hjem de du har lyst på med noen enkle klikk. Kort tid etterpå blir de levert, raskt og enkelt.