• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

LED-globepærer med gyldent lys

Vi har et stort utvalg av de skjønne, dekorative LED-globepærene med gyldent lys. Lyset er i den helt riktige gyldne fargen (2200 K) og er kjempefine. Du kjenner kanskje allerede lysfargen fra noen dekopærer, som du har hengende, men som kanskje bruker litt for mye strøm. Så kan du lett skifte dem ut med disse LED-globepærene som holder opp til 10 år (mot tradisjonelle pærer som holder ca. 1-2 år). Du sparer dessuten opp til 90% strøm når du bruker dekorative LED-pærer istedenfor globepærer med glødetråd.

Les mer

27 artikler

27 artikler

Store dekorative LED-pærer

Våre dekorative LED-globepærer brukes oftest i mørke hjørner og til annen dekorativ bruk. De er perfekte til å skape hyggelige steder i huset på grunn av deres fine gyldne lysfarge.
Det har veldig lenge vært etterspørsel på LED-globepærer som var mere dekorative, og nå er de altså kommet. Du kan nemlig få våre LED deko-pærer hvor det ser ut som om de har en glødetråd, og det er nesten ikke til å se forskellen fra normale store pærer.
Så har du bruk for masse hygge og samtidig mangler litt lys i stuen, så velg de nye LED-globepærer. De er også svært velegnet til restauranter, kaféer osv.

LED-globepærer til klynge-lamper

Som skrevet ovenfor er LED-globepærer som skapt til å henge i fine stoffledninger i grupper. Vi har f.eks. en Design-selv Klyngependel med 3 stoffledninger, hvor du selv bestemmer farger på ledninger og sokkel og hvor du kan kjøpe LED-globepærer til å henge i. Det ser kjempefint ut og er et kjempehit i alle hjem; så uannsett om du liker ny eller "gammel" innredning skaper de perfekt hygge og behagelig lys.