Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Dekorative LED pærer med gyldent lys

Vi har et stort utvalg av flotte og dekorative LED pærer med gyldent lys. Lyset er i den helt riktige gyldne fargen (2200 K) og er kjempefine. Du kjenner kanskje allerede lysfargen fra noen dekopærer, som du har hengende, men som kanskje bruker litt for mye strøm. Nå kan du lett skifte dem ut med disse Dekorative LED pærer som holder opp til 10 år (mot tradisjonelle lyspærer som holder ca. 1-2 år). Du sparer dessuten opp til 90% strøm når du bruker dekorative LED pærer istedenfor globepærer med glødetråd.

Les mer

1-51 of 54

1-51 of 54

Store dekorative LED pærer

Våre dekorative LED pærer brukes oftest i mørke hjørner og til annen dekorativ bruk. De er perfekte til å skape hyggelige steder i huset på grunn av den fine gyldne lysfarge.
Det har veldig lenge vært etterspørsel på store dekorative LED pærer som var mere dekorative, og nå er de altså kommet. Du kan nemlig få våre store dekorative  LED pærer hvor det ser ut som om de har en glødetråd, og det er nesten ikke til å se forskellen fra normale store lyspærer.
Så har du bruk for masse hygge og samtidig mangler litt lys i stuen, så velg de nye store dekorative LED pærer De er også svært velegnet til restauranter, kaféer osv.

LED globepærer til pendellamper

Som skrevet ovenfor er LED globepærer som skapt til å henge i fine stoffledninger i grupper. Vi har f.eks. en Design-selv Klyngependel med 3 stoffledninger, hvor du selv bestemmer farger på ledninger og sokkel og hvor du kan kjøpe LED globepærer til å henge disse i. Det ser kjempefint ut og er et kjempehit i alle hjem; så uannsett om du liker ny eller "gammel" innredning skaper de perfekt hygge og behagelig lys.