• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Globepærer med glødetråd

De klassiske store pærene med synlig glødetråd er fremdeles svært populære - og vi forstår hvorfor! De skaper en stemning som du slett ikke kan skape med en vanlig pære, både på grunn av den store størrelsen på selve pæren, men også på grunn av det vakre gyldne lyset. En globepære med glødetråd er perfekt å ha i f.eks. en klynge med 3 pærer som kun skal gi hygge, og som ikke er tent for lang tid av gangen (er dine pærer mye tent, så se i nederste avsnitt under her).
En globepære med synlig glødetråd har normalt en levetid på 1-2 år, avhengig av hvor mye de er tent. Du skal også være oppmerksom på at disse globepærene produserer en viss mengde varme; man brenner seg ikke på dem, men pærene blir altså varme.

Les mer

1 artikler

1 artikler

Stor dekopære med kulltråd

Hva er egentlig en dekopære med kulltråd? Det er bare en alminnelig glødepære som du kjenner fra "gamle dager", men disse har dog et mere gyldent lys som gir en fantastisk hyggelig stemning uansett hvor de henger. Normalt anbefaler vi dem f.eks. ikke over kjøkkenbordet, men de kan godt brukes på steder hvor lysfargen og styrken ikke er avgjørende.
Du kan få våre dekopærer i flere størrelser, alt fra alminnelig pærestørrelse og opp til de helt store (og mest solgte) dekopærer på diameter 12,5 cm og høyde 17 cm.
I tillegg til det kan du også få dem i morsomme former og i flere watt, typisk varierer de fra 25W - 40W - 60W, men lysforskjellen er ikke særlig stor.

Energibesparende globepære finnes også

Det er ingen hemmelighet at disse store pærene med glødetråd bruker en del strøm, men det kan det faktisk gjøres noe med! Vi har nemlig samlet alle våre dekopærer med LED lys i en kategori for seg selv. Det er et godt utvalg, så se gjennom det og skriv endelig til oss, hvis du er i tvil.