Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Store Lyspærer med glødetråd

Et EU direktiv har bestemt, at det ikke lenger må produseres de korative store lyspærer med glødetråd. Når forhandlerne har solgt ut av lageret - kan disse ikke lenger bestilles.

Hos kan du nå fremover kun bestille Store og dekorative LED lyspærer

Les mer

1 artikler

1 artikler

Stor dekopære med kulltråd

Hva er egentlig en dekopære med kulltråd? Det er bare en alminnelig glødepære som du kjenner fra "gamle dager", men disse har dog et mere gyldent lys som gir en fantastisk hyggelig stemning uansett hvor de henger. Normalt anbefaler vi dem f.eks. ikke over kjøkkenbordet, men de kan godt brukes på steder hvor lysfargen og styrken ikke er avgjørende.
Du kan få våre dekopærer i flere størrelser, alt fra alminnelig pærestørrelse og opp til de helt store (og mest solgte) dekopærer på diameter 12,5 cm og høyde 17 cm.
I tillegg til det kan du også få dem i morsomme former og i flere watt, typisk varierer de fra 25W - 40W - 60W, men lysforskjellen er ikke særlig stor.

Energibesparende globepære finnes også

Det er ingen hemmelighet at disse store pærene med glødetråd bruker en del strøm, men det kan det faktisk gjøres noe med! Vi har nemlig samlet alle våre dekopærer med LED lys i en kategori for seg selv. Det er et godt utvalg, så se gjennom det og skriv endelig til oss, hvis du er i tvil.