Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
 • Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Store lyspærer = en Dekorative Globepære

Store lyspærer er faktisk en betegnelse for en stor og dekorativ globepære som oftest henger frittstående i en lampe eller sokkel. Store lyspærer er super som hyggebelysning i en fin klyngelampe i hjørnet av stuen. Vi ser ofte store lyspærer brukt over spisebordet, nettopp fordi det fine lys gir den gode stemning. De fleste store lyspærer har en lysfarge som er mere gylden/gulig - mere enn normale lyspærer, noe som gjør at de ikke skinner i øynene. Den mest solgte store lyspære er i størrelsen Ø12,5 cm H17 cm.

Les mer

50 artikler

50 artikler

Store Lyspærer er en Dekorativ Globepære

Store Lyspærer en faktisk en betegnelse for en stor og dekorativ globepære. Oftest brukes store lyspærer i lamper hvor globepæren er synlig da dette gir en flott effekt til hele lampen. Mange bruker også store lyspærer direkte med fargede stoffledninger med sokkel - eksempelvis i en klynge i hjørnet av stuen. Store Lyspærer fås i mange forskjellige modeller og er en svært dekorativ globepære, samtidig som de gir den perfekte belysning. Faktisk er store lyspærer opprinnelig laget til lamper hvor lyspæren er synlig - noe som gir en kul effekt. Du kan fint bruke store lyspærer mange steder og i mange lamper, både der hvor du kan se den dekorative globepære gjennom skjerm, eller der hvor du kan se den store lyspæren nedenfra og opp i lampen - og selvfølgelig der hvor de store lyspærer henger fritt.

Det er faktisk smartere enn hva du egentlig tenker på - du kan nemlig i denne kategorien finne flere store lyspærer med utbyttbar G9 stiftpære. Dette betyr faktisk at hvis din store lyspære ryker, holder det at du bytter den lille G9 stiftpære inni i den store lyspære, dermed virker den dekorative globepære med det samme igjen. En G9 LED lyspære gir alltid et godt lys, helt perfekt hvis du har behov for godt lys over kjøkkenbenken. En stor lyspære med G9 inni lyspæren, gir et godt lys - på samme måte som du kjenner det fra normale lyspærer, samtidig som du får en dekorativ stor globepære som enkelt bidrar til stemning og stil.

Stor og dekorative globepære

De fleste dekorative globepærer blir i dag solgt som dekorative globepærer i lamper hvor altså lyspæren er synlig. I de fleste tilfeller er de store dekorative globepærer nettopp tenkt som dekorpærer i hjørnet av stuen, eller som ekstra og dekorative globepærer. Du skal ikke tenke at de dekorative lyspærer skal være det primære lys i rommet, eksempelvis det gode lys over kjøkkenbenken, men som en dekorativ globepære i dine lamper.

Vi har mange forskjellige typer av store led lyspærer, lyspærer som gir et lekkert lys samtidig som de er energibesparende. I tillegg holder en LED dekorativ globepære i mange år, helt opp til 20 år eller 20.000 timer - hvis vi ser dette sammen med dine løpende strøm besparelser betyr dette at LED dekorativ globepære er en billig investering.

Det er svært mange kunder som er super glade for de flotte og dekorative globepærer, og de dekorative lyspærer blir brukt mange forskjellige steder i hus og hytter. Vi har selv endel dekorative globepærer, og bruker disse både i lamper hvor dekorpæren er synlig - og også i lamper hvor den dekorative lyspæren er mindre synlig, men hvor vi går etter det behagelige gyldne lys som vi setter stor pris på.

Hvilke store lyspærer finnes det?

I dag har vi store lyspærer med LED, det er derfor ikke det helt store valg du skal igjennom før du skal velge din store lyspære. Fordelen med disse store (og dekorative) lyspærer er at de er med LED - slik at de holder i mange år, faktisk opp til 15 - 20 år, og kun bruker minimum med strøm. De fleste store lyspærer er 2W - 6W LED og leveres ofte med synlig glødetråd, altså store lyspærer med synlige glødetråder som du ser gjennom lyspæren. Dette gjør at de store lyspærer er dekorative, fine og elekgante.

Vi selger klart flest store lyspærer til fargede stoffledninger med sokkel, ikke kun fordi at disse er flotte, men fordi de gir et helt unikt lys å se på og dermed en fantastisk stemning. Vi har massevis av store lyspærer til fargede stoffledninger med sokkel som er enkle at sette opp. 
De mest populære store lyspærer er de med synlig glødetråd - LED dekorpærer er blant våre meste populære varer. De store, flotte og dekorative lyspærer er rimelige i forhold til størrelsen og klar til bruk.

Hvilken stor lyspære skal jeg velge?

For å hjelpe deg litt, opplister vi noen muligheter her, så du har noe å gå ut fra:

 • Hyggebelysning:
  Velg opp til 2 - 3 W stor lyspære de lyser godt opp uten at det blir for mye.
 • Klyngependel:
  Velg en LED stor lyspære på 2 - 3W Alt over dette vil bli for mye, medmindre du liker veldig mye lys. 
 • Over spisebordet eller kjøkkenbordet mv.:
  Velg 6W lyspærer, de gir et godt og brukervennlig lys.

Vi har store lyspærer i flere størrelser. Du kan f.eks. få en stor lyspære i ø6 cm, ø10 cm eller ø12,5 cm. Husk også at de fleste store lyspærer kan dimmes, med noe få unntak - noe du kan lese mere om på selve varen.