• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Hva er en globepære?

En Globepære er faktisk bare en betegnelse for store dekorative pærer. Oftest brukes globepærer i lamper hvor pæren er synlig da det gir en veldig flotteffekt til hele lampen. Mange bruker også globepæren direkte i fargede stoffledninger med fatning, f.eks. satt i en klynge i hjørnet av stuen.
Globepærer fås i alle stiler og er både dekorative og gir en god belysning. Faktisk er globepærer opprinnelig laget til lamper hvor pæren er synlig og det gir også en kul effekt. Du kan bruke globepærer mange steder og i mange lamper, både hvor du kan se globepæren igjennom skjermen eller hvor du vil kunne se globepæren nedefra og opp i lampen.

Les mer

48 artikler

48 artikler

Hvilke globepærer finnes det?

De fleste globepærer er 25W – 60W og du kan også få en globepære med synlig glødetråd, altså en stor pære med glødetråden som kan ses gjennom pæren. Det gjør at globepæren blir virkelig fin og meget elegant. 
Vi selger klart flest globepærer til fargede stoffledninger med fatning, da det ikke bare er vakkert, men et helt unikt lys å se på og det gir en fantastisk stemning. Vi har massevis av globepærer til fargede stoffledninger med fatning som er enkle at sette opp. 
De mest populære globepærene er de med synlig glødetråd, men også LED-globepærer er en populær vare. De store, flotte dekorative pærene er rimelige i forhold til størrelsen og klar til bruk.

Hvilken globepære skal jeg velge?

For å hjelpe deg litt, lister vi noen muligheter opp her, så du har noe å gå ut fra.

 • Hyggebelysning:
  Velg opp til 40W globepærer, de lyser godt opp uten at det blir for mye.
 • Klyngependel:
  Velg opp til 40W globepærer. Alt over det vil bli for mye, medmindre du liker veldig mye lys. 
 • Over spisebordet eller kjøkkenbordet mv.:
  Velg 60W pærer, de gir et godt og brukervennlig lys.

Vi har globepærer i flere størrelser. Du kan f.eks. få en globepærer i ø6 cm, ø10 cm eller ø12,5 cm. Husk også at de fleste globepærene kan dimmes, unntatt noen globesparepærer samt globe LED-pærer, men det kan du lese på selve pæren.