Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Finn alt i El-tilbehør til lamper her

Vi har det mest alminnelige tilbehør du har behov for når du skal montere dine lamper. Ta det helt med ro - vi hjelper deg, uansett om du har kjøpt dine lamper her i vår nettbutikk eller i en fysisk butikk. Stort sett det meste av el-tilbehør til lamper er nemlig universalt, og passer til de fleste lamper. Hvis det skulle være at den enkelte del ikke passer, forsøker vi å gjøre oppmerksom på dette under produktbeskrivelsen - slik at vi unngår feilkjøp.

Les mer

1-51 of 67

1-51 of 67

El-tilbehør oppgraderer dine lamper

Du tror kanskje at vi gjør et stor nummer ut av noe som bare er tilbehør. Men hvis du spør oss, tror vi faktisk at riktig tilbehør til dine lamper er viktig, fordi de små tingene kan gjøre en stor forskjell. El-tilbehør oppgraderer dine lamper, og gir den siste finish til lampene dine og derfor kan det helt riktige tilbehør gi dine lamper den helt riktige funksjonalitet og uttrykk i tak eller på vegg. Det vi prøver å si er at el-tilbehør ikke bare gir en praktisk touch. Brytere, svanehals og pendeloppheng, som er en del av vårt utvalg, er nemlig tilgjengelig i forskjellige designs og derfor er elektriske tilbehør viktig hvis du ønsker at det vakre og funksjonelle i en lampe bør gå opp i en høyere enhet.

Kjøp bryteren, svanehals og pendeloppheng her

På LampeGuru.no har vi litt av alt til den vanligste monteringen av lamper, hvor brytere, svanehals og pendeloppheng er en viktig del av vårt utvalg i el-tilbehør. En bryter er bare en av/på-kontakt som de fleste lamper behøver slik at du kan få lys. På LampeGuru.no kan du finne brytere i svart, hvit, brun og bronse, som betyr at du lett kan få lys og samtidig variere lampens uttrykk. En svanehals er oppheng for dine pendellamper, og derfor er det nesten det samme som et pendeloppheng. Forskjellen er at en svanehals nesten gjør opphenget usynlig. Uansett hvilket tilbehør du mangler er det felles for alt vårt tilbehør at er det er enkelt å montere, og dermed kan du lett få glede av din lampe eller variere lampens uttrykk ved å utforske vårt faste utvalg av el-tilbehør.