• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Elektrisk tilbehør - alt fra bryter og svanehals til pendeloppheng

Hvis du trenger elektrisk tilbehør til dine lamper kan LampeGuru.no hjelpe deg. Faktisk har vi det mest vanlige tilbehøret som du trenger når du skal montere dine lamper hjemme. Og ikke bekymre deg, vi hjelper deg, enten du har kjøpt lampene dine her hos oss eller hos en annen lampeleverandør, for mye av vårt tilbehør er faktisk universelt og passer til de fleste lamper. Hvis dette ikke er tilfelle har vi sørget for å gjøre oppmerksom på det i våre produktbeskrivelser for å unngå feilkjøp. Kanskje har du nettopp kjøpt en ny lampe, arvet en lampe eller funnet en gammel lampe på loftet, men du mangler den siste biten før du kan nyte din nyfunne lampe. Da kan vi hjelpe deg. Med det mest vanlige elektriske tilbehøret i vårt sortiment har vi det meste av det du trenger, når du skal være altmuligmann eller -kvinne og montere lampene i hjemmet ditt, enten de er nye eller gamle. Vi har alt fra lyssensor, bryter og svanehals her på LampeGuru.no, så utforsk vårt utvalg av elektrisk tilbehør, og la oss høre fra deg hvis du tror det er noe vi mangler i vårt sortiment.

Les mer

1-51 of 64

1-51 of 64

Elektrisk tilbehør setter prikken over dine lamper

Du tror kanskje at vi gjør et stor nummer ut av noe som bare er tilbehør. Men hvis du spør oss, tror vi faktisk at riktig tilbehør til din lamper er viktig, fordi de små tingene kan gjøre en stor forskjell. Elektrisk tilbehør gir ofte den siste finish til lampene dine og derfor kan det helt riktige tilbehøret gi dine lamper helt riktig funksjonalitet og riktig uttrykk i taket eller på veggen. Det vi prøver å si er at elektrisk utstyr ikke bare gir en praktisk touch. Brytere, svanehals og pendeloppheng, som er en del av vårt utvalg, er nemlig tilgjengelig i forskjellige designs og derfor er elektriske tilbehør viktig hvis du ønsker at det vakre og funksjonelle i en lampe bør gå opp i en høyere enhet.

Kjøp bryteren, svanehals og pendeloppheng her

På LampeGuru.no har vi litt av alt til den vanligste monteringen av lamper, hvor brytere, svanehals og pendeloppheng er en viktig del av vårt utvalg i elektrisk tilbehør. En bryter er bare en av/på-kontakt som de fleste lamper behøver slik at du kan få lys. På LampeGuru.no kan du finne brytere i svart, hvit, brun og bronse, som betyr at du lett kan få lys og samtidig varierende lampens uttrykk. En svanehals er oppheng for dine pendellamper, og derfor er det nesten det samme som et pendeloppheng. Forskjellen er at en svanehals nesten gjør opphenget usynlig. Uansett hvilket tilbehør du mangler er det felles for alt vårt tilbehør at er det enkelt å montere og dermed kan du lett få glede av din lampe eller variere lampens uttrykk ved utforske vårt faste utvalg av elektrisk tilbehør.