• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Underholdning

Underholdning på netbrettet som samtidig gir barna innlæring. Nå kan du kombinere noe som dagens barn elsker å gjøre, nemlig å spille på nettbrettet, med smarte pedagogiske spill som gir barna ferdigheter i tall, bokstaver, former og farger. For de litt større barna er det regning, staving og tegning. Det er kjempepopulært hos de små.

Det følger med brikker i form av tall, bokstaver, former etc. som brukes sammen med nettbrettet. På den måten er det et app-spill, som må kombineres med noe håndgripelig, noe som gir enda større innlæring.

Les mer

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Marbotic - Lær om tall og bokstaver på en app

Mobatic består av 2 typer spill, ett med tall og ett med bokstaver. Det gjelder for begge spillene at de kan brukes av barn fra 3 år og opp til 7 år. Spillebrikkene er både bokstaver og tall i tre, med et lite håndtak som interagerer når det plasseres på selve nettbrett-skjermen. Når barna får de faktiske bokstavene i hånden er det både morsommere og mere lærerikt i forhold til et læringsprogram som bare foregår på nettbrettet.

 

Osmo - Lær på den morsomme måten med app

Osmo har et stort utvalg av spill for barn i ulike aldre. Osmo tilbyr læringsapper, for eksempel regning, staving, tegning, koding, former og farger. Osmo fungerer via en app og kameraet fra nettbrettet. Netbrettet plasseres i holderen og hvert spill har så forskjellige brikker, som man har liggende foran og som kameraet kan se. 

Osmo Pizza Co-spillet er for barna som ønsker å lære tall gjennom lek. Barnet ditt driver en Pizza-butikk hvor man må dekorere pizzaer i henhold til kundens behov og deretter motta og returnere penger. På den måten lærer man regning på en helt ny og morsom måte. I dette spillet kan kan man saktens være 2, én som lager pizza og én som tar seg av betalingene. 

 

Bluetooth høyttalere og fargede pærer

Underholdning er også å lage moro på barnas rom med fargede pærer til det lille diskoteket, eller lytte til musikk fra telefonen eller nettbrettet. Vi har et stort utvalg av små bærbare høyttalere som er perfekte for barnas rom. Vi har også fargede pærer med innebygde høyttalere. Skru pæren i taklampen og la smarte farger og god musikk fylle rommet.