• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Smart Plug - bli herre i ditt eget hjem når du er hjemme og borte

Hos LampeGuru.no vi er ærlig talt ganske glad i alt som kan kjøptes av smart belysning. Det er med på å gi deg stor frihet og færre bekymringer i hverdagen eller i helgene når du er på farten. Når vi snakker om smart belysning er Smart Plug intet unntak. Smart Plug er en liten boks som du plugger inn i stikkontakten og så kan du slå av og på bryteren trådløst via en app på smarttelefonen eller nettbrettet.

Les mer

8 artikler

8 artikler

Design ditt eget program

Du kan si at Smart Plug i prinsippet er en stikkontakt som du kan styre via en app. Dette betyr at du kan bruke dine kontakter og dermed lysene både når du er hjemme og når du er borte, så lenge du har din smarttelefon eller nettbrett for hånden.

Smart Plug gjør deg dermed til herre i ditt eget hjem og sørger for at du har riktig lys til rett tid, fordi du selv styrer bryteren. Du kjenner kanskje de gammeldagse on-off klokkene som man brukte, når man skulle på ferie? Det er det samme prinsippet som ligger bak Smart Plug, men bare smartere, spør du oss. Med Smart Plug kan du nemlig enkelt lage et ukeprogram som styrer belysningen ved å taste inn når strømmen skal være aktivert eller deaktivert. Programmet kan også være forskjellig fra dag til dag hvis du ønsker det. På denne måten er det vanskeligere å se om noen er hjemme eller ikke, fordi lyset reguleres automatisk.

Med Smart Plug du kan i appen også holde et øye med strømforbruket på de elektriske apparatene du har tilkoblet, mens du kan nedjustere strømforbruket ved å unngå at de tilkoblede enhetene står og bruker strøm i standby-modus når du faktisk ikke bruker dem. Se våre andre kule produkter under Smart Home.